Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Med ønsket om et fantastisk 2015.

tirsdag 30. december 2014
Nytår 2015

Alt det her med nytårsforsæt er blevet så umoderne. Jeg er med på, at alle de forandringer, som du ønsker at lave, dem kan du lige så godt lave NU og ikke vente til 1. januar. Men når det så er sagt, så elsker jeg alligevel tanken om, at der ligger nogle ønsker, drømme og længsler og venter i det nye år. Sådan har jeg det ihvertfald altid d. 31. januar kl. midnat. 

Her i Thailands varme er det sådan set ikke anderledes. Nytåret venter, og vi er spændt på at se, hvordan det hele mon bliver.

Jeg har drømme og ønsker for 2015. Jeg har valgt 5 ud, måske du har lyst til at læse med?

1.

Jeg har mange års praktisk og teoretisk erfaring med at arbejde med Mindfulness & børn, og har længe summet på at uddanne mennesker indenfor feltet. Men kunne jeg det? ÅH! Jeg var ved at dø af skræk flere gange undervejs i processen. Men med meget støtte og sparring undervejs, så lykkedes det. YAY :) Jeg lancerede derfor, i år, min første Mindfulness uddannelse. Det var med store sommerfugle i maven. Selvom jeg har arbejdet en masse med mig selv og min egen tro på mig selv, så var/er det alligevel et meget stort skridt for mig. Jeg er meget spændt på at samle det første hold. Henvendelserne er mange og jeg nyder at være i kontakt med så mange, som er interessede. Mit ønske for 2015 er selvfølgelig, at jeg får uddannet så mange MBM - mentorer, som muligt. Jeg ønsker mig, at flere kommer ombord i båden og laver Mindfulness med børn. På en faglig forsvarlig og inspirerende måde. Jo flere vi er, jo bedre:)

2.

Jeg dygtiggør mig hele tiden. Med kurser, i ind og udland, supervision og massevis af læsning. Jeg har en drøm om at 2015 bliver året, hvor jeg starter i en længere efteruddannelse. Jeg har kig på én, og er i kontakt med dem. Det er en stor beslutning - både økonomisk, men også tidsmæssigt. Uddannelsen tager 4 år!  Så jeg går og summer her i Thailand. Men jeg kan sige, at det føles helt rigtigt :) 

3.

Fra marts 2015 deler jeg mit kliniklokale med min fantastiske kollega Mette Smidt. Egentlig kunne jeg sagtens have brugt al tiden selv i klinikken, da jeg har en massiv stor tilgang af klienter. Men det har også betydet, at arbejdet har fyldt mange timer om ugen i 2014. Derfor tog jeg en rask beslutning, da Mette spurgte om hun måtte flytte ind i det fantastiske hus i Mejlgade. JA! Det måtte hun bare så gerne. Vi har derfor delt kliniktimerne lige op, hen over ugen. Det betyder også, at jeg bliver knap så flekible nogle dage. Men det er godt, kan jeg mærke. Jeg glæder mig helt vildt. Mette er en super sparringspartner, og jeg glæder mig til at bruge endnu mere tid sammen med hende.

4.

Jeg tager til USA i juli. For dygtiggøre mig endnu mere indenfor mit felt. Det glæder jeg mig til. Mit ønske er, at få netværket endnu mere med de fantastiske mennesker i USA, som allerede nu arbejder så meget med Mindfulness. Både til børn og voksne. Jeg kunne godt tænke mig, at blive en del af et internationalt netværk. 

5.

Jeg har taget en beslutning om, at lave 2 Mindfulness Retreats om året, fremover. Forår og efterår. Måske med et enkelt dagskursus indimellem. Det første i 2015 er allerede på plads, og der er et godt tilbud lige nu. Mit ønske er, at kunne fortsætte med det. Indtil videre bliver mine Retreats afholdt i Danmark. Men det kunne da være fantastisk at tage ud i den store verden og afholde et. Bali er den ultimative drøm. Tænk at kunne tage 15-20 kvinder og mænd til den fantastiske ø? Uhhh.... Jeg elsker tanken. 

Hvad er dine drømme, mål og længsler for 2015? For mig hjælper det altid at have fokus på det, som jeg ønsker mig. Skrive det ned, dele det med mennesker omkring mig og så tage små skidt i retningen af drømmene. 

Med ønsket om en fantastiske nytårsaften og må dine vildeste drømme blive opfyldt.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked