Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Om at være selvfed...

fredag 2. september 2016
kreta

Roser du dig selv?

Det er et arbejdspunkt for mig. Det er så meget, der kører i mit liv lige nu og glæden bobler bare indeni. Jeg har sat skibe i søen, som kommer i land, hvilket er total fedt. Jeg har taget en masse chancer, som også viser sig at give pote. Jeg bruger mig selv i min forretning, fordi jeg ER mig, og det er MIG, du møder som klient eller kursist. Så jeg vil ikke opstille et glansbillede. Dem er der nok af. I min optik. 

Ofte er jeg videre, videre og videre, og jeg når slet ikke lige at anerkende, at dét jeg faktisk har lavet, er en fed ting. Måske kender du det?

Jeg ØVER mig rigtig meget, og jeg er blevet meget bedre til det. Især via min mindfulnesspraksis, hvor dét at stræbe efter noget jo virkelig bliver sat på prøve og italesat. Fordi, hvad er det egentlig vi stræber efter at nå? Fede erkendelser dukker op. Jeg smager på dem og lytter til dem.

Jeg er på Kreta lige nu.

Jeg underviser, nyder roen og tiden til fordybelse og så hygger jeg mig helt vildt med alle de skønne deltagere. Solen skinner, maden er fantastisk og i det hele taget er det bare rart at hive stikket lidt til verden og virkeligheden.

I går dukkede der en mail op i min indbakke, som berørte mig DYBT. Det var Bodil, der skrev til mig. Bodil var med på mit første hold af Mindfulness for Børn - Mentoruddannelsen. Efter endt uddannelse, sendte jeg et spørgeskema til hende. Det havde hun, af SÅ mange forskellige årsager, ikke fået udfyldt. Men det har hun nu. Jeg roser mig selv, når jeg læser hendes ord til mig. Og jeg bliver noget rørt. Tænk sig, at jeg har skabt en uddannelse, som går så dybt. Både fagligt, men det rører også ved privatlivet. Andet ville være underligt. Bodil er under en vild ombygning, og her er et udpluk af, hvad hun skrev til mig:

Hvordan bruger du din viden i praksis nu? Kan du evt. komme med nogle praktiske eksempler på, hvor du har brugt det i dit arbejde? Jeg har bestemt ikke brugt det nok siden uddannelsen. Og dog…. Men det er af privat karakter. Jeg fortsatte en ekstrem rejse efterfølgende. Ganske enkelt, så havde jeg ikke overlevet eller gennemført den rejse, uden den indsigt og alle de værktøjer, som du Camilla gav med mig..

Hvilke ord vil du sætte på mig, som formidler af stoffet? Du er den helt rigtige til at formidle ”stoffet” Du holder dig opdateret på det nye, der rør sig. Du er helt i øjenhøjde. Du bringer gerne dig selv i spil. Du har en fantastisk stemme og personlighed. Jeg fik oplevelsen af, at du underviste den enkelte elev i gruppen -altså at alle følte sig undervist. Du var 100% nærværende, skarp, opmærksom, autentisk, samt ekstrem kompetent inden for fagområdet.

Altså.... Kan du godt forstå, hvorfor jeg blev glad?

Og... jeg har bestemt mig for at dele det med dig. For at minde dig om, at du gerne må være selvfed, når du har lyst til det... Det er så dejligt, når noget lykkes. Så hvorfor putte med det?

Er du interesseret i Mindfulness for Børn - Mentoruddannelsen? Så skal du vide, at i løbet af september bliver pladserne på hold 3 frigivet. Jeg skal have de praktiske ting på plads, men det er "in the making". Formen bliver den samme, og vi starter til april 2017. Du kan læse lidt mere om detaljerne her:

MINDFULNESS FOR BØRN - MENTORUDDANNELSE HOS AUT. PSYKOLOG CAMILLA HOLMGAARD.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked