Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

keep it simple...

fredag 8. januar 2016
fsdf

Det simple er nogle gange det sværeste at gøre, fordi vi mennesker har det med at komplicere tingene så ufatteligt meget.

Et eksempel er fx, at det er så simplet at gå af de sociale medier og at vi, på den måde - helt automatisk, vil få mere tid. Tid, som er et af de mest efterspurgte ting i dette århundrede. Vi føler ikke, at vi har tid nok – som i overhovedet. Der er så mange, der kræver noget af os eller som vi informerer os, konstant. Vi føler os forpligtet til at ”gå med på det”, og sidder og hænger over Facebook eller mails på de mest ukristelige tidspunkter.

Jeg er heller ikke nogen engel på dette område. Indimellem er mails det første jeg tjekker om morgenen. Hvorfor? Fordi, det kunne jo være at der var en klient som liiiiiiige ville noget. Helt ærligt, hånden på hjertet – kender du det?

Jeg øver mig rigtig meget i at lade være, og jeg er blevet bedre. Men der er fortsat plads til forbedringer. Det bliver også mere tydeligt og klart for mig nu, hvor vores ældste søn har fået en telefon. Jeg er meget opmærksom på, hvor meget han hænger i den. Jeg kunne jo egentlig starte med mig selv.

Det er her, at det er det simple, som bliver svært. Hvorfor? Hvad handler det om?

Jeg tror, at vi som nation er bange for at gå glip af noget. Vi vil gerne være med over det hele, altid og hele tiden. Tænk, hvis der var noget som gik vores næse forbi?

Flere jeg kender sletter efterhånden deres Facebook profiler. De orker ikke, gider ikke. Hvis jeg skal i kontakt med min bror fx, så er det over telefonen – ikke messenger. Han har slettet sin profil. Kan vi leve uden Facebook? Jeg er i tvivl. Jeg har læst noget om det her fænomen ”at gå glip” af noget. I den forbindelse stødte jeg på en artikel, som jeg gerne vil dele med dig.

FOMO (Fear Of Missing Out) - måske har du lyst til at læse med.

Jeg håber, at du er hoppet godt og grundigt ind i det nye år. Jeg glæder mig meget til år 2016. Det er masser af spændende ting på tegnebrættet, og jeg vil dele det hele med dig efterhånden, som tingene bliver realiteter.

Kærligst, 

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked