Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Jeg er blevet tilknyttet et meget spændende netværk, og jeg er meget begejstret!

fredag 5. maj 2017
succesforløb

I dag får I lidt insiderviden herfra mig. 

Nu har jeg efterhånden været selvstændig i mange år. Rent faktisk har jeg arbejdet i mit eget CVR- nummer i små 9 år. 9 år! Hold da op, hvor er det vildt. 

Jeg har det rigtig godt med at være selvstændig. Dét, at jeg selv bestemmer, hvor meget og med hvem, jeg arbejder, er en kæmpe frihed. En frihed som jeg skatter helt utroligt højt. Felix sagde i dag:

"Mor, du er mindre på arbejde, end jeg er i skole" - og ja, han har ret. Jeg har efterhånden fået mig indrettet ret godt. 

Arbejder på de tidspunkter, som passer mig. Jeg prøver virkelig på at arrangere det således, at jeg er hjemme, når de er hjemme. Det lykkes næsten altid. Ikke altid, men næsten.

Nu er jeg også ret heldig. Jeg arbejder ikke for at holde fri. Jeg arbejder ikke for at komme frem til en weekend eller en ferie. Jeg elsker mit job og de mange muligheder, som følger med. Det er meningen, at vores arbejde skal give mening. Det er meningen, at det skal være sjovt, og at vi skal nyde det undervejs. Det tror jeg virkelig på! Ellers kan et helt arbejdsliv virkelig blive langt.

Sådan har det ikke altid været.

Lærepengene har været dyre undervejs. Det har krævet rigtig meget mod, og ikke mindst har det krævet en høj bevidsthed at komme hertil. Det er noget af det, som Mette og jeg taler meget med vores kursister om på vores iværksætterkursus. De behøver jo ikke lave samme fejl, som vi har gjort!

Jeg har, på det seneste, hungret efter ny inspiration. Jeg vil gerne implementere nye tiltag i min virksomhed. Jeg vil gerne tilføje nye og spændende ting, som kan betyde, at jeg kan favne endnu mere. Eller at vi kan. Nede i Mejlgade. 

Jeg har længe mærket, at noget er på vej. Sådan en spirende fornemmelse i kroppen. Uden helt at kunne sætte ord på. Derfor har det heller ikke været nemt at få hjælp til tankerne, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg ledte efter. Sådan er det tit for mig. 

Så en dag, så var den der bare: Vupti. Jeg blev i dén grad inspireret, og jeg er nu en del af et større netværk, som også brænder for at sætte nye mål, og ikke mindst at komme i mål med dem. Jeg vil gerne løfte sløret for det her. Måske er det også gavnligt for dig? 

Jeg har fulgt hende længe. Meget længe. Hun hedder Soulaima Gourani. Du kan finde hendes website her: Soulaima Gourani.

Hun udfordrer mig. Hun skubber på og stiller alle de der irriterende, men gode spørgsmål. Jeg er mega spændt, og er selv kommet på arbejde i forhold til at definere, hvad der er vigtigt for mig. Jeg troede, at jeg havde mine værdier på plads - men jeg skal da lige love for, at jeg er blevet udfordret. Sådan noget så simpelt som: "Hvad er dine værdier?" er åbenbart et spørgsmål, som kan koste lidt grå hår :)

Så den proces er hermed skudt igang. Jeg er forventningsfuld og spændt på at se, hvilket outcome der er i den anden ende. 

Soulaima har skrevet en artikel, som jeg gerne vil dele med dig. Hvis du selv står et sted, hvor forandringerne er på vej, så kan det være fedt at læse artikler om emnet og ikke mindst at blive inspireret af andre, som har gået vejen. Eller som går vejen lige nu (ligesom mig!). 

Artiklen finder du her:

Der findes 4 typer mennesker.

Det var ordene for i dag. 

Skab en dejlig fredag for dig selv.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked