Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvordan takler du frygt?

torsdag 7. april 2016
usa

Billedet her er så fint! Jeg elsker, at jeg fik det indfanget i New York sidste gang, jeg var på kursus derovre. 

Jeg smagte lidt på overskriften "Hvordan takler du frygt?" Herefter mærkede jeg, helt ind i maven, ordet HÅB. Håb er en grundsten i overlevelse - vi bliver nødt til at have håbet.

Ordene flyder ikke så nemt, som de plejer fra min hånd. Der var også stille på bloggen i sidste uge. Jeg har været/er selv lammet af frygt pt. Frygt for sygdom i nærmeste rækker, og jeg har derfor ikke rigtig kunne finde mig til rette foran computeren for at skrive noget såkaldt klogt. Det kan jeg sådan set stadig ikke. Jeg begynder dog så småt at finde håbet frem. Jeg begynder lige så stille at kunne smage på det. Psyken er så smart indrettet, at når der er ventetid, så får den også lov til at få tingene placeret. Sådan en tid er jeg i, lige nu.

Håb er finuerligt. Det er flygtigt, og kan til tider føles meget langt væk. Men så lige dér, i små lommer af ro og dybe vejrtrækninger, så kommer det. Håbet! Det føles rart, når det er der.

Måske er du selv i en svær tid, hvor håbet er altafgørende? Måske føler du dig lammet af frygt, og bliver utålmodig med dig selv i det -fordi du så gerne ville have, at det skulle være anderledes? Måske ligger du ned og bider i græsset og er bange for fremtiden? Måske føler du dig fortabt...

Det er benhårdt - og sådan er livet også indimellem. Ingen går ram forbi - det føles bare så ubarmhjertigt, når det melder sin ankomst. Når du står midt i det, så ræk ud til de mennesker, som spørger hvordan det går. Vær ærlig og lad være med at pakke noget ind. Andre mennesker kan godt holde til gråden og frygten. Det kan måske endda føles helt rart at dele det hele med andre - så kan andre også bærer noget af din byrde.

Det var fredagsordene herfra mig. Pas på dig og dine - kys dem og fortæl dem, at du elsker dem. 

Kærligst,

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked