Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvem bestemmer over dine drømme?

fredag 7. marts 2014
Der lå jeg og reflekterede over livet

Holder du dine længsler 2 skridt fra livet?           

Måske kender du følelsen af at have nogle drømme, som du ikke siger højt? For hvad vil andre tænke om det? Eller måske kender du følelsen af, at have længsler mod noget, som er det stik modsatte af, hvor du er lige nu?

Hvordan vi tænker om os selv bliver ret tidligt grundlagt i os. I kraft af vores omgivelser, vores forældre eller andre, som har haft en såkaldt ”finger med i spillet”. Men så bliver vi voksne, og vokser i vores bevidsthed. Det interessante er, at når der er drømme og længsler i spil, så kommer der ofte MEGET gamle overbevisninger i spil. Måske kan du endda høre dine forældre have en mening om tingene – selvom de slet ikke er til stede? De der gamle stemmer, som kan være rigtig svære at overhøre?

Men prøv at give dine drømme og længsler liv, få dem i spil og få DINE følelser i spil. Ikke andres.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked