Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hvilke masker tager du på?

fredag 12. september 2014
Masker

I sidste uge gik jeg rundt i Roms gader. En by, jeg aldrig før har været i. Det er en meget historisk by, med masser at kigge på og blive optaget af. Det er også en by med en tung historie og energi. Hvilket afspejles overalt, hvor du går. Der er ruiner, sten og tiggere mange steder. Samtidig er der storheden. Hold da op - sikke nogle kirker, der tårner op i gadebilledet. Den ene mere prægtig, og mægtig, end den anden. Der er altså mange sider af Rom, og alt afhænger af øjet, som ser. Mest af alt elskede jeg bare at gå rundt og kigge. Spise god mad (For dét kan de sgu, mums), drikke en kold øl og nyde det helt vildt lækre hotel, som vi havde booket hjemmefra. Samtidig var det vildt skønt at tilbringe så mange dage med min søster og min mor. Det er ikke så tit, det sker.

Før i tiden, ville jeg have tænkt:"Det er også for dårligt, at jeg ikke fik set Colusseum indefra eller flere kirker, fordi det burde jeg nok". I ved... At der ligger en stemme, som siger: "Nu er du i en meget kulturel by, nu skal du også have det hele med."  

Måske kender du følelsen eller scenariet? Jeg kan mærke, at jeg ikke længere retter mig så meget efter det,  som "man" bør. Det er altså helt OK, at der er nogle ting, som jeg gør, bare fordi at jeg er mig. Ofte, når vi bruger burde, så trækker vi en maske ned over hovedet, og lytter slet ikke til hjertet eller mavefornemmelsen. Resultatet er, at vi bevæger os længere og længere væk fra vores egne længsler og drømme.

Maskerne kan være gode til at beskytte os selv, hvis det bliver for skræmmende, at mærke hvad du egentlig længes efter. Men maskerne kan også stå fuldstændig i vejen for din egen lykke og følelse af at være OK - bare fordi du er dig. 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked