Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Tilbud i webshoppen...

fredag 27. oktober 2017
web (9)

Kære du!

I denne uge vil jeg dedikere dette blogindlæg til min helt egen webshop, og jeg vil fortælle lidt mere om historien bagved.

I mange år har jeg guidet børn, unge og voksne i Mindfulnessøvelser - både i min klinik, på mine kurser og på min uddannelse. Jeg elsker det, og det ligger helt naturligt til mig. 

I LANG tid har flere spurgt mig: "Kan vi ikke købe nogle meditationer af dig, fordi din stemme så beroligende og nærværende?" Og i lige så lang tid har det ikke kunnet lade sig gøre, fordi jeg simpelthen ikke har kunne greje, hvordan og hvorledes det skulle spille an. Men så i løbet af sommeren, så blev ideen mere og mere klar og virkeliggjort, og jeg kunne nærmest se det for mig. 

Så... Her i september måned har jeg arbejdet i kulissen, og jeg indtalt meditationer/visualiseringer til børn, unge og voksne. Der er lige nu 8 stk., som kan købes. Jeg kommer rundt om de behov, som jeg ser, der er derude i verden. Der er både noget til barnet, som ikke kan sove og som har tankemylder eller som skal træne den empatiske muskel.

Der er også noget til dig, der bare har brug for at slippe gammel bagage eller som gerne vil træne kontakten til din krop via en Bodyscan. Har du tanker, som driller og som du ikke kan slippe? Så kan du også finde hjælp i shoppen. 

Jeg har besluttet mig for at lave et sådan rigtigt officielt åbningstilbud.

Normalt vil meditationerne komme til at koste 195 kr. stykket. Men i denne uge, så koster de allesammen 99 kr. stykket. 

Tilbuddet gælder fra i dag fredag til næste fredag. Så altså en HEL uge. Det er dælme nærmest for godt til at være sandt. 

Jeg véd, at det bliver en succes! Der er brug for den og der er brug for at mange kan få noget til ørerne til en meget billig penge. Så tag godt imod shoppen her:

CAMILLAS WEBSHOP.

Hav en dejlig fredag og DEL gerne webshoppen med hele verden. Det vil virkelig gøre mig SÅ glad.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked