Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x
 • Oplev mere styrke og tro på dig selv.

  web (3)

  1. november 2018

  NYT onlineforløb til unge. 

  Jeg er super glad, og taknemmelig, for at du (eller dine forældre) har fundet vej herind til mig. Læs videre, hvis du har interesse i at blive klogere på dig selv og opleve mere styrke og tro på dig selv. 

  Bliver du hurtig usikker på dig selv?

  Jeg oplever mange unge mennesker, som er usikre. Usikre på dem selv, deres kompetencer og på deres relationer. Jeg møder mange unger mennesker i klinikken, hver dag, som fortæller, at de er trætte, kede af det og bange for at fejle. Måske kender du det selv, eller måske kan dine forældre nikke genkendende til det?

  ... Så læs videre...

  Hvad mærker du, når jeg skriver disse udsagn?:

  • Bliver du hurtig usikker på dig selv?
  • Når du skal præstere noget (eksamen fx.), så mister du fuldstændig overblikket?
  • Har du en fornemmelse af at alle andre har det bedre end dig?
  • Føler du dig ikke god nok?
  • Oplever du rastløshed?
  • Har du svært ved at sove?
  • Føler du dig udenfor i det sociale fællesskab?
  • Oplever du, at du skal arbejde hårdt for dine resultater fx. i skolen?
  • Sammenligner du dig ofte med andre mennesker?
  • Vil du gerne stå stærkere i dit selv med mere ro og styrke?
  • Drømmer du om mere overskud i din helt almindelige hverdag?

  ... Så læs videre...

  Jeg har igennem mine mange år, som psykolog, talt med mange unge mennesker. Mange oplever nogle af de samme udfordringer. Derfor har jeg skruet et helt nyt forløb sammen til unge mennesker.

  Det hele foregår online, så det kan ikke blive nemmere. Det vil sige, at du kan lytte, når du har lyst til det eller når du har brug for det.

  Den første søndag i hver måned, med start d. 2. december, sender jeg dig et foredrag via et program, som hedder "We Transfer".

  Foredraget vil vare ca. 30 - 45 min. Der vil være forskellige temaer hver gang. Temaerne er valgt udfra noget af alt det som jeg ser hos de unge mennesker i klinikken, hver dag. Det er altså temaer, som du kender noget til. Nogle temaer måske mere end andre. Sådan vil det være, da vi alle er forskellige.

  Indenfor hvert tema vil der også være helt konkrete øvelser, som du kan bruge med det samme. Øvelserne har til formål at træne dig i noget af det, som du er udfordret på. Øvelserne vil primært være Mindfulnessøvelser, men der kan også komme andre øvelser i spil. Altsammen indenfor det psykologiske felt, naturligvis.

  Temaerne ser sådan ud:

   

  December måned:   Få mere ro og fokus i din hverdag.  

  Januar måned:         Styrk din tro på dig selv, og på dine kompetener.

  Februar måned:       Forstå hvordan du påvirker dine relationer - og omvendt.

  Marts måned:           Få viden omkring, hvordan stress påvirker din krop og dit sind. 

   

  Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil lytte til foredragene. Du kan også vælge ud i, hvilket foredrag du vil lytte til igen og igen. Det er helt op til dig og det som du har lyst til.

  Det hele foregår hjemme bag din skærm/på din telefon. Så du kan tage det hele i det tempo, du har lyst til - med dyner, puder i sofaen sammen med en kop varm the. Du kan også lytte på gåturen, cykelturen eller imens du gør rent på dit værelse. Alt er muligt i denne online verden. Dét er smart.

  Du får altså:

  • 4 foredrag med mig á ca. 30-45 minutters varighed lige i din indbakke. Nemt!
  • 4 forskellige temaer, som alle drejer sig om at styrke dig og give dig mere ro.
  • 4 forskellige øvelser, som du helt konkret kan bruge i din hverdag. Med det samme.

  Jeg vil også stå til rådighed for spørgsmål undervejs, hvis der skulle opstå noget, som du har brug for at vende med mig.

  Praktisk:

  Foredraget vil komme, som lydfil, i din indbakke. Den skal downloades til din computer eller din telefon indenfor 72 timer. 

  Du har herefter foredraget til evig eje og brug.

  Det er på eget ansvar at få overført filen inden udløb. Ellers gå filen tabt.

  Pris:

  795 kr. for alle 4 foredrag. Du betaler via faktura, som du får tilsendt, når du har meldt dig til. Det gør du lige her: 

  JA TAK - JEG VIL GERNE MED OMBORD. 

  Når fakturaen er betalt, så er du med ombord. Det er ikke noget problem, hvis det er dine forældre, som betaler. Filen overføres til den mail, som I skriver til mig. Der kan I så beslutte om det skal være din egen mailadressse eller dine forældres. Den overføres til den mail, som I skriver til mig.

  Jeg håber på, at se så mange som muligt på dette fantastiske forløb. Jeg elsker at løfte i flok! Jeg håber, at vi høres ved d. 2. december.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi træner sammen. Træner det vigtige: Kontakten til os selv. 

   

   

   

   

   

 • Hvor blev nærværet af? NYE online foredrag til dig.

  nyhedsbrev

  9. september 2018

  Vil du med på en personlig udviklingsrejse?

  Jeg gentager den store succes fra 2018. Jeg laver en ny omgang med nærvær, ro og fordybelse. Siden sidste forløb er der sket nye ting, nye erkendelser og jeg har læst og fordybet mig. Alt det kommer dig til gode i dette forløb.  

  Savner du nærvær i din helt almindelige hverdag?

  Jeg er glad, spændt og taknemmelig for, at du har fundet vej herind. Tak for det. Læs videre, hvis du har interesse i at udvikle dig, blive klogere på dig selv og opleve mere nærvær i dit liv.

  Hverdagene er dem, der er flest af. Det er dem, som skal være gode. Ferier og eventyr er også godt, men det er krydderier til de hverdage, som der er hele tiden.

  Jeg møder mange mennesker hver dag, som søger mere nærvær. De ved bare ikke, hvordan de skal gribe det an. Det bliver hurtigt noget fluffy noget, og så er det nemmeste bare at gøre lige som de plejer - uden nærvær og med mere og mere ubalance. 

  Hvad mærker du, når jeg skriver disse udsagn?:

  • Hvor nærværende er du?
  • Hvor nærværende er du i dine relationer?
  • Savner du de fordybende samtaler, som kan give nye perspektiver?
  • Presser din hverdag dig?
  • Oplever du hjertebanken?
  • Udebliver glæden?
  • Har du en kort lunte overfor dine børn?
  • Bliver det mere og mere vanskeligt at finde overskuddet?
  • Er din hukommelse udfordret?
  • Kan du læse en bog, uden at miste koncentrationen?
  • Kan du mærke ubalance indeni dig?
  • Vil du gerne noget mere og andet end det, du oplever lige nu?
  • Har du lyst til at lære dig selv endnu bedre at kende?

  Nærvær, ro og fordybelse er efterhånden noget, som vi skal planlægge os til - eller gøre os fortjent til at opleve.

  Dét vil jeg gerne udfordre, fordi jeg tror ikke på det. 

  Nærværet har vi alle med os, helt fra fødsel. Hvis vi ikke er blevet trænet i at vedligeholde vores eget nærvær, så kan godt være svært at bevare kontakten til det. Men slet ikke umuligt - du skal bare vide, hvordan du griber det an. 

  Jeg har selv oplevet, på egen krop og i eget sind, hvad det vil sige at gå fra ikke nærvær til et ægte og autentisk nærvær. Jeg har også et arbejdsliv, jeg er gift med min mand, vi har to dejlige drenge og et socialt liv, som jeg også gerne vil passe på. Det handler nemlig ikke om, at vi skal sidde i lotusstilling, dagen lang, og meditere. Vi skal derimod lære at nærværet er med os. Vi kan nemlig opleve et fordybende nærvær på en helt almindelig onsdag, og ikke kun på en strand et sted i verden eller på en yogamåtte. 

  Det foregår sådan her:

  Den sidste søndag, hver måned, udgiver jeg et online foredrag til dig.

  Foredraget vil vare ca. 1. time. Der vil være forskellige temaer hver gang. Temaerne er valgt udfra noget af det, som jeg ser, gang på gang hos mine klienter, i klinikken. Det er altså temaer, som alle mennesker kender til - nogle alle kan genkende. Jeg er ligeledes optaget af temaerne, og jeg elsker at dykke ned i dem.

  Indenfor hvert tema vil der samtidig være helt konkrete øvelser, som du kan bruge med det samme. Øvelserne vil primært være Mindfulnessøvelser, men der kan også komme andre øvelser i spil. Altsammen indenfor det psykologiske felt, naturligvis.

  Februar måned: Mere nærvær i hverdagen, helt konkret!

  Marts måned:     Dit selvværd er påvirket af dit (manglende) nærvær.

  April måned:      Stress og nærvær - hvordan er de hinandens modsætninger?

  Maj måned:        Nærvær i dine relationer er afgørende for samhørighed og fællesskab.

   

  Foredraget vil komme, som lydfil, i din indbakke. Den skal downloades til din computer indenfor 72 timer. Herfra kan du så overføre den til din telefon, hvis du ønsker dette. Det er nemt og uden problemer.

  Du har herefter foredraget til evig eje og brug.

   

  Vil du med?

  Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil lytte til foredragene. Du kan også vælge, hvilket foredrag du gerne vil lytte til igen og igen. Det er op til dig, vi er jo allesammen vidt forskellige.

  Det hele foregår hjemme bag din skærm/på din telefon. Så du kan tage det hele i det tempo du har lyst med dyner, puder og varm the i koppen. Du kan også lytte på gåturen, cykelturen eller imens du gør rent på badeværelset. Alt er muligt i denne online verden. Dét er smart.

  Du får altså:

  • 4 foredrag med mig á en times varighed lige i din indbakke. Nemt!
  • 4 forskellige temaer, som alle drejer sig om at styrke dit nærvær og din kontakt med dig selv.
  • 4 forskellige øvelser, som du helt konkret kan bruge i din hverdag. Med det samme.

  Jeg vil også stå til rådighed for spørgsmål undervejs, hvis der skulle opstå noget, som du har brug for at vende med mig.

  Pris:

  795 kr. for alle 4 foredrag. Du betaler via faktura, som du får tilsendt, når du har meldt dig til. Det gør du lige her: JA TAK! 

  Når fakturaen er betalt, så er du klar og kan vente spændt til d. 24. februar, hvor vi starter.

  Salget lukker ned d. 23. februar kl. 23.59, så skynd dig at meld dig til, så er du helt sikker på, at du husker det.

  Skal du med?

  Det er en helt unik mulighed for at blive klogere på dig selv, til en helt særlig pris og på en meget NEM måde. Nogengange må det bare gerne være nemt.

  Det eneste du skal gøre er, at melde dig til her:

  Ja tak, lad mig blive klogere på mig selv og opleve mere nærvær i mit liv.

   

  Jeg håber på, at se så mange som muligt ombord. Jeg elsker at løfte i flok, og denne flok bliver helt særlig. Jeg elsker emnet, og jeg brænder for at hjælpe dig, så kontakten til dig selv bliver mere tydelig.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi træner sammen. Træner det vigtige: Kontakten til os selv. 

   

   

   

   

   

   

   

 • SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDDANNELSEN

  web (1)

  27. februar 2018

  Jeg har fået en masse spørgsmål vedr. uddannelsen. Jeg vil derfor prøve at få dem alle besvaret her nedenunder. Synes du alligevel, at du mangler svar på et af dine spørgsmål, så stil dem endelig her.

  Jeg er trænet, og har masser af erfaring med Mindfulness. Hvad vil jeg få ud af uddannelsen?

  At være nærværende og trænet i at give dit sind opmærksomhed er en fordel for dig. Men vi er alle nybegyndere, når vi lander på måtten - uanset antallet af timers træning. Det samme er jeg, selvom jeg har mange års erfaring og træning i Mindfulness og meditation. Jeg har lært, det jeg ved, fra de bedste i USA, bl.a. Jon Kabat-Zinn. Uanset hvad, så er det en ny oplevelse hver gang, jeg træner min bevidsthed.

  Du skal lære at omsætte alt det, som du har lært til børn og unge. Du skal vide en masse om børnepsykologi, udviklingspsykologi, hjernens opbygning og om spejling for at kunne træde ind i dette arbejde med børn. Det er helt centralt, i min optik.

  Kan jeg deltage uden at kende til Mindfulness?

  JA! Jeg lærer dig alt det, du skal vide omkring Mindfulness. Jeg lærer dig al teorien bag og jeg guider dig nænsomt igennem en masse praktiske øvelser, som du kan bruge i dit eget liv. Samtidig med, at jeg underviser dig i alt det, som du skal bruge, når du skal lave Mindfulness med børn. Du behøver ikke have forudgående kendskab til Mindfulness. Hvis du alligevel har erfaring med Mindfulness så vil, alt det du får af vide, blot være endnu mere til din læringsrygsæk.

  Jeg er arbejdsløs, kan jeg være med?

  Ja. Det kan du ihvertfald. Uddannelsen vil ovenikøbet styrke din position på arbejdsmarkedet i en tid, hvor mange institutioner osv. råber på mere ro og nærvær. De ved bare ikke, hvordan - det kan du lære dem, efter endt uddannelse.

  Skal jeg være lærer eller pædagog?

  Nej, det skal du ikke! Du kan også være PPR psykolog, selvstændig erhvervsdrivende, læge, fysioterapeut eller noget helt helt andet. Det vigtigste er egentlig, at du er topinteresseret i børn og børns trivsel. Om du så er det ene eller det andet, er knap så vigtigt! 

  Jeg er selvstændig psykolog og ønsker at bruge det i mit arbejde, er jeg oplagt?

  Ja, meget! Jeg har igennem de seneste år brugt Mindfulness i forløb med børn. Det virker, og jeg ville elske at vi var flere, som brugte det. Så bestemt - et meget stort JA!

  Jeg er psykolog ved PPR, kan jeg bruge uddannelsen i mit arbejde?

  Ja, du har jo fingrene i børn hver dag. Du vil derfor kunne undervise lærere og pædagoger i emnet. Du vil også kunne fungere som sparringspartner til dine egne fagfæller. Du bliver mentor for alle dem, som også gerne vil lære om det, og bruge det i deres arbejde. Jeg ved også, at du som PPR psykolog har mange bolde i luften - dét at finde ro, nærvær og fokus i det arbejde er super vigtigt.

  Uddannelsen er dyr. Hvorfor skal den koste så meget?

  Ja, det er et rigtig godt spørgsmål. Her kunne jeg komme med en lang sang om, hvad alle mine efteruddannelser har kostet. Det vil jeg spare dig for:) Min uddannelse er grundig, den kræver et stort forarbejde, der er meget materiale som skal laves og så mødes vi mange dage, hvor alt forplejning er inklusiv. Du får også supervision hos mig, individuelt og lydfiler m.m. imellem vores undervisningsgange. Det i sig selv har en værdi for over 5000 kr. Jeg vil langt hellere appellere til din mavefornemmelse - mærkes det rigtigt i maven, og kan du bare mærke, at du gerne VIL? Så vil jeg elske at være din rejseleder i de 5 mdr. uddannelsen varer.

  Hvad er forskellen på din uddannelse og alle de andre, som udbyder kurser/uddannelser?

  Jeg har indtil nu ikke stødt på én eneste aut. psykolog, som laver det, som jeg laver. Jeg er ikke stødt på nogen psykolog, som kombinerer den psykologiske faglighed med Mindfulness til børn. Så lige dér har du din forskel. Jeg laver dybdegående materiale til dig omkring f.eks.: Børns udvikling, angst, spejling og empati. Altsammen kombineret med Mindfulness. Hvis du støder på en, som laver det samme - så skriv endelig.

  Kan jeg få økonomisk støtte nogle steder fra?

  Ja, du kan. Jeg er blevet bekendt med en Kommunal Kompetence Fond, hvor du kan søge støtte. Plus, så kan du kontakte SKAT vedr. Lønomlægning, så du kan få uddannelsen betalt skattefrit over din løn. Det kan også være, at din leder er villig til at betale noget af udgiften, og du selv skal investere en del. Er du selvstændig, så kan du trække det hele fra i skat.

  Kan jeg betale i flere en 2 rater?

  Yeps, og uden meromkostninger. Fortæl mig gerne, hvordan du ønsker at betale ved tilmelding, så finder vi ud af det. Faktisk kan du betale i op til 4 rater. Så det bliver så overkommeligt som muligt.

  Er der eksamen på uddannelsen?

  Nej. Det er der ikke. Jeg er ikke selv stor stor fan af eksamener. Men jeg er stor fan af processer og især intensive læringsprocesser. Derfor forventer jeg aktiv deltagelse. Vi fejrer rejsen sammen de øvrige deltagere og du får et certifikat af mig, som bevis på at du er MBM certificeret. (MBM = Mindfulness for Børn Mentor).

   

   

 • Mindfulness for Børn - Mentor Uddannelsen. HOLD 5, FORÅR 2019 (Det femte hold bliver det sidste hold!)

  børn

  21. november 2014

  Så er uddannelsen åben for tilmeldinger igen. 

  Vil du være katalysator for børns nærvær, ro og fokus? 

  • Ønsker du at bruge Mindfulness i dit arbejdsliv med børn?
  • Vil du gerne lære alt, hvad du skal vide om børns udvikling?
  • Vil du gerne vide noget om empati og nærvær, i samvær med børn?
  • Vil du gerne vide, hvilken rolle hjernen spiller i forhold til børns udvikling?
  • Vil du gerne lære nyttig viden om angst hos børn? Jeg ser angst som én af de største udfordringer hos børn pt.
  • Vil du gerne lære det, som jeg laver, i mit helt unikke 8 ugers program? 
  • Vil du have fingrene i den nyeste forskning, i Mindfulness for Børn, fra USA? 
  • Vil du gerne selv opleve mere ro i dit eget liv?
  • Ønsker du, at mærke dig selv i højere grad?
  • Ønsker du at mindske stressniveauet - både i dig selv, men også hos børnene?
  • Ønsker du at blive katalysator for ro, fokus, nærvær og ikke mindst mere trivsel hos børn?
  • Ønsker du at blive Mentor for børn og voksne, så de kan lære Mindfulness af dig? Du bliver i stand til at videreformidle det, hvilket betyder at du bliver en unik ressource på din arbejdsplads.

  Vil du lære det hele? 

  Jeg har over de seneste år undervist fagpersonale i Mindfulness for børn. Både på skoler, i børnehaver, i PPR afdelinger og i SFO´er. Jeg laver, helt unikke, Mindfulness forløb med børn i min klinik. Jeg har over de sidste 5 år haft over 100 børn og deres familier i forløb. Med fantastiske resultater.

  Gang på gang bliver jeg blevet bekræftet i, at Mindfulness, nærvær og fokus er super vigtige ressourcer i børns liv og hverdag. Det samme er det for det fagpersonale, som arbejder med vores børn. Den ro og det nærvær der opstår, imellem børn og voksne, er helt unik.

  Der sker så meget for børn konstant. Ikke mindst i forbindelse med den nye skolereform. Det er derfor en kæmpe gave, at børn lærer sig selv at kende, bliver i stand at sætte gode og sunde grænser for sig selv. Derudover er det uhyre vigtigt, at de lærer at træne den empatiske muskel, hvilket fx sænker konfliktniveauet markant. 

  Mindfulness handler om bevidst nærvær. Lige her og lige nu. Fagpersonale har ofte skrevet og ringet og sagt til mig: Det virker! Helt overrasket. Jeg er ikke overrasket. Jeg bliver bare glad for, at flere og flere skoler/institutioner anvender Mindfulness i hverdagen. 

  Læs mere her:

  Læs alle detaljer her - ved at trykke!

  ...I den vil du kunne skabe dig et overblik over hvert modul og mere omkring det faglige. Men du skal have lov at melde dig til allerede nu!

  Mange oplever, at de har for lidt viden og for få øvelser, som de kan trække på. De mangler den fundamentale viden om fx: Børn og børns udvikling, psykologien bag, de fundamentale elementer i Mindfulness og ikke mindst - Hvordan de omsætter det hele i praksis. Hvilket er det ultimative fokuspunkt på hele uddannelsen.

  MBM-uddannelsen kombinerer det hele...

  Mindfulness for børn med en psykologisk tyngde og dybde, som du ikke finder andre steder. 

  Jeg har skruet en uddannelse sammen, som kommer omkring mange psykologiske emner -  Mindfulness er hele tiden omdrejningspunktet. Vi kommer omkring emner som:

  • Spejling.
  • Nærvær.
  • Hjernens udvikling.
  • Kognitionspsykologien.
  • Udviklingspsykologien.
  • Angst hos børn.
  • Mindful formidling
  • Positiv psykologi

  For mig sker læringen først, når teorien kan omsættes til praksis. Derfor skal vi træne en masse og der vil være personlig supervision hos mig. Du vil derudover få online moduler tilsendt imellem vores fysiske møder. Vi skal også bringe cases ind i undervisningen. Det vigtige for mig, at det bliver så hands on, som overhovedet muligt. Mindfulness kan man ikke tænke og læse sig til - det skal opleves og trænes.

  Jeg skal vide om vi to er det rette match. Så inden du melder dig til, så skal vi tale kort sammen over telefonen/skype. Det aftaler vi en tid for, når du skriver til mig, at du er interesseret. 

  Har du en masse spørgsmål? Læs med her, måske svarer jeg på nogle af dem:

   

  Spørgsmål & svar til uddannelsen.

   

   

  Datoerne, som du skal booke er:

  Torsdag d. 11.-12. april 2019

  Torsdag d. 09.-10. maj 2019 

  Torsdag d. 20.-21. juni 2019 (med overnatning)
  Torsdag d. 22.-23. august 2019
  Torsdag d. 19. september 2019

  Prisen, som du skal forholde dig til er:

  32.995 kr. + moms.

  Beløbet kan naturligvis opdeles i rater, alt efter ønske. Første rate skal falde ved tilmelding og så kan du betale i op til 4 rate. Så det er ret fleksibelt.

  Er I 2 kollegaer fra samme institution, så vil der være yderligere 5 % rabat på total prisen. Uanset tilmeldingstidspunkt. 

  Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav.
  Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger. 

  Jeg glæder mig meget.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Her kan du downloade en invitation, som du kan printe og give til din leder:

   

  JA TAK! LAD MIG PRINTE DEN FINE INVITATION.


   

  Download PDF
Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked