Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg har været lagt ned, sådan for alvor.

søndag 11. februar 2018
syg

En ekstrem hoste, ondt i leddene og feber...

Det hele kom trillede sidste søndag, og først nu kan jeg kigge ind i en skærm igen - sådan i længere tid end 5 minutter. Altså næsten 7 hele dage med en ekstremt sejlivet influenza.

Jeg tror ikke, at jeg har været så syg som voksen. Jeg føler med ALLE jer, som har/skal have denne irriterende sygdom. Det er virkelig en hård omgang. 

Det er også derfor, at der har været så stille fra mig. Jeg har bare trukket stikket og lukket øjnene. 

Når man så er selvstændig, som jeg er, med en konstant fuld kalender, så er det altså en anelse pres at åbne computeren igen og få omdirigeret alle de klienter, som ikke kunne få deres tid i sidste uge. Oveni det, tager vi jo til Thailand på tirsdag i 3 uger, så det er lidt af et puslespil. 

Men jeg tror, at det hele nok skal gå. Det er faktisk en lille (okay, stor) øvelse i at slippe kontrollen, og lade tingene gå. 

Det var et lille pip fra mig. Jeg lever endnu :)

Du kommer til at få en hilsen eller to fra de sydligere himmelstrøg. Og når jeg kigger ud af vinduerne i dag, så kan jeg da virkelig kun sige: Vi storglæder os til at lande i Smilets land igen. Vi glæder os til masser af tid, sol, varme, farvestrålende drinks og strand. Ahhh..... 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked