Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Så mange "sidste gange"....

fredag 29. juni 2018
sidste gange

Jeg synes lige, at det hele skulle peppes op med smukke farver i dag.

 

Drinken her er fra én af de sidste dage i Thailand, da vi var på ferie tilbage i februar. Der var så mange "sidste gange" de sidste dage på ferie. Måske kender du den følelse af melankoli, som kan komme, når man bare véd, at nu er noget fedt ved at være slut?

Der er mange afslutninger i disse dage. Hjalte havde sidste dag i SFO i går, og nu venter 5. klasse. Felix har afsluttet 7. klasse. Ja, tænk sig - jeg synes lige, de var 2 år. Jeg ved, at sådan siger mange fædre og mødre, men det ér altså rigtigt!

Jeg er også ved at gøre klar til ferie. Derfor er der mange "sidste" samtaler på denne side af sommeren. 

Det føles som om, at der er noget, som lukker ned - og det giver plads til nyt.

Ny energi, nye tider og nye eventyr. 

Efter sommeren går jeg ned i tid, i klinikken, for at skrive mere. Jeg går også ned i tid for at bare være noget mere. Være noget mere for mig selv og for min familie. Uden nogen nogen yderligere forklaring end bare det. Mere nærvær og mere tid. Det føles bare helt rigtigt. 

Jeg kan også mærke, at vi får de her store drenge nu, og jeg ønsker sådan at være mere til stede i den adskillelse, som så småt er på vej. Min største frygt er, at jeg kigger tilbage om nogle år og tænker: "Hvorfor var jeg der ikke mere?" Det må ikke ske. De forholdsregler forsøger jeg så at tage mig nu her, velvidende at vi (min mand og jeg) virkelig har truffet nogle gode valg på den konto over de seneste år - så er det nu mig, som skal mere i fokus det kommende efterår. 

Så mange nye begyndelser er på vej.

Det føles så uendeligt rart. Det bliver interessant at se, hvad der sker undervejs. Magien, lige så vel som udfordringer, kan opstå undervejs. Så skal det håndteres, klart!

Husker du, at du selv er arkitekten på dit eget livsdesign? Huske du, at du faktisk selv bestemmer, hvordan dit liv ser ud? Husker du, hvad der giver dig hverdagsglæde? Husker du at trække vejret?

Jeg vil minde dig om, at jeg har menage meditationer i webshoppen, som guider og støtter dig ind i dit eget nærvær. Du kan finde dem allesammen her:

Camillas webshop.

Derudover, så vil jeg også minde dig om at jeg lige har sat en super spændende workshop til salg. Det hele handler om Mindfulness, børn & unge - men det handler ikke mindst om dig selv. Tjek det ud her:

Workshop d. 30. september 2018.

Det foregår i Ringkøbing, min hjemstavn!

 

Pas godt på dig og dine.

Måske jeg pipper henover sommeren, hvis der noget som kalder på opmærksomhed. Ellers vil jeg bare ønske dig en god sommer.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked