Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvilken vej er du på vej ud af?

fredag 29. maj 2015
til blog

Dem, der kender mig vil fortælle dig, at jeg er en drømmer. Jeg lader mig sjældent begrænse. Hvis nogen siger: ”Jamen, det kan da ikke lade sig gøre eller man kan jo ikke få det hele”, så ser jeg nærmest rødt. Nogen vil kalde mig naiv indimellem. Jeg har før skrevet om emnet her:

Drømmene - hvad gør du ved dem?

Jeg tror på, at alt er muligt. Ja, det mener jeg faktisk! I dag læste jeg en update på Facebook, som lyder nogenlunde i retningen af:

“Nogle af de mest givende mennesker, jeg kender, er dem, som har handlet på deres livsdrøm, vel vidende at de ikke er perfekte, at de er mennesker med fejl og mangler”.

Ofte så tror vi, at vi først kan indfri en drøm når: Ungerne er store og flyttet hjemmefra, vi har penge nok på kontoen eller når vi har tabt 10 kilo. Det er så vildt, hvad vi går og fortæller os selv. Det eneste, der sker er, at vi føler os uforløste.

Jeg er heller ikke perfekt. Slet ikke (heldigvis!). Men jeg drømmer og så indimellem handler jeg på en drøm. Nogle gange lever drømmen lidt videre i mig, indtil jeg finder ud af om den er vigtig nok for mig. Jeg deler alle mine drømme, især med min mand, og han lytter! Han siger ikke altid så meget, for han kender mig. Jeg skal have lov. Ellers ser jeg rødt :).

Jeg finder det utrolig inspirerende at være sammen med mennesker, som tør drømme. Jeg elsker, når folk tør fortælle mig, hvad de inderst inde brænder for at føre ud i livet. For det er først, når det bliver reflektereret ude i verden, at vi kan mærke, hvad det egentlig betyder - for os selv. Når vi bare går med det hele indeni, så kan det ofte føles enten: Ligegyldigt eller ikke vigtigt nok. Men så når vi giver os selv lov til at sige det hele højt, så kan der pludselig ske noget andet. Fordi verden respondere på drømmen!

Giver du sig selv plads til drømmene?

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked