Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Nu venter sommerferien lige om lidt...

fredag 13. juni 2014
Omega

Jeg elsker sommer. Jeg elsker den energi og lethed, som er forbundet med disse måneder. Alt bliver ligesom bare lidt lettere. 

I øjeblikket er der massiv vækst her hos mig. I min forretning. Jeg kan blive helt vindblæst over det, men føler mig bare samtidig så glad. Helt ind i cellerne. I denne uge lancerede jeg, impulsivt, et online Mindfulness kursus. Jeg var noget spændt på, hvordan det ville blive modtaget. Men vupti vupti - inden de første timer var gået, så var de første deltagere super klar. Og nu er der et helt lille hold, som jeg skal følge de næste 3 uger. Du kan stadig nå det. Bare følg instruktionen, ved at trykke på linket ovenfor her. Kurset her er altså et resultat af en lyst, sprudlende mavefornemmelse og glæde - og så gjorde jeg det! Lod mig ikke holde tilbage af alle tankerne, men fulgte min mavefornemmelse. 

Sommeren indbyder til, at vi gør det, som vi har LYST til. Prøv at smid alle de begrænsende overbevisninger ud i skraldespanden, og gå med noget som DU har LYST til. Om det så er, at købe en is på vej hjem fra job, eller invitere kæresten på pizza på stranden eller noget helt tredje... 

Gå med lysten. Det gør jeg max. i denne uge. Jeg vil gerne invitere dig til at gøre det samme:)

Kærligst

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked