Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

På fredag skal jeg hjem på sommerferie...

lørdag 27. juni 2020
ferie (3)

Altså, sikke ugerne bare er gået...

Det er en sand fornøjelse at sidde her midt i den smukke natur og leve et meget, meget stille liv. Hvis ikke det var fordi, at jeg er godt gift og har 2 drenge hjemme, som jeg savner allesammen, så tror jeg såmænd godt, at jeg kunne blive heroppe. Her er plads, ro og en sublim skønhed, så gør mig helt varm om hjertet, hver dag. Kan man mon blive træt af det? Jeg tvivler. 

Det er skønt, at jeg har det sådan, når nu det er her, jeg er. Så kan jeg jo lige så godt suge til mig, få en masse mindeværdige oplevelser og være i det med hele mig. Der er ikke noget værre end at ønske sig væk fra det liv, der leves. Det har jeg prøvet. Det er ikke rart.

Det er ikke alle forundt at leve det liv, som de ønsker sig.

Det er jeg meget klar over. Derfor er min taknemmelighed også stor. Især i disse dage, hvor jeg går mange ture for sidste gang, i denne omgang. Når jeg er retur igen, så har årstiden forandret sig, og det hele har skiftet ham igen. Naturen skifter, energien skifter og det hele får nye farver. Mine kollegaer har fortalt mig, at efteråret skulle være usandsynligt smukt. Jeg glæder mig til at komme tilbage.

Om lidt er der gået 7 uger.

7 uger i mit eget selskab. Hver dag. Jeg har naturligvis arbejdet hver dag, og har skullet vænne mig til mange nye ting og forholde mig til nye mennesker, men jeg har været alene i det. Hver morgen, hver aften og hver weekend. Jeg har skullet mærke ind i, hvad JEG havde lyst til. Der har ikke været andre, som jeg har skullet tage hensyn til. Det har været en stor gave for mig. Det sidste år har været et forandrende år, og derfor har det været alletiders mulighed for at stoppe op og mærke efter. 

 

Spørgsmål som:

  • Hvordan skal det hele lande på ny?
  • Hvad er vigtigt?
  • Hvem er vigtige?
  • Hvad skal have fokus?
  • Hvordan skal fremtiden forme sig?
  • Hvorfor gør jeg/vi som, vi gør?

 

Det har jeg uforstyrret tid til at tænke på og mærke ind i. Det er skønt. Jeg er blevet klogere på nogle ting, og endnu mere uforløst på andre ting. Det er fint. Livet er jo ikke nogen jævn, opadgående kurve - den kurve svinger, bliver krøllet og er ikke altid opadgående - den går også nedad. Sådan er livet Men dét at have tid til at mærke efter, alene, er virkelig noget jeg værdsætter meget højt.

Jeg glæder mig til at komme hjem.

Sådan helt ind i kernen i mit hjerte. Tæller ned nu. Vores sommerferieplaner er vendt totalt på hovedet (ligesom mange andres, forestiller jeg mig?) Vi skulle have været til Thailand i 3 uger, bare os fire. Men det lavede Corona jo om på. Nu skal vi i stedet nyde den dejlige danske sommer. Og ved du hvad? Der er ikke noget, jeg glæder mig mere til. Måske også fordi, jeg har været væk så længe, så glæder jeg mig bare til at have 5 uger, uden de store planer. Bare være med mine vigtigste mennesker. Vi skal se en del familie, og så glæder mig til at give min dejlige mor en varm krammer også. 

Har du læst med i løbet af min tid her?

Hvis ikke, så kan du klikke her:

Nyt kapitel i mit arbejdsliv.

Hvad skal jeg så lave i Norge?

Ud i det blå.

 

Jeg håber, at du har læst mine mange ord i løbet af de sidste uger.

Indlæggene har været noget længere end de plejer. Hvis du har læst med, og har lyst, så skriv endelig en kommentar. Jeg elsker, når vi har to-vejs kontakt. Jeg vender stærkt tilbage, når jeg lander i det norske igen, til august. Indtil da går jeg på ferie herfra.

NYD din ferie. Pas på dig selv og husk: Din ferie er DIN ferie, og du er lige så vigtig i denne ferie, ligesom alle andre er.

 

De kærligste hilsner

Camilla.

 

Ps. Drømmer du om et mellemrum med masser af tid til refleksion, ro og nærvær?

Så er mit retreat helt oplagt, og du kan nu sikre dig din plads.

1/3 del af pladserne er hapset. Det forstår jeg godt, fordi det er ALTID så skønt at tage på retreat. Så hvis du har lyst til at komme med, så kig her:

Mindfulness Retreat på Fyn d. 7.-9. marts 2021.

 

 

 

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked