• Mindfulness for Børn - Mentor Uddannelsen.

  15. april 2015

  Så er uddannelsen her, endelig! 

  Vil du være katalysator for børns nærvær, ro og fokus? 

  • Ønsker du at bruge Mindfulness i dit arbejdsliv med børn?
  • Vil du gerne lære alt, hvad du skal vide om børns udvikling?
  • Vil du gerne vide noget om empati og nærvær, i samvær med børn?
  • Vil du gerne vide, hvilken rolle hjernen spiller i forhold til børns udvikling?
  • Vil du gerne lære nyttig viden om angst hos børn? Jeg ser angst som én af de største udfordringer hos børn pt.
  • Vil du gerne lære det, som jeg laver, i mit helt unikke 8 ugers program? 
  • Vil du have fingrene i den nyeste forskning, i Mindfulness for Børn, fra USA? 
  • Vil du gerne selv opleve mere ro i dit eget liv?
  • Ønsker du, at mærke dig selv i højere grad?
  • Ønsker du at mindske stressniveauet - både i dig selv, men også hos børnene?
  • Ønsker du at blive katalysator for ro, fokus, nærvær og ikke mindst mere trivsel hos børn?
  • Ønsker du at blive Mentor for børn og voksne, så de kan lære Mindfulness af dig? Du bliver i stand til at videreformidle det, hvilket betyder at du bliver en unik ressource på din arbejdsplads.

  Så læs endelig videre...

  Jeg har over de seneste år undervist fagpersonale i Mindfulness for børn. Både på skoler, i børnehaver, i PPR afdelinger og i SFO´er. Gang på gang er jeg blevet bekræftet i, at Mindfulness, nærvær og fokus  er super vigtige ressourcer i børns liv og hverdag. Det samme er det, for det fagpersonale, som arbejder med vores børn. Den ro og det nærvær der opstår, imellem børn og voksne, er helt unik.

  Der sker så meget for børn konstant. Ikke mindst i forbindelse med den nye reform. Det er derfor en kæmpe gave, at børn lærer sig selv at kende, bliver i stand at sætte gode og sunde grænser for dem selv og at de lærer at træne den empatiske muskel, hvilket f.eks. sænker konfliktniveauet markant. 

  Mindfulness handler om bevidst nærvær. Lige her og lige nu. Fagpersonale har ofte skrevet og ringet og sagt til mig: Det virker! Helt overrasket. Jeg er ikke overrasket, jeg bliver bare glad for, at flere og flere skoler/institutioner anvender Mindfulness i hverdagen. Jeg har igennem de seneste år haft over 50 børn igennem mit unikke 8 ugers program. Jeg har oplevet, hvordan børn blomstrer op, slipper f.eks.angst, tør mere og er langt gladere. 

  Tilmeld dig her.

  NU KAN DU LÆRE DET HELE.

  Jeg er længe blevet spurgt, hvornår jeg laver en uddannelse i Mindfulness for Børn. Mange oplever, at de har for lidt viden og for få øvelser, som de kan trække på. De mangler den fundamentale viden om; Børn og børns udvikling, psykologien bag, Mindfulness og ikke mindst; Hvordan de omsætter det hele i praksis. 

  Det har været en lang proces, men nu kan jeg lancere Danmarks første uddannelse, som kombinerer det hele, nemlig: Mindfulness for børn med en psykologisk tyngde og dybde, som du ikke finder andre steder. Jeg har skrevet på uddannelsen igennem mange måneder, og efter at jeg, bare 4 gange i september, blev spurgt:"Hvornår kan vi komme på uddannelse hos dig?", så har jeg taget de sidste skridt, og nu kan du melde dig til.

  Tilmeld dig her.

  Jeg har skruet en uddannelse sammen, som kommer omkring mange psykologiske emner -  Mindfulness er hele tiden omdrejningspunktet. Vi kommer omkring emner som:

  • Spejling.
  • Nærvær.
  • Hjernens udvikling.
  • Kognitionspsykologien.
  • Udviklingspsykologien.
  • Angst hos børn.
  • Mindful formidling
  • Positiv psykologi

  For mig sker læringen først, når teorien kan omsættes til praksis. Derfor skal vi træne en masse, der vil være personlig supervision hos mig og du vil få tilsendt online moduler imellem vores fysiske møder. Vi skal også bringe cases ind i undervisningen. Det vigtige for mig, at det bliver så hands on, som overhovedet muligt. Mindfulness kan man ikke tænke og læse sig til - det skal opleves og trænes.

  Du kan trykke på PDF´en her forneden, og få meget mere information. PFD´en kan du også printe ud, og tage med til din leder, hvis du har brug for at vise noget konkret. Kontakt mig endelig for mere information, hvis du har brug for det. Jeg vil elske at guide dig på denne rejse. 

  Jeg skal også vide om vi to er det rette match. Så inden du melder dig til, så skal vi lige tale kort sammen over telefonen/skype. Jeg vil samle det helt rette hold, hvor der kan ske mest læring og udvikling. 

  Har du en masse spørgsmål? Så se om jeg svarer på nogle af dem her.

  Jeg glæder mig meget.

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  TRYK PÅ PDF´EN LIGE HER FOR MEGET MERE INFORMATION.

  Download PDF
 • Efterårsretreatet var en gigantisk succes. Ny dato i 2015 er nu klar!

  retreat

  9. april 2015

  Du skal læse videre, hvis du er interesseret i:

  - Dyb viden om Mindfulness.

  - Stilhed over flere timer i træk.

  - At lære en masse øvelser, som du kan bruge lige med det samme.

  - At udvikle din intuition, og virkelig komme i kontakt med, hvad der er godt for dig.

  - At komme i kontakt med en dyb ro, et dybt nærvær og et fuldstændigt klart fokus på DIG selv.

  - At opnå en masse viden om, hvordan du styrer udenom alle de mange stressorer, som du og din  krop udsættes for dagligt. 

  - En dyb indsigt i om du er på rette vej, eller om der er ting i dit liv, som skal justeres.

  - 2 selvforkælende døgn, hvor du får et enkelt værelse. Hvilket giver anledning til masser af ro, god søvn og reflektion.

  - Skøn forplejning og masser af mulighed for lange og nærende gåture langs vandet, og i skoven.

  Så er dette Retreat det helt rigtige for dig.

  Jeg har masser af erfaring med at undervise. Jeg har haft over 160 kvinder og mænd i hænderne på mine Mindfulness dage og retreats. Jeg vil tage det bedste fra det hele, mixe det, og give det hele til dig!

  Derudover får du 2 lydfiler, med Mindfulness øvelser på, tilsendt efter Retreatet. På den måde kan du træne Mindfulness på daglig basis, med min guidning i ørerne.

  Jeg ved selv, hvilken stor forskel Mindfulness og Stilhed har gjort i mit liv. Jeg har selv været igennem flere længerevarende Retreats, både Mindfulness & stilhedsretreats, i USA. Al den viden, som jeg har, vil jeg give videre til dig.

  Der er plads til 15 deltagere på Retreatet, og du skal kontakte mig for en helt uforpligtende samtale. Så finder vi sammen ud af om lige præcis dette Retreat er noget for dig. Jeg vil nemlig gøre en stor indsats for at samle det helt rigtige hold. Derudover skal holdet ikke være for stort, så jeg kan komme omkring jer allesammen.

  Vigtigt: Inden d. 2. december 2014 kan du ringe til mig på: 5046 1495 - herefter kan jeg primært kontaktes pr. mail, da jeg rejser rundt i Asien i 2 mdr. med min familie.

  Det er vigtigt, at understrege, at der ikke er gruppearbejde eller andet. Det vil sige, at du altså ikke behøver at deltage i det sociale, som typisk opstår. Har du bare lyst til at være DIG SELV, så er det også helt ok.

  Retreatet er for alle. Både uøvede og øvede. Har du været med på efterårsretreaet, så kan du også deltage på dette. Der er altid nye indsigter og erkendelser undervejs i sådan en proces som denne.

  Jeg håber, at du har lyst til at komme med på disse helt unikke dage. Retreaet vil først blive udbudt igen til efteråret. 

  Kærlig hilsen

  Camilla.

  Praktiske detaljer.

  Dato: D. 9. april- 11. april 2015. Du kan checke ind på værelset fra kl. 14, programmet starter kl. 15.

  Sted: Kystvejens hotel i Grenå. Ligger klods op af havet og en skøn skov, hvilket er helt ideelt til disse dage. Se selv mere her.

  Pris: 5795 kr. indtil d. 15. februar 2015. Herefter stiger prisen med 1000 kr. og koster 6795 kr.

   

   

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked