Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Mindfulness for Børn - Mentor Uddannelsen, efterår 2015.

fredag 31. juli 2015
usa

Så... Jeg er her! I USA. Midt i det hele. Omringet af mennesker, som elsker Mindfulness og som også er meget interesseret i, hvordan vi bringer det videre til børnene. Mindfulness integreres allerede rundt omkring, hvilket er godt! Det glæder mig, at vi bliver flere og flere, som kan se fordelene ved det. Det faktum elsker jeg simpelthen! Alt starter ét sted og voksner sig større og større derfra - sådan er det med Mindfulness. 

Jeg taler med så mange mennesker, bliver klogere og inspireret. Manden, som jeg bliver undervist af, hedder Daniel Rechtschaffen. Han rejser verden rundt og underviser både børn og voksne i Mindfulness. Han har skrevet flere bøger og forsker i emnet. Forskningen er vigtig, fordi det er ofte forskningen, der skal bruges til at overbevise en leder omkring vigtigheden i Mindfulness. (Heraf frigivelse af noget økonomi til at tage på uddannelse). En leder skal kunne se, hvad det konkret vil betyde, at få Mindfulness ind som en del af hverdagen. Det kan jeg godt forstå. Jeg har fået fingrene i den nyeste forskning, og det er vildt, hvad de finder ud af. Mere vil jeg ikke afsløre her, da Hold 1 skal have fingerene i den viden først, næste gang vi skal ses!

Jeg er igang med at læse hans seneste bog herovre, og jeg vil lige skrive et citat fra hans bog:

"At the heart of the cultivation of mindfulness is awareness itself. Awareness is not something we get or develop but rather something we discover we already have, a capacity that is innate but easily ignored in favor of thinking, another wonderful human capacity".

Præcis!

Det er dét, der er så fedt med Mindfulness. Det er lige her. Vi skal "bare" træne og øve os i, at få øje på/mærke alt det, vi allerede har. Børn har nemmere ved det, fordi de er ikke så langt væk fra det medfødte - endnu. De har ikke alle de psykologiske lag, endnu, som kan gøre tingene så frygtelig kompliceret og indviklet indimellem.

Så min pointe er: Lad os give Mindfulness videre til vores børn. Lad os lære børnene, at deres krop er en hjælper, den snakker - altid. Lad os lære børnene, at det er OK at træffe gode og sunde valg for dem selv. Lad os reducere angst og stress hos børn. Altsammen via Mindfulness. Det kan lade sig gøre. Jeg har set det gang på gang. I klinikken, i mine individuelle forløb og jeg får feedback fra de fagfolk, som jeg har undervist. Det virker!

Jeg krydrer uddannelsen med en masse psykologi. Blandt andet viden om: Tilknytningens betydning for barnets selvregulering, angst, stress og spejling. 

Det hele går dybt og forandrer. Forandrer indre tilstande og forandrer relationer. 

Jeg elsker hvert et minut af denne rejse. Det er så meningsfuldt, at vi bliver mange, som breder budskabet og øver os i nærværet og tilstedeværelsen med os selv og med børnene. Alt starter med os selv. That´s just the way it is.

Vil du med på hold 2 - så læs meget mere her:

MBM - uddannelsen, efterår 2015.

Har du brug for en printvenlig version, som du kan give til din leder? Så print denne PDF:

Printvenlig version af invitationen til uddannelsen.

Der er ofte nogle mere generelle spørgsmål til uddannelsen - måske jeg besvare dig her:

Spørgsmål & svar om alt imellem himmel og jord.

HUSK AT DU KAN OPNÅ EARLY BIRD PRIS INDEN 1. SEPTEMBER. PLUS ENDNU MERE RABAT, HVIS I ER 2 FRA SAMME ARBEJDSPLADS.

Have a nice day. Jeg har sidste dag på kurset i morgen. Derefter tager jeg videre til New York City igen. Jeg har booket et fedt sted i byen og glæder mig til at gå på opdagelse igen. 

Kærligst,

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked