Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Om at turde sprænge rammerne...

fredag 19. januar 2018
Sårbarhed

Jeg sidder i sofaen her til morgen - eller i et par timer endnu ihverfald. Kaffen er varm og Morgen TV kører i baggrunden. Jeg samler energi. Jeg har de vildeste 5 dage foran mig. De næste 5 dage skal jeg undervise 4 gange. Jeg elsker, elsker, elsker at undervise og give min viden fra mig, så andre kan omsætte det noget positivt i deres liv. Det giver virkelig meget mening. Men det kræver energi, og derfor samler jeg min energi i en lille hule-agtig tilstand her.

Jeg har lige lagt røret på.

Et TV selskab skulle bruge nogle vinkler på et nyt program, som de har i støbeskeen. Samarbejder rører på sig. Endnu en tilmelding til MBM uddannelsen i denne uge. Der er er næsten fyldt (stadig 2 ledige pladser) på søndag til min selvforkælende Mindfulnessdag. Jeg oplever stor tilstrømning af klienter, og vi har netop i denne uge fået 2 nye psykologer tilknyttet. Alle kan derfor komme hurtigt i behandling. Når først beslutningen er truffet om, at du gerne vil i terapi, så er det uhyre vigtigt, at ventetiden ikke er alt for lang. Det giver bare så meget mening. Du skal nok snart få lov til at hilse på dem. Det hele er så nyt, så de er først lige igang med at producere deres tekst til hjemmesiden. 

I går søsatte Mette og jeg vores hidtil største projekt. Vi laver en brag af en aften, hvor vi drømmer om at 100 mennesker vil fylde salen. Se mere her: Bliv set psykolog! Det er den vildeste følelse af at virkelig sprænge rammerne for, hvad der er muligt. 

I det hele taget bliver der virkelig rusket i rammerne lige nu.

Det hele har vokseværk, og det føles på den ene side helt fantastisk, og på den anden side føles det vildt skræmmende. Gamle overbevisninger kommer op til overfladen. Fx tanker omkring, hvor meget jeg må fylde. Jeg skal lige runde emnet, og give mig selv en masse omsorg. Jeg må jo nemlig fylde lige præcis dét, som jeg lyster. Det må du også. 

Når ting går godt, når succes er en del af dit liv, når du tjener gode penge og lever din drøm, så skal du også huske at tanke op, så al din energi ikke fiser ud af ballonen. Det har taget mig meget lang tid at lære det. Jeg er vokset op med at knokleriet er den eneste vej frem, og hårdt arbejde var det eneste lyksagliggørende. Derfor har jeg skullet lære noget om, at det godt må være sjovt, legende og let at arbejde og tjene penge. Det er faktisk ikke altid nemt. Det kræver en indsats, men det er virkelig mit ønske for alle mennesker - nemlig ønsket om, at alle skal have et sjovt arbejdsliv, som nærer dem og som giver dem de resultater, som de gerne vil have. 

Derfor har vi også sat aftenen op d. 13. marts. Jeg håber, at så mange som muligt har lyst til at komme og være med. 

Pas på dig og din energi. Det er dine helt centrale arbejdsredskaber og dét, som du skal leve af i fremtiden.

Kærlig hilsen

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked