Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg glæder mig :)

fredag 15. november 2013
Stilheden

I min ende går det hele lidt hurtigt, så det handler om at holde tungen lige i munden. Men sådan er livet jo også nogengange. 

Dét jeg, blandt mange andre ting, har været optaget er, at Kolding Kommune har bestilt mig til at komme til 8 gange for at undervise sundhedspersonalet i Mindfulness - både til dem selv, men også inspirere dem til, hvordan de kan bruge Mindfulness i arbejdet med børnene. Så der har indtil videre været ca. 150 lærere og pædagoger igennem dagene, og jeg mangler nu 2 omgange. Det er fedt, at stå på scenen og lære fra mig. Det kræver også noget energi. Derfor er P.A.U.S.E.R så vigtige. 

Så i går snuppede jeg mig en fridag, og i dag møder jeg først ind og har klienter fra kl. 13. Så lige nu kører morgen TV og kaffen er i koppen. Ahhhh.... Ren balsam for sjælen.

I klinikken møder jeg rigtig mange forskellige mennesker og problemstillinger. Èn af de problemstillinger, som går igen er: Stress. Du kan læse lidt om min holding til emnet her. Det gode ved stress er, at der kan gøres noget. Virkelig. Det er muligt. Så sidder du lige nu og kan mærke stresssymptomerne på egen krop, så fortvivl ikke. Men du skal søge hjælp - de fleste kan ikke selv håndtere det.

I morgen går det løs med denne dag. Hold nu op, hvor jeg glæder mig. Det bliver helt fantastisk i skønne omgivelser. Det er også med lidt sommerfugle i maven, da det er første gang at jeg skal bruge Kaløhus som rammen. Så det er lidt ligesom, at skulle prøve noget helt nyt. Selvom det ikke er sandheden - Mindfulness er indenunder huden på mig.

Hav en skøn fredag og weekend.

Kærlig hilsen
Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked