Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Sidder du fast?

mandag 28. oktober 2013
Så tæller vi ned

Jeg sidder fast. Helt bogstaveligt...

i Kolding – og stormen raser udenfor. Jeg kan ikke komme hjem. Jeg måtte afbryde min undervisning i utide. Det passer mig ikke.

MEN – hvad kan jeg gøre? Ingenting jo… Egentlig så er kunsten, at jeg ikke går amok på vejret og skælder ud. Egentlig er kunsten at gå over i accepten af, at det er, sådan det er. Kunsten er at nyde det frirum, aflyste aftaler, tid m.m., som følger med sådan en omgang.

Men for år tilbage ville jeg gå ind i et negativt mode over sådan en dag her. Men alt det jeg har læst igennem tiden, igennem mit fag og ikke mindst igennem Mindfulness, har lært mig i højere og højere grad at ”go with the flow”…

For hvad vil ændre sig, hvis jeg skælder ud og bruger en masse negativ krudt på vejret? Hvad vil blive anderledes? Kommer jeg tidligere hjem af den grund? Bliver jeg gladere? Slapper jeg mere af?

Næææ…. Jeg er bare her! Og nu vil jeg bestille mig et glas rødvin, og nyde det her øjeblik. Det er ikke så tit, at jeg bremses på grund af vejret. 

Kærlig hilsen

Camilla.

Ps. Der er nu 9 pladser tilbage til denne dag – skal du med? Det bliver en fest, og det bliver fantastisk.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked