Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvilken energi bidrager du med?

fredag 15. august 2014
mere (1)

Så er hverdagen igang igen. Det samme er bloggen her! Den har været på en lang og tiltrængt sommerferie. 

Phew! Efter 6 uger herhjemme, hvor der har være oceaner af TID synes jeg nærmest, at det er helt umuligt at være ude af døren kl. 7.45. Inden da skal vi alle have været i bad, spist morgenmad, lige vendt verdenssituationen m.m. Ikke desto mindre er det vores virkelighed. En del af mig nød faktisk også, at aflevere drengene i skole, og så have en fridag for mig selv i mandags. Det var nemlig min fødselsdag. Den blev fejret med sang, gaver og skøn morgenmad. Så dejligt.

Det her med at komme igang igen har skabt mange tanker i mig. For hvordan forholder jeg mig egentlig til det? Hvilken energi er der omkring det? Hvordan taler vi om det? Hvordan taler jeg med børnene om det? Osv. 

Prøv at mærk efter hos dig: Hvad vækker ovenstående spørgsmål? Hvad får du sagt og tænkt omkring opstarten?

Billedet på bloggen i dag er Hjalte. Da i landede i Barcelona stod det bare ned i stænger. Fedt! Når nu vi var taget væk fra strålende Danmark. Jeg mærkede lidt en snert af ØV! Men Hjalte derimod - han var bare super glad. For vi var jo i Barcelona, hvilket var det vigtigste. Så han angreb situationen på en helt anden måde, nemlig ved at stille sig ud i regnen og nyde den. Så sejt! Hvor kan vi lære meget af vores børn, hvis vi vil.

Hav det godt så længe.

Kærligst,

Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked