Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Om at rumme succes...

mandag 28. september 2015
mere (3)

Dét at rumme lidelse og modgang er én ting. I den anden ende af skalaen er der det modsatte: At rumme succes.

Det er faktisk en øvelse, som jeg er rigtig meget øver mig i lige nu.

Sidste uge var nærmest én lang succes. Jeg afholdte min allerførste informationsaften om MBM-uddannelsen. Det var nogle vildt skønne timer sammen med en masse nysgerrige og interesserede mennesker. Efterfølgende tikkede der mails ind fra nogle af dem, der havde været med. De ville bare lige fortælle mig, at de virkelig følte at de havde fået nogle ting med. FEDT! 

Certificering på MBM-uddannelsen

Dagen efter, torsdag, skulle jeg så certificere mit allerførste kuld MBM - mentorer. Dagen startede med helt almindelig undervisning og supervision. Stemningen, hele dagen, bar præg af at det var sidste gang, vi skulle være sammen - i denne omgang. Jeg blev rørt flere gange, og tårerne trillede også indimellem. 

Torsdag aften skulle certificeringen foregå. Jeg sagde nogle ord til dem, hver især, de fik deres flotte certificeringsbeviser og vi skålede i bobler. Bagefter ventede et brag af en menu og gode vine. Altså - det var bare fantastisk. Jeg blev gang på gang mindet om, at det jeg har gang i er helt rigtigt - at få en masse skønne Mindfulness for Børn - Mentorer ud i verden. Det giver SÅ meget mening. 

Jeg fik en kæmpe flot buket blomster af deltagerne, som stadg står og strutter her i stuen - som et symbol på den rejse, vi har været på. For søren, hvor har det været en spændende rejse. En rejse ind i det indre liv, som så manifesterer sig i det ydre liv. Flere af deltagerne har fortalt mig, hvor meget det har betydet for dem at være med. Forandringer er sket. Erkendelserne lander lidt efter lidt og det hele bliver omsat til LEVET LIV. For det er dér, vi kan se forandringerne ske. 

Her, de efterfølgende dage har jeg været lidt porøs. Hver gang jeg åbnede Facebook, så var det lige som at gå på skattejagt. Flere af deltagerne havde tagget mig i skønne billeder og udtalelser om, hvor taknemmelige de har været for at være med. WAUW! 

Det skal rummes det hele. Jeg øver mig rigtig meget i at sige TAK! Bare TAK. Jeg kunne mærke, at jeg havde lidt brug for at trække stikket og holde PAUSE. Derfor er bloggen her også først blevet opdateret i dag. Jeg sidder og smiler og nyder det hele. Egentlig giver jeg bare mig selv LOV til at have succes. Det kan faktisk godt være en øvelse:)

Vil du med på Hold 2? Så læs meget mere her:

En grundig uddannelsen i Mindfulness for Børn.

Hav en dejlig dag.

Kærligst, Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked