Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

DU KAN!

fredag 27. januar 2012

I går var jeg ude og undervise i Kolding, i DU KAN metoden af Ben Furman. Jeg har før omtalt hans processer, og er meget begejstret for hans tilgang.

Det var 3 timer med FULD knald på - oh my, hvor var det fantastisk. Der var bare en åbenhed og nysgerrighed på at gå igang med trinene allerede. Det synes jeg er vildt, og det der slog mig var, at HELE skolen, altså både lærer og pædagoger, var opsatte på at komme igang. De første familier, som skal prøve at være en del af processen, er allerede valgt ud.

Når alle arbejder i samme retning, så sker forandringerne bare hurtigere og forankre sig dybere. Jeg har fuld forståelse og respekt for, at tiden og ressourcerne lynhurtigt bliver en faktor i en sådan proces - men viljen var der. Det er jo bare alfa og omega. 

Jeg gik SÅ opløftende derfra, at jeg glemte min mac på vejen. Pyt! Den har jeg hentet i dag.

Så TAK for en fed aften, som jeg gemmer i mine celler.

Hvis der er andre, der bliver nysgerrige på tilgangen, så kan følgende bøger anbefales:

http://www.saxo.com/dk/item/ben-furman-boern-kan-haeftet.aspx

http://www.saxo.com/dk/item/ben-furman-boern-kan-haeftet.aspx

GOD læselyst derude og GOD weekend.

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked