Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Ord fra en klog mand...

fredag 4. marts 2016
verden

"… og det er ikke alle boldene, vi griber igen. Der er også nogle, som falder til jorden og går i stykker. Man kan ikke hele livet tage kloge beslutninger. Kloge beslutninger er som reglen de beslutninger, man tager i forsøget på at regne ud, hvordan det vil ende. Hvis man har en forventning om, at livet skal regnes ud, så vil man også meget nemt blive skuffet, for det går sgu sjældent som planlagt. Og så siger min logik mig, hvis det alligevel ikke kan regnes ud, så kan man lige så godt gamle lidt..."

Sådan skriver Mikkel Beha i bogen ”Hej far, kære Emil”

Jeg elsker, når jeg ikke kan regne ting ud - når jeg ikke kan forudsige ALT for meget. Jeg kan godt lide, at gå med det, som bare mærkes helt rigtigt. Det kan godt være, at det ikke altid er det nemmeste/mest fornuftige, men det er bare rigtigt. Det er også ofte der, jeg er allermest glad!

Hvad træffer du beslutninger ud fra? Er det ud fra det kloge, det som du har lært hjemmefra eller går du også med det, som bare mærkes rigtigt for dig?

Bogen kan jeg virkelig anbefale. Den så fin. Den handler om livsbetragtninger, kloge ord og så er den fyldt af mentale billeder fra den store, fantastiske og farverige verden. 

Bogen kan købes her: "Hej far, kære Emil."

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked