Mindfulness kursus - online

blog billede

Dette online kursus er helt vildt populært. Jeg har nu bestemt mig for, at alle skal have mulighed for at få fingrene i det.

Er du træt af, at nærværet glipper? Nærværet med dig selv og dine omgivelser?

Jeg møder så mange mennesker, som gerne vil lære noget om Mindfulness. De vil gerne dyrke det noget mere på daglig basis, men som ikke rigtig ved, hvordan de skal komme igang. 

Det vil jeg gerne lave om på. Derfor kan du nu få fingrene i dette online kursus. Det vil sige, at du får det hele i din indbakke. Det bliver ikke nemmere. Du har det til evigt eje og brug. Du kan lytte, når du har tid og lyst. Enten fra din computer eller på din Iphone.

Kurset indeholder:

  • 3 forskellige temaer
  • 3 forskellige guidede meditationer.

Jeg har valgt emnerne ud fra det, som jeg arbejder meget med i mit terapilokale, og som jeg ved er nyttigt for mange mennesker. 

Forløbet indeholder:

Første Modul: Nærvær. Jeg fortæller dig, hvordan du kan træne den nærværende muskel. Den guidede meditation vil handle om vejrtrækningen. Jeg lærer dig de helt centrale teknikker, som kan hjælpe dig med at trække vejret rigtigt.

Andet modul: Mod. Jeg fortæller dig om, hvordan Mindfulness kan hjælpe dig til at træffe nogle gode valg i dit liv. Valg som kan kræve mod. Den guidede meditation er en Bodyscan. Jeg guider dig igennem kroppen, så du får en bedre fornemmelse af din krop og dine (måske) blokeringer.

Tredje modul: Stress.  Der er knald på mange steder. Både privat og arbejdsmæssigt. Jeg vil fortælle dig, hvordan du kan skabe de bedste betingelser, så du kan træne dit nærvær. Den guidede meditation handler om følelser og tanker.

Lydfilerne putter du over på din computer/telefon, så du kan lytte til den, når det passer dig. Det bliver ikke nemmere.

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Kærlig hilsen

Camilla.

TILMELD MIG - JA TAK.

Læs her, hvad deltagerne har sagt for forløbet:

Kirsten skriver"Jeg vil sige mange, mange tak, for alle 3 online kurser, det har været en stor gave, som jeg allerede har haft meget stor gavn af.
Jeg er blevet mere modig. Du har en dejlig rolig stemme, som jeg har stor gavn af, når jeg mærker uro, skal jeg bare lytte til dig, og jeg bliver rolig. Tak for det.
Ønsker dig en rigtig god, sommerferie, sammen med dine kære.
Du får en varm knuser, og tusinde tak for denne gang, du har hjulpet mig i den rigtige retning, og jeg er klædt på, til at mærke min mave fornemmelse, og styre mine tanker, men ja, det skal jeg øve mig i, hele tiden.
Jeg vil anbefale dig, hvis en person på min vej, får brug for hjælp. : )"
Anne skriver: "1000 tak skal du ha´. Det er super godt."
Sofie skriver: "Af hjertet TAK, Camilla. Jeg har fået det, jeg søgte. Nemlig muligheden for at fordybe mig, når det passer mig. Med 3 børn er det ikke altid muligt at komme afsted til noget. Nu kan jeg forkæle mig selv herhjemme. Det var en rigtig dejlig øvelse, du lavede. Tak tak tak... Jeg er helt rolig nu. Jeg er taknemmlig!"
Pris: 500 kr.
Sted: Hjemme i din stue.
TILMELD MIG - JA TAK!

Dette produkt udgår d. 1. december 2016. Så derfor er det sidste udkald, hvis du også vil gøre som over 50 andre: Nemlig at få fingrene i dette lækre produkt. 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked