• Mindfulness Retreat d. 23.-25. oktober 2014.

  Så tæller vi ned

  Dato: D. 23.-25. oktober. Vi starter kl. 14. om torsdagen og slutter af om lørdagen med en frokost sammen. 

  Pris: 5595 kr.

  - Al min viden, masser af undervisning og støtte undervejs.
  - Masser af øvelser, som du kan bruge lige med det samme.
  - 2 lydfiler, med Mindfulness øvelser på, som du altid kan lytte til.
  - Enkeltværelse.
  - Forplejning.

  Efter den første september stiger prisen til 5595 kr. 

  EN RABATMULIGHED:

  Snup manden, konen, veninden, vennen eller kollegaen under armen og få 10 % i rabat på hele opholdet. Denne mulighed er der altså, når I tilmelder jer 2 på samme faktura. Det er det eneste krav, at jeg sender fakturaen afsted til én af jer.

  I kan stadig få enkeltværelse.

  Så her der altså en masse penge at spare. 

  Så er jeg endelig klar til at løfte sløret for det arbejde, som jeg har været igang med de seneste måneder. 

  Jeg har fundet STEDET. Kender du det med, at når du er et sted, så giver det bare mening? Sådan havde jeg det, da jeg indlogerede mig på Kysthotellet. Jeg tog en overnatning med familien, for at være helt sikker på, at rammerne var i top. Og det var de. Det er altid vigtigt for mig, at der er nem adgang til vand og skov. Her er det lige udenfor døren. Jubii :)

  Så her skal vi være. Jeg glæder mig helt vildt meget.

  Du skal læse videre, hvis du er interesseret i:

  - Dyb viden om Mindfulness.

  - Stilhed over flere timer i træk.

  - At lære en masse øvelser, som du kan bruge lige med det samme.

  - At udvikle din intuition, og virkelig komme i kontakt med, hvad der er godt for dig.

  - At komme i kontakt med en dyb ro, et dybt nærvær og et fuldstændigt klart fokus på DIG selv.

  - At opnå en masse viden om, hvordan du styrer udenom alle de mange stressorer, som du og din  krop udsættes for dagligt. 

  - En dyb indsigt i om du er på rette vej, eller om der er ting i dit liv, som skal justeres.

  - 2 selvforkælende døgn, hvor du får et enkelt værelse. Hvilket giver anledning til masser af ro, god søvn og reflektion.

  - Skøn forplejning og masser af mulighed for lange og nærende gåture langs vandet og i skoven.

  Så er dette Retreat det helt rigtige for dig.

  Jeg har masser af erfaring med at undervise. Jeg har haft over 150 kvinder og mænd i hænderne på mine Mindfulness dage. Responsen har altid været overvældende. Derudover har jeg før lavet et Stilheds Retreat, som også var en stor succes. Jeg vil tage det bedste fra det hele, mixe det, og give det hele til dig!

  Derudover får du 2 lydfiler tilsendt efter Retreatet, med Mindfulness øvelser på, så du altid har dem at lytte til. På den måde kan du træne Mindfulness på daglig basis.

  Jeg har selv været igennem flere længerevarende Retreats i USA. Al den viden, som jeg har, vil jeg give videre til dig. Jeg ved selv, hvilken stor forskel Mindfulness og Stilhed har gjort i mit liv. 

  Der er rabatmulighed - læs mere i den blå boks. Der er plads til 15 deltagere på Retreatet, og du skal kontakte mig for en helt uforpligtende samtale. Så finder vi sammen ud af om lige præcis dette Retreat er noget for dig. Jeg vil nemlig gøre en stor indsats for at samle det helt rigtige hold. Derudover skal holdet ikke være for stort, så jeg kan komme omkring alle mand.

  Det er vigtigt, at understrege, at der ikke er gruppearbejde eller andet. Det vil sige, at du altså ikke behøver at deltage i det sociale, som typisk opstår. Har du bare lyst til at være DIG SELV, så er det også helt ok.

  Retreatet er for alle. Både uøvede og øvede. Alle kan være med.

  Jeg håber, at du har lyst til at komme med på disse helt unikke dage. 

  Kærlig hilsen

  Camilla.

   

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked