Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvor modig er du?

fredag 28. marts 2014
blog billede

Modig.... At være modig....Modighed....At turde... Ja - kært barn har mange navne. 

Mange vil muligvis betegne mig som modig. Dét at gå selvstændig betrager mange som meget modigt. Dét at rejse ud i verden alene, betragter mange som meget modigt. Dét at gøre tingene på min egen måde, i et fag som kan være noget stift, betragter mange som meget modigt. Jeg er tit blevet spurgt: "Camilla, hvordan tør du?".

Jeg kunne vende den rundt:"Hvordan tør du lade være?". Dét at lade være med noget af frygt og angst, kan virkelig sætte en kæp i hjulet for dig. Hvis du gang på gang mærker en lyst til noget, men lader være at frygt for at fejle, andres mening om dig eller på grund af f.eks. økonomi - ja, så kan det resultere i, at du bare bliver mere og mere utilfreds og ked af det. Det kan i starten komme snigende. Så kan det stille og roligt vokse sig større og større. Til sidst betyde, at det ender med et brag. Det har jeg set tit. 

Jeg er i ugebladet Søndag i denne uge. Her handler det om, at sige trygheden op, for at gå med mavefornemmelsen og blive selvstændig. Jeg er også i Alt for Damernes nye tillæg "Move". Her handler det om at tage TID til dig. Jeg kan desværre ikke linke til dem her - men hvis du trænger til lidt mere inspiration fra mig, så kunne de 2 blade være gode bud på weekend-hygge-læsning.

God weekend derude.

Kærligst,

Camilla.

Ps. Min skabelon på nyhedsbrevet driller helt vildt. Så du får ikke noget nyhedsbrev i denne uge. Men jeg kan da lige nævne, at der stadig er 2 pladser til Mindfulness dagen. Læs med her.

... OG jeg vil lige nævne at jeg er startet med at køre Mindfulness forløb for voksne. Du kan læse meget mere her

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked