Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Go with the flow...

fredag 11. januar 2013
Go with the flow

Kender du det med, at det virker som om verden spænder ben? Du sidder måske fast og er ikke rigtig glad for noget, sådan rigtigt? Måske føler du dig træt, udmattet og ikke rigtig i stand til at handle på nogle af dine ønsker?

Jeg synes mange mennesker emmer af ovenstående i øjeblikket. Jeg fornemmer en vis form for handlingslammelse.

Først og fremmest, så har jeg lyst til at sige, at mange kender det. Det er ikke unormalt og du er ikke nødvendigvis på kanten af den depression. Det skal selvfølgelig ikke være en vedvarende følelse, men det er faktisk OK at den dukker op engang imellem. For den prøver, at fortælle dig noget.

Når det hele ligesom bimler og bamler, så kan du gøre flere ting. Men én af dem er, at du kan prøve at konsultere dine følelser. Hvad siger de til det hele lige nu? Vil følelserne gerne fortælle dig, at du skal justere lidt her og der? Hvis det er tilfældet, så har du muligheden for at gøre det. Og muligheden for at lade være. Men lader du være gang på gang, så vil følelsen af at være låst fast stille og roligt blive stærkere og stærkere….

Hvilke følelser bimler og bamler nu hos dig?

Jeg er startet blidt op i 2013. Det har virkelig været en stor gave, jeg har givet mig selv. Der har været plads til ro og fordybelse og ikke mindst alene-tid, som er helt essentiel for mig. Jeg har nye ideer i min lille boble og nogle af dem er allerede ved at blive realiseret. F.eks. Silent Retreatet i marts. Det bliver en helt magisk weekend. Og der er stadig 2 ledige pladser. 

Derudover er en hel Mindfulness dag i Aarhus også en realitet nu. Det bliver d. 2. marts. Og der er allerede mange tilmeldninger. Jeg er taknemmelig, og oplever et skønt flow. Men jeg tager også min egen medicin. Justerer ret hurtigt, så følelserne bimler og bamler. 

Måske vi ses en dag? 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked