Site logo
Site logo

Site Navigation

Stacks Image 143


Mindfulness for børn


Oplever du at dit barn har:

 • Svært ved at falde i søvn om aftenen?
 • Tankemylder?
 • En periode med utryghed og usikkerhed?
 • Svært ved at sige fra overfor sine kammerater?
 • Svært ved at stå ved sin egen mening?
 • Behov for tæt guidning i hverdagen?
 • Behov for din hjælp hele tiden?
 • Stress symptomer?
 • Ondt i maven, når der stilles krav?
 • Og meget meget mere…?

Jeg har længe haft et stort ønske om at hjælpe børn, via Mindfulness teknikker. Flere og flere efterspurgt på Mindfulness til børn, så nu er det endelig en realitet. Jeg er uddannet Mindfulness instruktør ved Job Kabat-Zinn i USA, og  jeg vil overføre den viden og praksis jeg har derfra til håndgribelige øvelser, som dit barn kan bruge hver dag.

Som tidligere skolepsykolog ved PPR i Kolding kommune har jeg set hvor mange børn, der har udfordringer med ovenstående. Ligeledes har jeg talt med mange fortvivlede forældre, som ikke ved, hvad de skal gøre. Jeg har set, at Mindfulness kan gøre en forskel, og kan være med til at skabe mere ro og nærvær i relationen til dit barn.

Jeg ved det virker!

Jeg har derfor prøvet teknikkerne af med børn i min egen praksis med gode resultater. Jeg gør en dyd ud af at skabe en tryg og varm atmosfære for jer som forælder og jeres barn.

Her er et udpluk af, hvad der er sagt om forløbet:


Pige på 11 år:

”Det har været trygt at komme hos Camilla. Nogle af øvelserne har været lidt svære, men det har virket. Jeg har lært at være meget mere hjemme og sige fra” og hun fortsætter: ”Jeg har brugt øvelserne, hvis jeg har haft svært ved at sove, og det har hjulpet mig”.

Moderen til pigen:

”Det har været godt, trygt og meningsfyldt at vores datter har været i Mindfulness forløb hos Camilla, vores datter har fået rigtig meget ud af det” og hun fortsætter: ”For mig som mor, har det været godt med 8 gange, da hun har fået en del med hjem i rygsækken. Hun har fået større lyst til at være hjemme og er blevet meget bedre til at mærke efter hendes egne behov – Tusind tak!”


I skal afsætte 45 min. om ugen i 8 uger. Den første gang skal du/I som forælder med ind i rummet for at være med til at skabe tryghed for dit barn. Her drøfter vi de udfordringer I oplever. De næste 6 gange skal dit barn selv ind til mig – selvfølgelig er der tid til at tale med jer sammen før og efter hver session. De gange dit barn er hos mig alene, vil jeg bruge tid på at tale med dit barn om det, der er svært. Vi vil sammen lave Mindfulness øvelser og til sidst tale om, hvordan øvelserne kan laves i den efterfølgende uge. Den sidste gang vil være en opsamlende gang, hvor du/I som forælder er med igen. Her vil vi samle op på forløbet og tale om, hvordan I kan blive ved med at arbejde med Mindfulness i jeres hverdag.

I er selvfølgelig hele tiden velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål under processen. Men i udgangspunktet er dette forløb for dit barn, og derfor er fokus på den proces dit barn gennemgår.

Alder : Alderen er ikke afgørende. Det afgørende er om der er åbenhed, lyst og nysgerrighed fra barnets og familiens side. Så ring eller skriv endelig til mig, og så finder vi sammen ud af om et forløb er noget for dit barn.

Pris for forløb : 5500 kr.

Du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis du har brug for drøfte hvorvidt et forløb kunne være en mulighed for dit barn.

Mit nummer er: 5046 1495.

Kærlig hilsen
Camilla.
Stacks Image 233
 • Stacks Image 270