Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Sidste modul og afslutning i dag...

torsdag 20. september 2018
modul 5

Sidste dag i dag... 

Det er altid med sådan en stor omgang blandede følelser, når jeg skal afsted til sidste dag på MBM-uddannelsen... Der er både en del vemod, og samtidig en masse stolthed og glæde. Glæde på egne og deltagernes vegne. 

Tænk! Et nyt hold Mindfulness for børn - Mentorer er nu klar til at se dagens lys og til at skinne igennem med ALT det, som de har lært, og det er ikke småting (skulle jeg hilse at sige). De vil bruge uddannelsen vidt forskelligt. Blandt andet i deres institutioner, i plejefamilien og til at få et ekstra ben at stå på i egen business. Det er altid SÅ fedt at løfte i flok. Jeg glæder mig til at følge dem på deres vej. Fordi fra min side bliver det aldrig et "farvel", men derimod et "på gensyn". Så sent som sidste uge talte jeg med én af deltagerne fra hold 1 og en fra hold 3. Så kontakten vil altid være der, og de er altid velkomne til at spørge, søge sparring eller andet, som de måtte have brug for. 

Jeg sidder her med stearinlysene tændt, og sætter intentionen for vores dag sammen i dag. Det bliver en festdag, uden lige. 

Jeg glæder mig.

Jeg håber også, at du laver noget, som giver dig en masse gode sommerfugle i maven. Hvis du omvendt mærker en knude i maven eller andet, som dræner dig, så prøv at tune ind på dit "hvorfor" i dag. Hvad har DU brug for?

De kærligste hilsner fra

Camilla.

Ps. Vil du med på hold 5? Så er der early bird rabat en god måned endnu. Du kan spare 5000 kr., det er alligevel også en slat. Se meget mere her:

Danmarks unikke uddannelse. En rejse tilbage til dig, så du kan udfolde dig i verden.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked