Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Om at turde stå ved sig selv...

fredag 10. oktober 2014
Lys

Hold op mand! Sikke et emne. Altså det her med at stå ved sig selv. Sine meninger, holdninger, ønsker, håb og drømme.

Efter en uge med masser af "gøren-mig-selv-forkert", fordi jeg har haft en fornemmelse af, at det jeg gjorde eller sagde var enten dumt eller for meget, så var der én, der sagde til mig: "Hvorfor er du så hård ved dig selv, og hvorfor må du ikke fylde med den DU er?".... Bum! Så sad jeg der. Der var nogle brikker som faldt på plads. Bare fordi jeg fylder, er det jo ikke ensbetydende med, at jeg er forkert. Så jeg har lige skulle tage min egen medicin i denne uge. Har skullet tage mange pauser, masser af søvn og virkelig være god ved mig selv. 

Ingen er fejlfri. Alle dumper i gamle mønstre. Undertegnede inklusive. 

Vi kan altid slå os selv hjem i ludo. Pointen er, at det behøver vi ikke. Vi flytter os konstant i livet, alt er i bevægelse. Den mening, vi havde for 1 år siden, behøver vi ikke have i dag. Eller det du troede var sandt før, behøver måske ikke være det længere. Intet er konstant. Alt flytter sig. Den store forandring sker, når vi giver os selv plads i den proces. Altså, når vi f.eks. ikke putter os selv ned i barndommens kasse, når nu den ikke passer længere. Eller når vi formår, at stå ved de holdninger og meninger, vi har, UDEN at bliver en lang undskyldning for os selv. Så er det, at magien opstår, og vi oplever flow. Det kræver mod, ofte meget af slagsen, og indimellem kan vi ikke gå igennem processen alene. Så må der en hjælper på banen. 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked