Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Frihed, rejseri og TID

mandag 20. februar 2012
Frihed, rejseri og tid

Uh - i denne tid drømmer jeg mig langt væk til varmere himmelstrøg. For mig er det at rejse lig med FRIHED og TID. Til alt det, som hverdagen ikke altid byder på: Fordybelse, kedsomhed og ro.

I år skal det være. Vi skal ud og rejse. Til sommer skal vi sydpå - valget står mellem Kreta eller Spanien. Jeg glæder mig til at se, hvad vi vælger. Til September rejser jeg selv til New York. Jeg skal på kursus i Mindfulness og vil krydre kurset med tid til at udforske byen, som jeg altid har drømt mig hen til. Uh… Jeg glæder mig - til begge dele.

Hvor skal du rejse hen? Kloden er stor og kan byde på mange forskellige rejser og oplevelser - det er fedt.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked