Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Hej fra et fremmed land...

onsdag 18. marts 2020
Corona virus (1)

Kære du...

Hvordan har du det? Prøv at luk øjnene og træk vejret, sådan heeeeelt dybt. Gør det nogle gange i streg, og så spørg dig selv: "hvordan har jeg det egentlig?"

Jeg har været noget rundtosset. I torsdags, og i fredags, kørte alt i højeste gear herhjemme, da alle planer for den næste måned måtte ryddes af bordet, og vi måtte tænke i nye baner. Det var jeg ikke helt vildt godt til. Jeg blev faktisk enormt påvirket af det. Jeg var i ekstremt dårligt humør, rastløs, bange og ked af det. Jeg snerrede af drengene og af min mand. Jeg blev også sur på alle dem, som bare arbejdede videre, og ikke tog det her seriøst. Jeg havde egentlig mest af alt lyst til at gemme mig et sted, og så komme frem, når der var "fri bane" igen. I det hele taget blev jeg en super dårlig version af mig selv. En version som jeg ikke har set meget, meget længe. 

Det hele handlede/handler om frygt.

Frygten for vores økonomi, frygten for fremtiden, frygten for at min mor skulle samle denne ækle virus op (og alle andre, som jeg kender, der er sårbare), frygten for at Felix ikke kan afslutte hans efterskoleophold - ja, i det hele taget bare frygt for alt. Alt. 

Sådan går det, når der er et stort, kollektivt, kontroltab. 

Og ved du hvad? Hvis du kan genkende noget af det, som jeg har skrevet, så er det faktisk HELT OK. Vi står alle i en ektrem usædvanlig situation, og vi handler ud fra vores umiddelbare følelser, når der er fare på færde. Og det er der her. Vi har fået en usynlig farlig fjende, som vi ikke kan se. Derfor går hele vores alarmberedskab igang. Vi går helt ned i vores krybdyrshjerne, og så handler vi udfra vores instinkter. Det gør jeg, og det gør du. Sådan er det at være menneske. 

Efter et par dage med frygt, ondt i maven og dårligt humør, så...

Har jeg forsøgt at vende energien igen. Jeg gik igang med at handle, og det er noget af det, som er min spidskompetence. Nemlig at handle. 

Alle de samtaler, jeg havde i denne uge, blev flyttet over til min onlineplatform, og det gik fuldstændig gnidningsfrit. Pyha! Og nu har jeg så haft denne uges samtaler, online herhjemmefra, og det fungerede SÅ fint. I virkeligheden har jeg brugt onlineplatformen i et stykke tid, da jeg har klientsamtaler med mennesker fra hele verden, og det kommer jo sådan en som mig tilgode i denne tid. Man kan bestemt godt, og helt forsvarligt, lave terapi/supervision online. For mange kan det faktisk være en lettelse at være hjemme. Mange nyder, at de ikke skal ud og køre for at komme til Mejlgade i Aarhus. De sidder hjemme i deres egen stue med deres egen kaffe. Det sætter mange pris på. Til de klienter, som bare var klar på at skifte kurs, vil jeg bare lige sige tak. Der var endda en klient, som skrev:"Camilla, vi bliver helt gode til alt det her online, så det er helt fint". 

Hele denne situation kræver noget af vores omstillingsparathed. Så TAK fordi, at I har været med mig i denne situation.

Så nu er resten af ugen helt åben.

Derfor vil jeg skrive noget til dig, hver dag. Et emne/et tema, som du kunne være optaget af, vil jeg gerne tage fat på. Jeg kastede spørgsmålet op allerede i går, på Instagram og på Facebook, og der kom allerede nogle gode spørgsmål/ emner, som jeg vil gå ombord i.

Marianne skrev, at hun gerne vil have, at jeg skriver om dét at være alene i denne tid. Dét at "turde" at være alene og finde roen og trygheden i det.

Det er et rigtigt vigtigt tema, da vi jo alle bliver beordret til at være mere alene, og hvad bringer alt det egentlig med sig?

Derfor bliver det morgendagens overskrift på bloggen her. Så stay tuned. 

Husk, at du kan skrive her nedenfor i kommentarfeltet, hvis der er andre/flere temaer, som optager dig. Jeg vil gøre mig umage med at skrive nogle brugbare indlæg til dig. 

Hvordan kan du hjælpe mig i denne situation?

Det bliver jeg spurgt om i disse tider. Derfor vil jeg slå et slag for flere ting i min lille butik:

1. Hvis du allerede nu bare véd, at du vil med på mit næste onlineforløb, så køb det nu. Det ville være fantastisk at have dig med ombord på forløbet. Mine onlineforløb er ret så populære, fordi de virker. Mine ord, min viden og min erfaring kommer dig tilgode. Så altså - du hjælper mig, helt konkret, ved at klikke det hjem allerede nu. Tusind tak!

Forløbet handler om at træffe beslutninger, som er meget aktuelt lige nu, må man sige. Da jeg lavede forløbet anede jeg ikke, at verden ville gå i stå. Men nu er det jo HØJ aktuelt med et sådan forløb. Tjek forløbet ud her:

Sådan træffer du beslutninger.

 

2. Er du interesseret i andre meditationer, som kan give dig den ro, som du måske har brug for lige nu? Måske kunne du selv eller dine børn/unge mennesker bruge et meditativt frikvarter? Så kan du handle på min webshop - der er masser af gode ting og sager til børn, unge og voksne. Alle meditationer koster kun 40 kr. stykket. Tjek det hele her:

Camillas webshop.

 

3. Du kan starte i et terapeutisk forløb. For mange er denne tid fyldt med angst, stress og uvished. Min mangeårige erfaring kan hjælpe dig i denne situation. Det kan være, at du har brug for nogle få samtaler til at få "ting til at lande" indeni dig. Det kan også være at det bliver starten på et længere bekendtskab. Hvem ved?

Kig dig lidt omkring på min side.

 

4.: 

Dele dette blogindlæg.
Like blogindlægget.
Kommentér indlægget.

Det er faktisk en større hjælp, end du måske er klar over. Men når du liker, deler eller kommenterer, så ryger mine indlæg videre til dine venner, som så kan læse med og blive inspireret af mine ydelser. 

På den måde er det en kæmpe hjælp for mig i forhold til at få bredt mine ydelser så meget som muligt UD i det danske land, ja... I hele verden. 

Især i denne tid, der er svær for alle os små selvstændige, som ikke er sendt hjem med fuld løn, eller nærmere.... Ingen/næsten inden omsætning overhovedet, faktisk.

 

Det var lidt af de muligheder, der er, her i min lille forretning. I denne underlige tid. Uanset hvad, så er jeg bare taknemmelig for at du læser med. TAK!

Det er der mange, som allerede har købt adgang til flere af mine ydelser. Det er er jeg meget taknemmelig for. Sammen står vi stærkere - hver for sig.

 

Udover de konkrete ting, så kan du hjælpe mig ved at blive hjemme.

Jo før, jo bedre. Fordi, hvis du bliver hjemme nu, så er der mulighed for at alle os små erhvervsdrivende kan komme tilbage på arbejde igen - hurtigere.

Stay safe.

Jeg er meget taknemmelig over, at vi lever i et land, hvor der bliver passet på os. Det føler jeg virkelig, at der gør. Uanset partifarve eller politiske overbevisninger, så tager jeg hatten af for Mette Frederiksens måde at give os håb, tror og ro på. Virkelig.

 

De allerkærligste hilsner

Camilla.

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked