Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Workshops og foredrag i Danmark - om børns selvværd, Mindfulness, positiv psykologi, kommunikation og meget andet.

børn

Jeg har stor erfaring med at lave workshops og foredrag. Jeg inspirerer og løfter rigtig gerne i flok - det virker! Folk er begejstret, fordi de kan gå hjem og gøre det, jeg siger, lige med det samme. De skal altså ikke igennem 100 bøger og en masse teori. Det er altså lige til at gå til.

Blandt andet har jeg på det seneste været booket til mange foredrag i SFO´er og i børnehaver rundt omkring i landet. Det har været om forskellige emner, men særligt omkring børns selvværd og Mindfulness.

Her kan du se et udpluk af de workshops/oplæg, jeg kan bookes til:

Mindfulness for børn - jeg viser hvordan.

Her fortæller jeg om den teoretiske baggrund for Mindfulnes og, hvad det hele handler om. Derudover, så skal vi træne og øve os i øvelser, som du kan lave med dine børn. (Egne eller andres). Jeg har en lang og rig erfaring med at lave Mindfulness med børn. Jeg uddanner fagpersonale/forældre i at lave Mindfulness med børn på en god, kompentent og nærværende måde. Du kan læse meget mere om det her:

Camillas uddannelse i Mindfulness med Børn (MBM-uddannelsen)

Læs her, hvad der er sagt om mine workshops og foredrag:

“Vi har i Alminde-Viuf SFO haft et kursus med Camilla H. J. – tidligere psykolog på PPR og nu selvstændig. Kurset har varet godt 40 timer og har været fantastisk udbytterigt for personalet – såvel i forhold til kollegaer som forældre – og sidst men ikke mindst i forhold til alle vore børn. Kurset omhandlede bl.a.: Positiv psykologi, kommunikationskompetencer generelt, konflikthåndtering og løsninger, den svære samtale (forældre og kollegaer), hvordan styrker vi børns selvværd, anerkendende tilgang til udfordrende børn – og Mindfulness. Camilla har nu lavet et ”mini-kursus” omkring ”Mindfulness for børn” – mangler I inspiration så tøv ikke, da det er suverænt godt, og personalet bruger det på hinanden (til bl.a. p-møder – og selvfølgelig ift. børnene i klasserne og i SFO’en).” – Bjarne Vilhelm Christensen, leder af SFO´en på Alminde-Viuf Skole.

“Camilla har været helt suveræn til at undervise i dag. Jeg har lært, hvad Mindfulness kan gøre for vores børn, men ikke mindst for mig selv. Camilla har gjort det enkelt og simpelt, hvilket var lige, hvad jeg havde brug for.” – Lisa, leder af Børnehaven Thunfisken i Aarhus.

“Jeg har mærket mig selv på en helt ny måde. Jeg troede slet ikke, det var muligt at komme så meget ned i gear. Jeg vil tage denne følelse med mig – tak.” – Annette, som deltog på min Mindfulness dag i november 2012 i Aarhus.

"Sikke en fantastisk Mindfulness dag. Tænk, at det kan lade sig gøre at 17 kvinder, som ikke kender hinanden kan være så stille. Det var vildt fedt." - Lone, som deltog på Mindfulness dagen i april 2013.

"Jeg synes, at det var rigtig fint, og jeg synes, at du gav nogle klare og konstruktive svar til deltagerne under evalueringen, og det var meget brugbart" Lisbet, som deltog på Silent Retreat på Hotel Koldingfjord i marts 2012.

Jeg kommer gerne ud til dig/jer og afholder workshops eller foredrag. Du er også meget velkommen på mine workshops og kurser. Ring til mig for at høre mere. Du kan også skrive til mig her. Prisen bliver vi enige om, når du henvender dig. Det afhænger meget af, hvad du/I har brug for.


Her er lydfiler om emnet

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked