Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg er gået kold!

søndag 23. august 2020
Doven

Klokken er 14.35, søndag d. 23/8 2020.

Jeg sidder stadig i sofaen, har ikke været i bad og kigger bare ud i en silende regn, som forhindrer mig i at komme ud og få rystet kroppen lidt igennem. Ja, jeg gider ikke lige nu, når det regner sådan. Måske også lidt dovenskab herfra (indrømmet!)

Det er sjovt, som det nærmest virker forbudt ikke at have udrettet noget, endnu, denne weekend. Det eneste, jeg har lavet er: Sove, læse, hvilet, set serier, spist mad og arbejdet 2 (!) timer. That´s it. Jeg kan mærke, at en form for dårlig samvittighed kommer snigende. Jeg kunne jo have skrevet sider på den bog, der ligger på min computer eller færdiggjort den artikel, jeg har skrevet omkring sorg. Men ingenting kan åbenbart lade sig gøre. Der er tomt på 1. sal.

Jeg er totalt gået kold!

Jeg kan simpelthen ikke være produktiv, lige nu. Jeg har altid været god til at balancere det produktive med det dovne (ikke det rigtige ord, men i mangel af bedre). Men i denne weekend er balancen total væk, og jeg ligger bare og stener for vildt. Jeg er dog blevet færdig med min (en krimi ved navnet: Satans sommer) - MEGA god, i øvrigt. Det er den anden bog, jeg har læst, imens jeg har været her i Norge. Det er vist det!

Jeg har skrevet et enkelt indlæg, udenover dette, på bloggen og lavet et par opslag på instagram - i løbet af to uger. That´s it! Behovet for at gå mere og mere offline er bestemt til stede - det har jeg mærket længe. Jeg har ikke længere samme behov for at dele en masse og vise verden en masse billeder af mig og min familie/venner. Jeg synes faktisk, det er så fint, at vi må ringe hinanden op og spørge, hvordan det går eller hvad vi laver, i stedet for at se det hele på Instagram. Den bevægelse er god, synes jeg. 

Meeeeeen, at jeg ikke har skrevet mere - dét er underligt. Så, derfor: Hjælp mig! Jeg tror, at jeg trænger til et spark over skinnebenet.

Se her:

 

Har du et emne, som du gerne vil have at jeg belyser?

Er der noget, som du gerne vil vide mere om?

Har du nogle gode indputs til bloggen her?

 

Hit me! Jeg er total åben, og vil gerne mere i dialog med jer, læsere. Lad mig vide, hvad DU kunne tænke dig mere viden, information eller indsigt i.

 

Det vil gøre mig SÅ glad.

 

Nu vil jeg bevæge mig i bad. Prøve at se om skyerne kan lette lidt og så komme ud og suge den friske efterårsluft HELT ned i lungerne. 

De kærligste hilsner

Camilla.

 

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked