Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x
 • Mindfulness Retreat på Mols d. 6.-8. september.

  Sølballegaard

  12. marts 2019

  Mindfulness Retreat d. 6.-8. September 2019.

   

  Kan du nikke genkendende til noget af det nedenstående:

   

  -      Savner du ro til at tænke tanker til ende?

  -      Trænger du til to døgn, hvor det kun handler om dig?

  -      Har du nogle ideer eller nogle drømme, som du trænger til ro for at kunne fordybe dig i?

  -      Kalder din krop og din sjæl på langsomhed?

  -      Vil du gerne have sparring af mig?

  -      Trænger du til at slippe ansvaret og bare være med dig?

  -      Måske er der nogle følelser, som trænger til at komme igennem dit system?

  -      Vil du gerne opleve, hvilken påvirkning Mindfulness kan få på dit liv?

  -      Vil du gerne træne din relation til dig selv og din empatiske muskel?

   

  Så vil jeg gerne invitere dig til Mols.

  Faktisk vil jeg gerne invitere dig helt ud i den rå natur. Det er samtidig en invitation til dig om at tage dig selv alvorligt. Hvornår har du fx sidst taget dig selv ud af hverdagen, og gjort noget godt for dig, kun dig?

   

  Jeg har booket Sølballegård. En helt unik perle ude i Mols nationalpark. Vi har hele stedet for os selv, og vi bliver forkælet med lokal, økologisk mad og en service i topklasse. Derudover, så kan du vælge enkeltværelse eller delt dobbeltværelse. Så kom enten selv eller tag din veninde, søster eller gode kollega under armen og kom sammen.

   

  Jeg har mange års erfaring i at guide retreats, uddannelser og workshops.

  Jeg har igennem de sidste mange år afholdt mange retreats, lavet workshops og kurser. Jeg har også skruet en hel uddannelse sammen. Altsammen med stor succes, og jeg modtager fine og positive tilbagemeldinger i forhold til min måde at formidle og undervise på. Jeg elsker teorier, men mest af alt, så elsker jeg, når de kan omsættes til levet liv. Jeg er praktiker, og trækker meget på min egen erfaring, når jeg underviser.

  Jeg har selv trænet mit eget mindset de sidste 10 år. Jeg har flyttet mig fra et liv, som handlede primært om at komme igennem ugen og frem til weekenden. I dag lever jeg et liv, som er fuld af liv, passion og kærlighed.

  Jeg har været i USA mange gange for at få en masse viden omkring meditation og Mindfulness og for at lære af de allerbedste i verden. Den viden vil du få del i.

   

  Vi skal fordybe os sammen hele weekenden. Åh! Hvor jeg allerede glæder mig helt vildt meget.

   

  Der er plads til 20 personer i alt. Der er penge at spare, hvis du sover på delt dobbeltværelse. Dobbeltværelserne er meget store og rummelige og I får hver jeres egen seng, så I skal altså ikke sove i dobbeltseng sammen.

   

  Selvom I kommer sammen, så vil dagene bære præg af individuelle fordybelsesprocesser. Der er altså ikke gruppearbejde. Der vil være fælles delinger og fælles undervisning i plenum – men derudover, så er du udelukkende i proces med dig selv hele weekenden.

   

  Programmet lyder som følger:

   

  Fredag d. 6. September kl. 10: Vi mødes vi på Sølballegaard, og bliver indkvarteret og får the, kaffe og lækre snacks. 

   

  Dagen fortsætter med oplæg fra mig. Emnet for dagen er: Hvordan får du mere nærvær ind i hverdagen?

   

  Herefter vil dagen gå med et miks af Mindfulness og meditationsøvelser, mindre oplæg fra mig, stilletid, tid til refleksioner, gåture i den storslået natur og spise god mad. Jeg guider dig igennem dagen med nærvær, ro og sikkerhed.

   

  Lørdag d. 7. September: Morgenmad fra kl. 09.00. Herefter vil dagen starte op med et oplæg med mig. Emnet er: Hvordan får du dine værdier forankret i din hverdag?

   

  Herefter vil dagen også være styret af mig med et miks af Mindfulness og meditationsøvelser, stillepraksis, fordybelse og ro.

   

  Søndag d. 8. September:Morgenmad fra kl. 09.00. Efter morgenmaden er der et oplæg fra mig. Emnet er: Hvordan tager du retreatet med hjem? Herefter runder vi af sammen, og du tager hjem igen.

   

  Mit ønske er, at du tager både forstyrret og opløftet hjem. Min intention for retreatet er klar: At give dig energi og lyst til at bryde med vaner, som ikke længere tjener dig, og sætte noget andet i stedet, nemlig: Mere nærvær, mere fordybelse, mere simplicitet og en større kontakt til dine værdier i livet.

   

  Det praktiske:

   

  Sted: Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

  Logistik: Jeg fylder en bil fra Aarhus, der kan du køre med, hvis du ikke har mulighed for at komme derud selv. Her gælder først til mølle princippet.

  Pris: Enkelt værelse: 7700 kr. Delt dobbeltværelse: 7000 kr. Du kan betale i to rater, uanset hvilken model, du ønsker. Den ene rate skal betales ved tilmelding, og den næste rate skal betales 1. Juni 2019.

  Bonusser: Efter retreatet kan du frit vælge 2 meditationer fra min webshop. Derudover, så får du muligheden for en opfølgende, individuel, session med mig over telefonen. Denne session skal være brugt årets udgang. Værdien af disse bonusser er 1200 kr.

  Tilmelding: Sker her: JA TAK! Jeg vil med. I din tilmelding skal du skrive om du vil bo alene eller sammen med en anden. Hvis du gerne vil bo med anden, og du ikke lige kender én, som vil med, så sætter jeg dig sammen med en anden. 

  Retreatet bliver gennemført ved 10 deltagere.

   

  Jeg håber, at du har lyst til at komme med. Det bliver mit eneste retreat i hele 2019, så det er en unik chance for at dykke ned i fordybelsen og roen sammen med mig.

  Kontakt mig endelig, hvis du har flere spørgsmål, jeg svarer gerne på dem allesammen.    

   

   

   

   

 • Oplev mere styrke og tro på dig selv.

  web (3)

  1. november 2018

  NYT onlineforløb til unge. 

  Jeg er super glad, og taknemmelig, for at du (eller dine forældre) har fundet vej herind til mig. Læs videre, hvis du har interesse i at blive klogere på dig selv og opleve mere styrke og tro på dig selv. 

  Bliver du hurtig usikker på dig selv?

  Jeg oplever mange unge mennesker, som er usikre. Usikre på dem selv, deres kompetencer og på deres relationer. Jeg møder mange unger mennesker i klinikken, hver dag, som fortæller, at de er trætte, kede af det og bange for at fejle. Måske kender du det selv, eller måske kan dine forældre nikke genkendende til det?

  ... Så læs videre...

  Hvad mærker du, når jeg skriver disse udsagn?:

  • Bliver du hurtig usikker på dig selv?
  • Når du skal præstere noget (eksamen fx.), så mister du fuldstændig overblikket?
  • Har du en fornemmelse af at alle andre har det bedre end dig?
  • Føler du dig ikke god nok?
  • Oplever du rastløshed?
  • Har du svært ved at sove?
  • Føler du dig udenfor i det sociale fællesskab?
  • Oplever du, at du skal arbejde hårdt for dine resultater fx. i skolen?
  • Sammenligner du dig ofte med andre mennesker?
  • Vil du gerne stå stærkere i dit selv med mere ro og styrke?
  • Drømmer du om mere overskud i din helt almindelige hverdag?

  ... Så læs videre...

  Jeg har igennem mine mange år, som psykolog, talt med mange unge mennesker. Mange oplever nogle af de samme udfordringer. Derfor har jeg skruet et helt nyt forløb sammen til unge mennesker.

  Det hele foregår online, så det kan ikke blive nemmere. Det vil sige, at du kan lytte, når du har lyst til det eller når du har brug for det.

  Den første søndag i hver måned, med start d. 2. december, sender jeg dig et foredrag via et program, som hedder "We Transfer".

  Foredraget vil vare ca. 30 - 45 min. Der vil være forskellige temaer hver gang. Temaerne er valgt udfra noget af alt det som jeg ser hos de unge mennesker i klinikken, hver dag. Det er altså temaer, som du kender noget til. Nogle temaer måske mere end andre. Sådan vil det være, da vi alle er forskellige.

  Indenfor hvert tema vil der også være helt konkrete øvelser, som du kan bruge med det samme. Øvelserne har til formål at træne dig i noget af det, som du er udfordret på. Øvelserne vil primært være Mindfulnessøvelser, men der kan også komme andre øvelser i spil. Altsammen indenfor det psykologiske felt, naturligvis.

  Temaerne ser sådan ud:

   

  December måned:   Få mere ro og fokus i din hverdag.  

  Januar måned:         Styrk din tro på dig selv, og på dine kompetener.

  Februar måned:       Forstå hvordan du påvirker dine relationer - og omvendt.

  Marts måned:           Få viden omkring, hvordan stress påvirker din krop og dit sind. 

   

  Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil lytte til foredragene. Du kan også vælge ud i, hvilket foredrag du vil lytte til igen og igen. Det er helt op til dig og det som du har lyst til.

  Det hele foregår hjemme bag din skærm/på din telefon. Så du kan tage det hele i det tempo, du har lyst til - med dyner, puder i sofaen sammen med en kop varm the. Du kan også lytte på gåturen, cykelturen eller imens du gør rent på dit værelse. Alt er muligt i denne online verden. Dét er smart.

  Du får altså:

  • 4 foredrag med mig á ca. 30-45 minutters varighed lige i din indbakke. Nemt!
  • 4 forskellige temaer, som alle drejer sig om at styrke dig og give dig mere ro.
  • 4 forskellige øvelser, som du helt konkret kan bruge i din hverdag. Med det samme.

  Jeg vil også stå til rådighed for spørgsmål undervejs, hvis der skulle opstå noget, som du har brug for at vende med mig.

  Praktisk:

  Foredraget vil komme, som lydfil, i din indbakke. Den skal downloades til din computer eller din telefon indenfor 72 timer. 

  Du har herefter foredraget til evig eje og brug.

  Det er på eget ansvar at få overført filen inden udløb. Ellers gå filen tabt.

  Pris:

  795 kr. for alle 4 foredrag. Du betaler via faktura, som du får tilsendt, når du har meldt dig til. Det gør du lige her: 

  JA TAK - JEG VIL GERNE MED OMBORD. 

  Når fakturaen er betalt, så er du med ombord. Det er ikke noget problem, hvis det er dine forældre, som betaler. Filen overføres til den mail, som I skriver til mig. Der kan I så beslutte om det skal være din egen mailadressse eller dine forældres. Den overføres til den mail, som I skriver til mig.

  Jeg håber på, at se så mange som muligt på dette fantastiske forløb. Jeg elsker at løfte i flok! Jeg håber, at vi høres ved d. 2. december.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi træner sammen. Træner det vigtige: Kontakten til os selv. 

   

   

   

   

   

 • Hvor blev nærværet af? NYE online foredrag til dig.

  nyhedsbrev

  9. september 2018

  Vil du med på en personlig udviklingsrejse?

  Jeg gentager den store succes fra 2018. Jeg laver en ny omgang med nærvær, ro og fordybelse. Siden sidste forløb er der sket nye ting, nye erkendelser og jeg har læst og fordybet mig. Alt det kommer dig til gode i dette forløb.  

  Savner du nærvær i din helt almindelige hverdag?

  Jeg er glad, spændt og taknemmelig for, at du har fundet vej herind. Tak for det. Læs videre, hvis du har interesse i at udvikle dig, blive klogere på dig selv og opleve mere nærvær i dit liv.

  Hverdagene er dem, der er flest af. Det er dem, som skal være gode. Ferier og eventyr er også godt, men det er krydderier til de hverdage, som der er hele tiden.

  Jeg møder mange mennesker hver dag, som søger mere nærvær. De ved bare ikke, hvordan de skal gribe det an. Det bliver hurtigt noget fluffy noget, og så er det nemmeste bare at gøre lige som de plejer - uden nærvær og med mere og mere ubalance. 

  Hvad mærker du, når jeg skriver disse udsagn?:

  • Hvor nærværende er du?
  • Hvor nærværende er du i dine relationer?
  • Savner du de fordybende samtaler, som kan give nye perspektiver?
  • Presser din hverdag dig?
  • Oplever du hjertebanken?
  • Udebliver glæden?
  • Har du en kort lunte overfor dine børn?
  • Bliver det mere og mere vanskeligt at finde overskuddet?
  • Er din hukommelse udfordret?
  • Kan du læse en bog, uden at miste koncentrationen?
  • Kan du mærke ubalance indeni dig?
  • Vil du gerne noget mere og andet end det, du oplever lige nu?
  • Har du lyst til at lære dig selv endnu bedre at kende?

  Nærvær, ro og fordybelse er efterhånden noget, som vi skal planlægge os til - eller gøre os fortjent til at opleve.

  Dét vil jeg gerne udfordre, fordi jeg tror ikke på det. 

  Nærværet har vi alle med os, helt fra fødsel. Hvis vi ikke er blevet trænet i at vedligeholde vores eget nærvær, så kan godt være svært at bevare kontakten til det. Men slet ikke umuligt - du skal bare vide, hvordan du griber det an. 

  Jeg har selv oplevet, på egen krop og i eget sind, hvad det vil sige at gå fra ikke nærvær til et ægte og autentisk nærvær. Jeg har også et arbejdsliv, jeg er gift med min mand, vi har to dejlige drenge og et socialt liv, som jeg også gerne vil passe på. Det handler nemlig ikke om, at vi skal sidde i lotusstilling, dagen lang, og meditere. Vi skal derimod lære at nærværet er med os. Vi kan nemlig opleve et fordybende nærvær på en helt almindelig onsdag, og ikke kun på en strand et sted i verden eller på en yogamåtte. 

  Det foregår sådan her:

  Den sidste søndag, hver måned, udgiver jeg et online foredrag til dig.

  Foredraget vil vare ca. 1. time. Der vil være forskellige temaer hver gang. Temaerne er valgt udfra noget af det, som jeg ser, gang på gang hos mine klienter, i klinikken. Det er altså temaer, som alle mennesker kender til - nogle alle kan genkende. Jeg er ligeledes optaget af temaerne, og jeg elsker at dykke ned i dem.

  Indenfor hvert tema vil der samtidig være helt konkrete øvelser, som du kan bruge med det samme. Øvelserne vil primært være Mindfulnessøvelser, men der kan også komme andre øvelser i spil. Altsammen indenfor det psykologiske felt, naturligvis.

  Februar måned: Mere nærvær i hverdagen, helt konkret!

  Marts måned:     Dit selvværd er påvirket af dit (manglende) nærvær.

  April måned:      Stress og nærvær - hvordan er de hinandens modsætninger?

  Maj måned:        Nærvær i dine relationer er afgørende for samhørighed og fællesskab.

   

  Foredraget vil komme, som lydfil, i din indbakke. Den skal downloades til din computer indenfor 72 timer. Herfra kan du så overføre den til din telefon, hvis du ønsker dette. Det er nemt og uden problemer.

  Du har herefter foredraget til evig eje og brug.

   

  Vil du med?

  Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil lytte til foredragene. Du kan også vælge, hvilket foredrag du gerne vil lytte til igen og igen. Det er op til dig, vi er jo allesammen vidt forskellige.

  Det hele foregår hjemme bag din skærm/på din telefon. Så du kan tage det hele i det tempo du har lyst med dyner, puder og varm the i koppen. Du kan også lytte på gåturen, cykelturen eller imens du gør rent på badeværelset. Alt er muligt i denne online verden. Dét er smart.

  Du får altså:

  • 4 foredrag med mig á en times varighed lige i din indbakke. Nemt!
  • 4 forskellige temaer, som alle drejer sig om at styrke dit nærvær og din kontakt med dig selv.
  • 4 forskellige øvelser, som du helt konkret kan bruge i din hverdag. Med det samme.

  Jeg vil også stå til rådighed for spørgsmål undervejs, hvis der skulle opstå noget, som du har brug for at vende med mig.

  Pris:

  795 kr. for alle 4 foredrag. Du betaler via faktura, som du får tilsendt, når du har meldt dig til. Det gør du lige her: JA TAK! 

  Når fakturaen er betalt, så er du klar og kan vente spændt til d. 24. februar, hvor vi starter.

  Salget lukker ned d. 23. februar kl. 23.59, så skynd dig at meld dig til, så er du helt sikker på, at du husker det.

  Skal du med?

  Det er en helt unik mulighed for at blive klogere på dig selv, til en helt særlig pris og på en meget NEM måde. Nogengange må det bare gerne være nemt.

  Det eneste du skal gøre er, at melde dig til her:

  Ja tak, lad mig blive klogere på mig selv og opleve mere nærvær i mit liv.

   

  Jeg håber på, at se så mange som muligt ombord. Jeg elsker at løfte i flok, og denne flok bliver helt særlig. Jeg elsker emnet, og jeg brænder for at hjælpe dig, så kontakten til dig selv bliver mere tydelig.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi træner sammen. Træner det vigtige: Kontakten til os selv. 

   

   

   

   

   

   

   

 • SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDDANNELSEN

  web (1)

  27. februar 2018

  Jeg har fået en masse spørgsmål vedr. uddannelsen. Jeg vil derfor prøve at få dem alle besvaret her nedenunder. Synes du alligevel, at du mangler svar på et af dine spørgsmål, så stil dem endelig her.

  Jeg er trænet, og har masser af erfaring med Mindfulness. Hvad vil jeg få ud af uddannelsen?

  At være nærværende og trænet i at give dit sind opmærksomhed er en fordel for dig. Men vi er alle nybegyndere, når vi lander på måtten - uanset antallet af timers træning. Det samme er jeg, selvom jeg har mange års erfaring og træning i Mindfulness og meditation. Jeg har lært, det jeg ved, fra de bedste i USA, bl.a. Jon Kabat-Zinn. Uanset hvad, så er det en ny oplevelse hver gang, jeg træner min bevidsthed.

  Du skal lære at omsætte alt det, som du har lært til børn og unge. Du skal vide en masse om børnepsykologi, udviklingspsykologi, hjernens opbygning og om spejling for at kunne træde ind i dette arbejde med børn. Det er helt centralt, i min optik.

  Kan jeg deltage uden at kende til Mindfulness?

  JA! Jeg lærer dig alt det, du skal vide omkring Mindfulness. Jeg lærer dig al teorien bag og jeg guider dig nænsomt igennem en masse praktiske øvelser, som du kan bruge i dit eget liv. Samtidig med, at jeg underviser dig i alt det, som du skal bruge, når du skal lave Mindfulness med børn. Du behøver ikke have forudgående kendskab til Mindfulness. Hvis du alligevel har erfaring med Mindfulness så vil, alt det du får af vide, blot være endnu mere til din læringsrygsæk.

  Jeg er arbejdsløs, kan jeg være med?

  Ja. Det kan du ihvertfald. Uddannelsen vil ovenikøbet styrke din position på arbejdsmarkedet i en tid, hvor mange institutioner osv. råber på mere ro og nærvær. De ved bare ikke, hvordan - det kan du lære dem, efter endt uddannelse.

  Skal jeg være lærer eller pædagog?

  Nej, det skal du ikke! Du kan også være PPR psykolog, selvstændig erhvervsdrivende, læge, fysioterapeut eller noget helt helt andet. Det vigtigste er egentlig, at du er topinteresseret i børn og børns trivsel. Om du så er det ene eller det andet, er knap så vigtigt! 

  Jeg er selvstændig psykolog og ønsker at bruge det i mit arbejde, er jeg oplagt?

  Ja, meget! Jeg har igennem de seneste år brugt Mindfulness i forløb med børn. Det virker, og jeg ville elske at vi var flere, som brugte det. Så bestemt - et meget stort JA!

  Jeg er psykolog ved PPR, kan jeg bruge uddannelsen i mit arbejde?

  Ja, du har jo fingrene i børn hver dag. Du vil derfor kunne undervise lærere og pædagoger i emnet. Du vil også kunne fungere som sparringspartner til dine egne fagfæller. Du bliver mentor for alle dem, som også gerne vil lære om det, og bruge det i deres arbejde. Jeg ved også, at du som PPR psykolog har mange bolde i luften - dét at finde ro, nærvær og fokus i det arbejde er super vigtigt.

  Uddannelsen er dyr. Hvorfor skal den koste så meget?

  Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Her kunne jeg komme med en lang sang om, hvad alle mine efteruddannelser har kostet. Det vil jeg spare dig for:) Min uddannelse er grundig, den kræver et stort forarbejde, der er meget materiale som skal laves og så mødes vi mange dage, hvor alt forplejning er inklusiv. Du får også supervision hos mig, individuelt og lydfiler m.m. imellem vores undervisningsgange. Det i sig selv har en værdi for over 5000 kr. Jeg vil langt hellere appellere til din mavefornemmelse - mærkes det rigtigt i maven, og kan du bare mærke, at du gerne VIL? Så vil jeg elske at være din rejseleder i de 5 mdr. uddannelsen varer.

  Hvad er forskellen på din uddannelse og alle de andre, som udbyder kurser/uddannelser?

  Jeg har indtil nu ikke stødt på én eneste aut. psykolog, som laver det, som jeg laver. Jeg er ikke stødt på nogen psykolog, som kombinerer den psykologiske faglighed med Mindfulness til børn. Så lige dér har du din forskel. Jeg laver dybdegående materiale til dig omkring f.eks.: Børns udvikling, angst, spejling og empati. Altsammen kombineret med Mindfulness. Hvis du støder på en, som laver det samme - så skriv endelig.

  Kan jeg få økonomisk støtte nogle steder fra?

  Ja, du kan. Jeg er blevet bekendt med en Kommunal Kompetence Fond, hvor du kan søge støtte. Plus, så kan du kontakte SKAT vedr. Lønomlægning, så du kan få uddannelsen betalt skattefrit over din løn. Det kan også være, at din leder er villig til at betale noget af udgiften, og du selv skal investere en del. Er du selvstændig, så kan du trække det hele fra i skat.

  Kan jeg betale i flere en 2 rater?

  Yeps, og uden meromkostninger. Fortæl mig gerne, hvordan du ønsker at betale ved tilmelding, så finder vi ud af det. Faktisk kan du betale i op til 4 rater. Så det bliver så overkommeligt som muligt.

  Er der eksamen på uddannelsen?

  Nej. Det er der ikke. Jeg er ikke selv stor stor fan af eksamener. Men jeg er stor fan af processer og især intensive læringsprocesser. Derfor forventer jeg aktiv deltagelse. Vi fejrer rejsen sammen de øvrige deltagere og du får et certifikat af mig, som bevis på at du er MBM certificeret. (MBM = Mindfulness for Børn Mentor).

   

   

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked