Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Omsorg for dig selv, er det en by i Rusland?

mandag 17. september 2018
fsdf

Dette indlæg udgav jeg, da jeg søsatte min uddannelse i tidernes morgen. Det er stadig lige relevant. Omsorgen for dig, når du har udrettet noget, er vigtig. Derfor poster jeg det igen.

HUSK at vi, om 14 dage, går igang med en nærværende rejse igennem efteråret. 4 foredrag lige til dine ører. Der er allerede 10, som har købt sig adgang og der er plads til ALLE dem, som har lyst. Tjek det ud her:

Hvor blev nærværet af?

Here goes.....:

Jeg er selv i en ret vild proces pt. Jeg er i gang med at udvikle min Mindfulness Uddannelse, som faktisk ligger klappet og klar. Jeg har et skype møde med min grafiker i dag, og så kommer uddannelsen snart til at se dagens lys.

Det er altså en proces, der vil noget! For søren… Dét at eje det, jeg har skabt, er virkelig en raffineret proces. Processen handler ikke om, om jeg kan mit stof – for det kan jeg, til finger spidserne! Men det  handler i virkeligheden meget mere om at turde, om mod og om at GØRE det. Altså ikke bare lade alle drømmene og tankerne blive på papir, men rent faktisk HANDLE på dem, omsætte dem, så jeg kan lære andre alt det, jeg ved.

Måske har du også været i en proces, som krævede lidt ekstra af dig? Måske har du prøvet at dvæle ved en masse praktiske detaljer, fordi det liiiiige fjernede fokus fra det, som det i virkeligheden handlede om, nemlig: Mod, at turde, og omsorg for dig selv i processen? 

I den proces som jeg går igennem, med min uddannelse, så er det SÅ nemt at gå i gang med knokleriet. Men egentlig så er det det modsatte, som skal på banen. Nemlig omsorg for mig selv, pauser og ro. Det hele skal have lov til at lande,  ellers kan jeg ikke følge med – og det resulterer blot i endnu mere knokleri.

Jeg har derfor taget 3 fridage i næste uge. Det kan, på mange, virke helt skørt herop til den store rejse og en forretning, som skal køre osv. Men jeg har erfaret, at prisen er alt for høj, hvis ikke jeg gør det. Derfor skal mandag, tirsdag og onsdag i næste uge gå med, at faktisk anerkende mig selv for, at jeg tør tage nogle modige skridt. Derudover så skal jeg lade op ved at gå lange ture, læse i min nye bog og så får vi skønt besøg i starten af ugen.

Hvordan håndtere du vilde processer?... Kender du til knokleriet – kender du også til dét, at det ikke giver dig de ønskede resultater?

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked