Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x
 • Forløb for kvinder, forår 2022.

  skov

  26. august 2021

   

   

  Kære kvinde!

   

  • Kunne du bruge noget tid, hver måned, som kun handler om dig?
  • Kunne du bruge nogle inspirerende oplæg fra mig?
  • Kunne du bruge at være et sted, hvor inspiration er kodeordet?
  • Kunne du bruge en lomme af tid, hvor du svøber dig selv i omsorg?
  • Kunne du bruge følelsen af, at du slet ikke er alene med svære temaer?
  • Kunne du bruge mere egenomsorg og selvforkælelse?
  • Kunne du tænke til et skud mod ind i dit liv?
  • Kunne du brug tid til refleksion og fordybelse?
  • Kunne du bruge en pause fra hverdagen?
  • Kunne du bruge et rum til fordybelse i de mange eksistentielle temaer, som du oplever i dit liv? 

   

  Så læs med her:

   

  Jeg har længe drømt om at samle kvinder i et forløb over længere tid - og gerne en ordentlig flok. Jeg oplever, i mit terapeutiske arbejde, at kvinder ofte har en følelse af forkerthed og manglende berettigelse. Det er min erfaring, at der er mange kvinder, som har en følelse af ubalance, uden altid at kunne sætte ord på, hvad der foregår. Det er ofte ordløst.

  Mange føler sig enormt alene med de udfordringer, som livet viser os indimellem. Mange føler sig rådvilde, og mange kvinder oplever en enorm stor tvivl på sig selv, og kan i den forbindelse komme til at sammenligne sig selv med andre kvinder.

  Èn ting, der er helt sikkert er, at du aldrig er alene. Der er mange, som har det lige præcis på samme måde som dig. Jeg kender selv til tvivlen, og jeg kender også til følelsen af at være forvirret og bange. Jeg kender også til måder, hvorpå det kan komme til at fylde mindre. Jeg kender til ting, du kan gøre, for at passe bedre på dig selv. 

  Jeg oplever, at kvinder har store og ofte uforløste potentialer, da de igennem længere tid har tilsidesat sig selv til fordel for andre eller noget andet.

   

  Jeg glæder mig vildt til at samle en flok dejlige kvinder i et virtuelt fællesskab. 

   

  Tøv ikke, hold dig ikke tilbage. Dette forløb bliver det eneste selvudviklingskursus fra mig i 2022. Derfor skal du slå til nu, hvis du vil med ombord. Del endelig med dem, du kender. Hvis I er to som melder dig til på samme faktura, så får I 500 kr. i rabat. Det er da en gave.

   

  Vi skal arbejde med vigtige temaer.

  Jeg kommer med månedlige oplæg, som inspirerer dig til at reflektere, måske anderledes end du plejer. Jeg vil puffe til din nysgerrighed og din handlekraft. Jeg vil guide dig igennem forskellige Mindfulnessøvelser, som gør dig nærværende med det, som er vigtigt og essensielt i dit liv.

  Min intention er, at du kan bruge min viden, og min mangeårige erfaring, til at stå stærkere i dit eget liv. 

   

  Omdrejningpunktet vil være i temaer, som jeg oplever gang på gang fylder i mine samtaler med kvinder:

   

  • Tvivl
  • Manglende nærvær
  • Selvværd
  • Beslutninger
  • Lyst til forandring, men svært at gøre.
  • Mod
  • Angst
  • Uro
  • Relationer, der fylder
  • Overtænkning

   

  Jeg vil gå til emnerne med en blanding af oplæg, øvelser og jeg vil gå på opdagelse i litteraturen og altid have et tip eller to klar med bøger, du selv kan gå ombord i, hvis du ønsker det.

   

  Det kan blive intenst. Sådan er det at skabe forandring. Der er ingen, der har lovet at det skal være let. Men jeg lover dig, at det kan blive godt. Når vi føler os fastlåst, så kan vi have brug for en hjælpende hånd. Den hjælpende hånd er mig og den flok kvinder, som du følges med. Du behøver dog ikke lære dem at kende eller give dig til kende - kun hvis du lyster.

   

  Jeg opretter en gruppe på facebook til formålet, og så kan du tjekke ind, hvis du lyster - du kan også lade helt være. 

   

  Sted:

  Online - nemt for dig. Du kan lytte lige præcis, når du har lyst og når du har downloaded materialet, så er det dit for evigt og altid. Så du kan altid gå tilbage og lytte igen.

  Du får filerne fra stedet "we transfer", og så downloader du. Nemt og bekvemt. SÅ nemt.

   

  Tidspunkt:

  Vi starter d. 15. januar 2022. Derefter bliver der frigivet et modul hver måned, i første halvår af 2022. Det vil sige, at sidste modul frigives s. 15. juni 2022.

   

  Du får:

  En masse psykologisk viden/teori og nærværende øvelser fra mig, som du kan omsætte til din hverdag og dit liv. Jeg tager afsæt i de temaer, som går igen og igen i mit terapirum, og som jeg har 13 års erfaring i at arbejde med. Derfor kan du læne dig helt tryg tilbage, tage imod og nyde nogle vigtige lommer af tid – bare til dig.

  Hvert oplæg varer ca. 1 time. Derudover vil der være 1-2 Mindfulnessøvelser koblet op på hvert modul. Jeg vil også komme med inspirerende forslag til bøger, som du kan selv læse og fordybe dig mere i efterfølgende. 

   

  Pris: 

  3500 kr. for et halvt års selvudvikling (Der er en bonus til en værdi på 1200 kr. med i prisen og mulighed for rabat - læs nedenfor.) 

   

  Rabatmulighed:

  Del endelig med dem, du kender. Hvis I er to som melder dig til på samme faktura, så får I 500 kr. i rabat. Det er da en gave.

   

  BONUS:

  Du kan booke en samtale med mig i løbet af forløbet, á en times varighed. Her kan vi sammen vende nogle af de ting, som kan kræve noget ekstra for dig eller som du er udfrodret på. Du kan booke timen lige præcis, hvornår det passer dig og den kan benyttes frem til 15. juni 2022. Værdi 1200 kr.

   

  Jeg har: 

  Mange års erfaring i at undervise og lære fra mig. Jeg har lavet Mindfulnessretreats, selvudviklingskurser masser af faglige oplæg igennem mange år. Jeg udviklede, og afviklede, min populære Mindfulness for Børn & Unge - Mentoruddannelse i 5 år. Jeg har stor ekspertise i at gøre undervisning levende og omsætte tung psykologisk viden til inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

   

  Tilmelding:

  Du skal melde dig til inden juleaften d. 24. december 2021 for at være med. Derefter lukker vinduet. 

   

  Ses vi?

  Du kan blot trykke på linket nedenfor, skrive dine informationer (fulde navn, adresse og mailadresse), herefter bliver der lavet en faktura og når den er betalt så er du sikret din plads :)

   

  Du tilmelder dig lige her:

   

  JA TAK - lad mig hapse en plads.

   

  Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål. Jeg svarer så hurtigt, som jeg kan.

   

  De allerkærligste hilsner

  Camilla.

   

  Det med småt:

  Du betaler forløbet på én gang, og kan du ikke få pengene retur. Du må gerne selv få omdirigeret din plads til en anden, men det er du selv ansvarlig for. 

 • Mindfulness Retreat på Fyn d. 19.-21. september 2021.

  27. januar 2021

  Mindfulness Retreat d. 19.-21. september 2021, på Fyn.

  Kender du vejen hjem til dig selv? 

  Er der forbindelse imellem dit hoved og din krop?

  Trækker du vejret, sådan helt ned i maven?

   

  Mindfulness og meditation er ikke noget hokus pokus, som på magisk vis kan løse alle problemer i livet. Men, hvis du træner dit sind, så vil du opleve et liv med en højere bevidsthed, og med større adgang til det potentiale, som du besidder. Det betyder, kort og godt, at du kan leve et liv med mere frihed, ro og kreativitet.

  Mindfulness og meditation handler om bevidst nærvær. Kort og godt. Nærvær med din krop, dit sind, dit hjerte - i det hele taget det liv, som du lever. 

  Træk stikket og kom med på retreat. 

  Det er magisk, hvad der kan ske, når vi træder ind i en lomme af TID, som bare er vores egen. Jeg tager selv ofte på retreats eller på uddannelser, som træner min egen bevidsthed. Den viden, som jeg har fået igennem min egen rejse igennem livet, og med min erfaring som psykolog igennem mange år, vil jeg gerne give videre til dig.

   

  Kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående punkter:

   

  • Trænger du til fred og ro til at komme i kontakt med dine længsler og drømme?
  • Står du et sted i livet, hvor du trænger til, at skærpe fokus på dit liv?
  • Savner du ro til at tænke tanker til ende?
  • Trænger du til tid, hvor det kun handler om dig?
  • Kalder din krop og din sjæl på langsomhed?
  • Vil du gerne have sparring af mig?
  • Vil du gerne have mere frihed ind i dit liv?
  • Trænger du til at slippe ansvaret og bare være?
  • Måske er der nogle følelser, som trænger til at komme igennem dit system?
  • Vil du gerne opleve, hvilken påvirkning Mindfulness kan få på dit liv?
  • Vil du gerne træne din relation til dig selv og din empatiske muskel?
  • Står du et sted, hvor forvirringen måske er komplet og du træner til at skille tingene lidt ad?
  • Lever du efter dine livsværdier eller kunne du trænge til at zoome ind på, hvad der er vigtigt for dig?
  • Vil du gerne forkæles med god mad, som nærer krop og sjæl?

   

  Så vil jeg gerne invitere dig til Fyn.

  Faktisk vil jeg gerne invitere dig helt ud af hverdagen godt og vel to døgn. Det er samtidig en invitation til dig om at tage det, du mærker, alvorligt. Hvis dette kalder på dig, så skal du handle nu. Som det ser ud nu, så er dette retreat det eneste af sin slags i 2021.

   

  Hvornår har du sidst taget dig selv ud af hverdagen, og gjort noget godt for dig - kun dig?

  Jeg har booket Stenstruplund igen.

  Der er SÅ hyggeligt. Rammerne er helt idelle til formålet. Der er den ro, som jeg har ledt efter længe, når jeg har skullet finde et oplagt sted til sådanne retreats.

  Vi har en stor del af stedet for os selv, og vi vil blive forkælet med lokal, økologisk mad og en service i topklasse. Derudover, så får du dit eget værelse, hvilket jeg selv sætter utrolig stor pris på, når jeg selv tager på retreats, kursus eller på uddannelse. De første 12 tilmeldte får eget bad og toilet. Hvis du ikke når det, så er der fælles bad og toilet, og det fungerer helt problemfrit.

   

  Jeg har mange års erfaring i at guide retreats, uddannelser og workshops.

   

  Jeg har igennem de sidste mange år afholdt mange retreats, lavet workshops og afholdt min populære Mindfulness for Børn & unge - Mentoruddannelse. Altsammen med stor succes, og jeg modtager fine og positive tilbagemeldinger i forhold til min måde at formidle og undervise på. Jeg elsker teorier, men mest af alt, så elsker jeg, når de kan omsættes til levet liv. Jeg er praktiker, og trækker meget på min egen erfaring, når jeg underviser.

  Jeg har selv trænet mit eget mindset de sidste 12 år. Jeg har flyttet mig fra et liv, som handlede primært om at komme igennem ugen og frem til weekenden, hvor jeg endelig kunne slappe af af og trække vejret. I dag lever jeg et liv, som er fuld af liv, passion og kærlighed. Når der opstår modstand, så ved jeg mere om, hvad jeg skal ind og have greb om, end jeg før har gjort. Det skal en stor følelse af frihed. En frihed, som jeg ønsker at alle mennesker skal have i deres liv. 

  Jeg har været i USA, mange gange, for at få en masse viden omkring meditation og Mindfulness og for at lære af de allerbedste i verden. Den viden vil du få del i.

   

  Vi skal fordybe os, sammen, i mere end 2 døgn. Åh! Hvor jeg glæder mig allerede.

  Selvom I er flere sammen, så vil dagene bære præg af individuelle fordybelsesprocesser. Det vil sige, at der er ikke er gruppearbejde i klassisk forstand. Der vil være fælles delinger og fælles undervisning i plenum – men derudover, så er du udelukkende i proces med dig selv på dette retreat. Og der er intet krav om at du skal dele noget som helst.

  Udover programmet, som er her nedenfor, så er der store portioner af stilletid, som gør godt for krop og sjæl. Stilhed er en interessant tilstand at være i, og det kan give så meget klarhed og ro, når vi lukker ned for alle de ord, som typisk kommer ud af vores mund.

   

  Programmet lyder som følger:

   

  Søndag d. 19. september kl. 10: Vi mødes vi på Stenstruplund, hvor vi bliver indkvarteret, drikker en kop varmt og spiser lidt lækkert inden vi går igang. 

   

  Emnet for dagen er: "Hvad fylder i dit liv lige nu - og hvordan kan du træne din nærværende muskel?"

  Herefter vil dagen gå med et miks af Mindfulness og meditationsøvelser, mindre oplæg fra mig, stilletid, tid til refleksioner, gåture og spise god mad. Jeg guider dig igennem dagen med nærvær, ro og sikkerhed.

   

  Mandag d. 20. september: Morgenmad fra kl. 09.00.

   

  Emnet for dagen er: "Kender du dine værdier, sådan rigtigt?"

  Et liv levet uden kontakt til dine værdier er et liv levet i forvirring og hurtig udmattelse. Dine værdier er i bevægelse, ligesom du er, igennem hele dit liv. Jeg guider dig ind i at mærke dine værdier, som de ser ud nu.

  Jeg vil komme med et oplæg omkring værdier. Jeg vil dele mine værdier og min rejse ind inetop dette emne. Herefter vil dagen være guidet af mig med et miks af Mindfulness, meditationsøvelser, stillepraksis, fordybelse og ro.

  Selvom du har arbejdet med dine værdier før, så vil du opleve, hvor værdifuldt dette arbejde er, igennem livet. Du har ikke nødvendigvis de samme værdier i dag, som du har om et halvt år. Derfor er det altid vigtigt at arbejde med præcist dette emne. 

  Jeg selv arbejder med mine værdier mange gange i løbet af et år. Et arbejde, som er konstant under forandring.

   

  Tirsdag d. 21. september: Morgenmad fra kl. 09.00.

   

  Emnet for dagen er: Hvordan tager du retreatet med hjem? 

  Jeg vil komme med et oplæg omkring at holde fast i alt det gode, som du har mærket på vores dage sammen. Herefter vil formiddagen være styret af mig med et miks af øvelser, tydeliggørelse af intentioner, delinger og så siger vi på gensyn efter frokosten.

   

  Min intention for retreatet er klar:

  Jeg ønsker, at give dig energi og lyst til at bryde med vaner, som ikke længere tjener dig. Jeg vil gerne hjælpe dig med at sætte noget andet i stedet, nemlig: Mere nærvær, mere fordybelse, mere simplicitet og en større kontakt til dine værdier i livet.

  Mit ønske er, at du tager både forstyrret og opløftet hjem.

   

  Det praktiske:

   

  Sted: Stenstruplund kursuscenter, Jernebanevej 2. 5771 Stenstrup.

   

  Logistik: Toget holder meget tæt på Stenstruplund, så det er super nemt med netop toget. Vi kan også arrangere samkørsel. Det tager vi, når vi nærmer os.

   

  Pris: 4895 kr. Alt inklusive. Beløbet skal betales ved tilmelding. Når du har tilmeldt dig og betalt, så kan du ikke få dine penge retur. Du kan give din plads til en anden eller selv forsøge, at sælge din plads.

   

  Bonusser: Efter retreatet kan du frit vælge 2 meditationer fra min webshop. Derudover, så får du muligheden for en opfølgende, individuel, session med mig over telefonen. Denne session skal være brugt årets udgang. Værdien af disse bonusser er 1200 kr.

   

  Tilmelding her:

  JA TAK! Jeg vil med. 

   

  Retreatet bliver gennemført ved 12 deltagere.

   

  Jeg håber, at du har lyst til at komme med. Det bliver mit eneste retreat i hele 2021, af denne slags, så det er en unik chance for at dykke ned i fordybelsen og roen sammen med mig.

  Kontakt mig endelig, hvis du har flere spørgsmål, jeg svarer gerne på dem allesammen. 

   

  De kærligste hilsner

  Camilla.

   

  Spørgsmål, som jeg hyppigt får:

   

  Vil jeg få noget ud af det, selvom jeg har deltaget før?

  JA! Der er ingen retreats, som gentager sig selv. Du er dig, du er i bevægelse og hvad der er vigtigt i dag, ser anderledes ud senere i livet. Du vil altid tage noget forskelligt med fra de retreats, du deltager i.

   

  Er der stilhed på retreatet, og hvad betyder stilhed?

  Ja, der vil være elementer af stilhed på dette retreat. Stilhed skal forståes ved, at du ikke er i dialog med omverden. Du går ind i din egen indre proces. Jeg underviser og guider dig igennem stilheden, så det er helt trygt.

   

  Er alt inkluderet i prisen?

  Ja, der er ingenting, som gemmer sig. Du skal selv betale for de drikkevarer, som du vil indtage udover vand. Men det er det!

   

  Jeg har aldrig mediteret før, kan jeg være med?

  Yeps. Uanset om du er nybegynder eller trænet, så vil du altid komme i proces og tage noget med dig. I virkeligheden er vi alle nybegyndere.

   

  Jeg kommer selv, og har ikke lyst til at dele noget med nogen - er det OK?

  Altid. Du har valgt at trække egentid ud og jeg forlanger på ingen måde, at du deler noget som helst. Det er altid op til dig.

   

  Hvis du har flere spørgsmål, så send dem endelig og jeg vil sætte det ind her, og svare på det.

   

  Meld dig til her:

  JA TAK! Jeg vil med.

   

   

   

   

   

 • NY UDDANNELSE: Mindfulness, empati og relationsforståelse i praksis.

  Ny uddannelse (1)

  27. september 2019

  Så er jeg klar!

  Jeg glæder mig. Læs endelig videre, hvis det har fanget din interesse. Jeg håber vi ses på hold 1, til april 2020.  

  Mange måneders arbejde ligger bag mig. Jeg er nu helt klar til at præsentere min NYE uddannelse. En uddannelse som indeholder de elementer som, i min optik, er afgørende for menneskers trivsel - børn som voksne. 

  Det er også de elementer, som jeg arbejder med for at forbedre livskvaliteten og højne trivslen hos de mennesker, som jeg arbejder med til hverdag.

   

  Jeg er et menneske i bevægelse.

  Jeg har lært en masse nyt, og alt det vil jeg gerne give videre til dig. Uddannelsen tager alt det bedste fra min Mindfulness for børn & unge - Mentoruddannelsen, og så krydres det hele med ny viden, nye vinkler, nye erkendelser, nye øvelser og andet godt. Du får servereret alt det bedste fra min 12-årige erfaring, og jeg GLÆDER mig allerede helt vildt til at inspirere dig. 

  De 2 teoretiske fundamenter er: De systemiske tanker og Mindfulness. Disse fundamenter arbejder jeg selv med hver eneste dag i min egen klinik - også, når jeg laver supervision og undervisning. Det virker!

  For mig er teorien kun god, hvis den virker i praksis. Jeg er altid meget orienteret mod den virkelige verden, som vi lever i allesammen. Jeg er optaget af, hvordan du kan tage det du lærer, og bruge det i din helt almindelige hverdag.

   

  Du vil opleve, at min undervisning er meget levende, nærværende og inddragende. 

   

   Kan du genkende nogen af dette:

   

   

  • Kunne du tænke dig, at lære en masse ny teori – eller måske få frisket noget gammelt op igen?
  • Trænger du til mere ro, nærvær og fordybelse i din hverdag og i dit arbejde?
  • Møder du, eller har du selv børn, som er plaget af angst, uro eller manglende selvværd?
  • Kommer du tit i tvivl om, om det du siger/gør egentlig er det, du mener?
  • Rækker din tålmodighed ikke altid til den hverdag, du lever i?
  • Vil du gerne gå i dybden, over flere dage, med både din faglige og personlige udvikling?
  • Kunne du tænke dig, at lære meget mere om, hvad Mindfulness kan gøre for dig og de børn, du har/arbejder med?
  • Vil du gerne være en del af et større netværk, hvor vi støtter og bakker hinanden op?
  • Er du selvstændig forretningsdrivende, og vil du gerne arbejde med børn og unge – eller måske gør du det allerede, men mangler mere viden?

   

  Den smukkeste invitation til dig.

  Min knalddygtige grafiker har igen udrettet mirakler. Derfor vil jeg gerne invitere dig til at læse alle detaljerne her nedenfor. Uddannelsen er skruet smart sammen, og til en mega god intropris. Måske er du helt ny her i mit univers, og er ivrig for at lære en masse. Måske har du hængt ud mig i længere tid, og ventet på det rette tidspunkt, hvor du skulle slå til, og dykke ned i et fantastisk fagligt stof, sammen med mig. Uanset hvad, så er jeg så taknemmelig og glad for at du er med her. Tjek alt det hele ud her:

   

  JA TAK - lad mig læse meget mere om denne fantastiske uddannelse.

   

  Jeg håber, at du vil kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål. Det eneste jeg lige vil nævne her er: 

  Early bird prisen udløber d. 1/11. 

   

   

  Jeg glæder mig til at starte hold 1 op til april. Jeg har allerede nu sommerfugle i maven, når jeg tænker på alt det fede og udviklende, vi skal lave sammen.

   

  Ses vi?

   

  Kærlig hilsen

  Camilla.

   

   

  Efter endt uddannelse modtager du naturligvis et bevis på din deltagelse på uddannelsen. 

   

  Tryk her:

   

  PRINTVENLIG VERSION SOM DU KAN GIVE TIL DIN LEDER...

   

  Download PDF
 • SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDDANNELSEN

  web (1)

  27. februar 2018

  Hvad kan du bruge uddannelsen til?

   

  Jeg har lyst til at fortælle lidt mere om, hvad bevæggrunden har været for at lave uddannelsen og hvad jeg véd, at uddannelsen kan bruges til. 

   

  Aldrig har det været vigtigere at vide mere/lære nyt om nærvær, relationsforståelse og empati.

   

  I min optik så er det noget af det fineste, og mest forandrende arbejde, vi kan være i - nemlig det arbejde vi gør, når vi indgår i relationer. Både til børn & voksne. Min erfaring, og det jeg ser ude i verden er, at det er et emne, som ikke har fået så meget opmærksomhed i praksis de senere år. Meget arbejde/tilstedeværelse synes at være præget af en hverdag, eller en arbejdsdag, , som kører ”derudaf”. Meget ordnes ”nu og her”. Min tese er, at vi kan nå langt, og muligvis endnu længere i vores arbejde, hvis vi forbeholder os retten til nysgerrige, og hvis vi har fokus på relationen. 

   

  Relationen er det, som vi skaber sammen med et andet menneske. Du har altså din del af ansvaret i forhold til om det går godt eller mindre godt. 

   

   

   

  Nedenfor vil jeg svare på nogle af de spørgsmål, som er kommet i forbindelse med lanceringen af min uddannelse.

   

  Du kan læse med, og måske svarer jeg på nogle af dine spørgsmål.

   

  Hvor meget Mindfulness er der i uddannelsen?

  Det danner grundlaget for vores arbejde sammen. Vi skal ind og have fat på dit eget nærvær og din egen ro. Derfra arbejder vi os videre i det faglige stof. Derfor vil hele den første dag, på modul 1, været præget af indføring i Mindfulness, og masser øvelser. Øvelser, som du kan bruge i din egen hverdag, og i dit arbejde, lige med det samme. Jeg vil også komme med oplæg omkring alt det, jeg selv har lært i USA fra blandt andet Jon Kabat-Zinn og Daniel Rechtshaffen. To inspirerende mænd, som jeg har haft fornøjelsen af at møde og lære af. 

   

  Jeg er trænet, og har masser af erfaring med Mindfulness. Hvad vil jeg få ud af uddannelsen?

  At være nærværende og trænet i at give dit sind opmærksomhed er en fordel for dig. Men vi er alle nybegyndere, når vi lander på måtten - uanset antallet af timers træning. Det samme er jeg, selvom jeg har mange års erfaring og træning i Mindfulness og meditation. Uanset hvad, så er det en ny oplevelse hver gang, jeg træner min bevidsthed.

   

  Kan jeg deltage uden at kende til Mindfulness?

  JA! Jeg lærer dig alt det, du skal vide omkring Mindfulness. Jeg lærer dig teorien bag og jeg guider dig nænsomt igennem en masse praktiske øvelser, som du kan bruge i dit eget liv. Samtidig med, at jeg underviser dig i alt det, som du skal bruge, når du skal lave Mindfulness med børn og unge mennesker. Du behøver ikke have forudgående kendskab til Mindfulness. Hvis du alligevel har erfaring med Mindfulness så vil, alt det du får af vide, blot være endnu mere til din læringsrygsæk.

   

   

  Hvorfor er den systemiske teori den teori, du tager fat i?

   

  Det korte svar er: Fordi, at jeg har set det virke rigtig godt i praksis, når vi tager de systemiske briller på. 

   

  Det længere svar er: Jeg skrev for 12 år siden speciale om den systemiske tænkning i forhold til konflikter i organisationer.  Siden har jeg brugt teorien som grundsten i mit arbejde med børn, unge og deres kontekster. For godt og vel to år siden startede jeg på en systemisk efteruddannelse, som varede to år. Den er en omfattende og intens uddannelse, som endte med, at jeg blev Metalog i sommeren 2019. Uddannelsen varetages af Søren Hertz og Jørn Nielsen. I min optik er de nogle af de førende i Danmark, når det kommer til at arbejde med børn og unge. Derfor skal vi arbejde med den systemiske tankegang og dykke ned i teorien sammen. Du vil blive anbefalet nogle tekster, som du kan læse inden opstart på uddannelsen. Dette er dog ikke obligatorisk.

   

  Skal jeg være lærer eller pædagog for at være med på holdet?

  Nej, det skal du ikke! Du kan også være PPR psykolog, selvstændig erhvervsdrivende, læge, forælder, fysioterapeut eller noget helt helt andet. Det vigtigste er egentlig, at du er interesseret trivsel og udvikling - om du så er det ene eller det andet, er knap så vigtigt! 

   

  Kan jeg få økonomisk støtte nogle steder fra?

  Ja, du kan. Jeg er blevet bekendt med en Kommunal Kompetence Fond, hvor du kan søge støtte. Plus, så kan du kontakte SKAT vedr. Lønomlægning, så du kan få uddannelsen betalt skattefrit over din løn. Det kan også være, at din leder er villig til at betale noget af udgiften, og du selv skal investere en del. Er du selvstændig, så kan du trække det hele fra i skat.

   

   

   

  Hvad kan jeg bruge uddannelsen til efterfølgende?

  Mange ting, er mit umiddelbare svar. Du vil blive klogere på dig selv, dine reaktionsmønstre, din egen relationskompetence og din måde at arbejde på. Du vil komme tættere på dit eget nærvær, og du få et styrket fokus på din indre kerne. 

   

  Alt dette betyder en styrket måde at være i arbejdslivet på eller i din rolle som forælder m.m. 

   

  Derudover, så kan du bruge uddannelsen som grundsten ind i at arbejde med andre mennesker. Er du fx selvstændig og vil du gerne have børn & unge som arbejdsområde, så er uddannelsen oplagt. Du kan også bruge supervisionen til at få sparring omkring dette tema. 

   

  Sidst, men ikke mindst, så kan du efter end uddannelse formidle det lærte til andre mennesker. Det kan være kollegaer eller andre samarbejdspartnere. Du vil således blive katalysator for andres vækst og læring. 

   

  Kan jeg betale i rater?

  Ja, du kan betale i to rater. Se mere her: Læs om rater underbetaling.

   

  Hvorfor skal jeg vælge netop din uddannelse, blandt de mange, der er i markedet?

  Det er der mange grunde til. For det første, så er jeg en dygtig formidler af svært, tungt stof. Jeg formår at få alt ned i øjenhøjde, og servere det for dig, så du kan bruge det i praksis. Derudover, så har jeg 12 års erfaring med i bagagen, som klinisk psykolog. Jeg har 5 års erfaring i at være uddannelsesleder. Derfor kan du læne dig trygt tilbage i stolen, og bare lade dig inspirere og fylde op med viden. 

   

  Udover min mangeårige kliniske erfaring fra min klinik, så har jeg også afholdt mange kurser og retreats igennem årerne. Så jeg er vant til at være i proces – også, når noget kan blive hårdt og røre ved noget sårbart. Den feedback jeg får på dette område er suveræn og overvældende. Du kan læse mere om, hvad folk mener om mig om min måde at undervise på her: Udtalelser om Camilla.

   

   

  Kommer der flere hold?


  Det ved jeg aldrig. Det afhænger af efterspørgslen. Derfor vil jeg klart anbefale dig, hvis det kalder det mindste på dig, at hoppe med. Lige nu sparer du også en masse penge, og det er da også værd at tage med.

   

  Skal jeg til eksamen?

  Nej. Det skal du ikke. Jeg er ikke selv fan af eksamener. Men jeg er stor fan af processer og især intensive læringsprocesser. Derfor forventer jeg aktiv deltagelse. Vi fejrer rejsen sammen de øvrige deltagere og du får et certifikat af mig, som bevis på at du er uddannet hos mig og der vil det også fremgå, hvad du har været igennem af læring.

   

  Giv lyd, hvis du fortsat har spørgsmål, som jeg ikke har svaret på her. Jeg håber på at se dig på uddannelsen.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

   

   

   

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked