Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Min december i år....

fredag 1. december 2017
christmas

Kære du!

Så ramte vi første december. Jeg glæder mig helt særligt i år. Jeg ved ikke lige hvorfor. Måske er det fordi, at vi er i Danmark i år. Sidste år var vi ude at rejse i den store verden. Måske er det også fordi, at min mor er blevet erklæret rask. Måske er det fordi, at vi skal samles hele familien d. 24. december for første gang i mange, mange år. Måske er det fordi, at drengene har en alder nu, hvor vi virkelig kan nyde det hele sammen, og vi ikke er halvsmadret hele tiden pga. små børn og manglende søvn. Måske er det fordi, at vi er i nye rammer, og elsker vores nye lejlighed og det område, som vi bor i. Der kan være mange grunde, men faktum er bare: JEG ER GLAD, og jeg glæder mig helt vildt meget i år. Til hele december, til jul og til alt det som hører til.

Til historien hører også, at vores liv er blevet indrettet på en sådan måde at alt, hvad der før har kunnet stresse og give ondt i maven af knaphed er elimineret, så meget som vi kan. Ordet: Balance har været i fokus herhjemme hele 2017, og jeg synes, at vi er ved at komme i mål med det. Eller.... Så langt som vi kan komme lige nu.

Min december skal indeholde

Tid. Tid til at det nære, det kære og det rare. I går pyntede vi op til jul, og så film bagefter med æbleskiver på tallerkenen, tæpper rundt om os og lysene tændt. Den slags skal der være mere af.

Ro. Ro til at fordybe mig i det, som er meningsfuldt. Jeg vil læse Svend Brinkmann´s bog: Gå Glip. Jeg gik igang med den i går, og det tegner godt. For mig er det den ultimative luksus at læse og have ro til det.

God mad. Jeg elsker god mad. Jeg elsker at spise og nyder virkelig at lave mad. Så jeg ser frem til alt hvad hører december til, hvad dette emne angår.

Fordybelse. Jeg er gået igang med en længere efteruddannelse, som kræver noget fordybelse. Derfor er der blokket nogle dage til formålet, og jeg glæder mig til at tage skoletasken på ryggen og læse på DOKK1, og mødes med hele holdet midt i december. 

Gaver. Jeg elsker at give gaver og få gaver. Jeg er dybest set et lille barn på dette område. Jeg elsker at overraske dem, som jeg holder af - og give dem noget som de slet ikke havde regnet med. Af samme årsag beder jeg aldrig om ønskeseddeler, da julen ikke er en ordreseddel.

Ferie. D. 23. december tager vi på juleferie. Vi pakker bilen, og kører ud til Vesterhavet og indlogerer os ind i mine forældres sommerhus, sammen med hele min familie. Nøj - det bliver SÅ hyggeligt. 

Drømme. Jeg en en drømmende type. Vi skal have gjort plads til at give nogle af drømmene vinger i 2018. Derfor skal drømmene drøftes over en sjus en aften. Måske kan nogle af dem realiseres i det kommende år. jeg er jo meget til, at vi skal gå efter de drømme, vi har. Livet er så uendelig kort, og vi ved aldrig, hvad der byder sig på vejen. 

Arbejde. Nu kan jeg jo godt lide at arbejde. Faktisk nyder jeg at komme ind i Mejlgade hver dag, hvor der er SÅ rart og hyggeligt. Jeg har nogle klienter, som rykker sig, og jeg har søsat store og små projekter, som skal passes og plejes. Men det føles ikke som arbejde for mig, men det er det nu engang. Derfor skal december også byde på en masse af den slags. 

Vores dejlige venner. Hvad er livet uden venner? Det ligesom blomster uden en vase. Derfor vil vi sørge for at få set dem, som vi skatter højt i vores liv. Om så det bare er til en enkelt juleøl eller til aftensmad, så er det livsvigtigt for os at pleje vores relationer. 

 

Det var noget af det. Hvad skal DIN december byde på?

Der var ikke så meget psykologi over ugens indlæg. Men det var hvad jeg havde på hjertet i denne uge - en lille snas af mig som menneske.

Pas på dig selv til vi skrives ved igen.

Kærlig hilsen

Camilla. 

Ps. Husk, at i min webshop er det muligt at anskaffe dig billige og utrolig anvendelige meditationer. Til hverdagsbrug. Det er så fed en legeplads, jeg har lavet. Jeg håber, at du har lyst til at lege med. Se her:

Camillas webshop!

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked