Supervision af psykologer, socialrådgivere, pædagoger, lærere m.m.

Supervision er et nyttigt redskab for mange faggrupper. Har du/I  brug for at få vendt din/jeres faglige problemstilling med en anden? Føler du/I, at du/I sidder fast i et arbejdsmønster, som er uhensigtsmæssigt? Har du/I lyst til at blive opmærksom på dine/jeres blinde pletter? Så kan jeg som professionel supervisor hjælpe dig/jer på vej.

Jeg superviserer mange forskellige grupper af faglige fællesskaber, f.eks. socialrådgivere, pædagoger og lærere. Fagrupperne er lokaliseret forskellige steder i landet. Blandt andet: Aarhus, Horsens, Kolding, Vejle og Jelling. Derudover har jeg også individuelle forløb. Det er min opgave som supervisor at bringe gruppen eller individet videre, så det, der var vanskeligt, ikke er så vanskeligt mere, og der er pustet mere og ny energi ind i udfordringerne.

Ønsker du individuel supervision, så er det bestemt også en mulighed. Du kan komme til Aarhus, hvor vi kan vende din problemstilling i min klinik. Jeg kan også komme til dig, eller vi kan tage det over telefonen/Skype. Det skal være så nemt som muligt.

Skriv til mig her, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer med supervision.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked