Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

God sommer til dig...

fredag 28. juni 2019
sommer

Rigtig god sommer til dig.

I år har jeg gjort noget usædvanligt. Jeg holder 6 ugers ferie, minus 1 dag. Det er skønt, tiltrængt og eventyrligt. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at bare være. Lige her. 

 

I år skal vi, blandt andet...

Vi starter ud i dag med vores helt egne "nu starter sommerferien traditioner". Det går ud på, at vi er sammen og laver noget sammen, for at lige markere at nu er der total frihed i mange, mange uger. I år skal vi spille pool i byen og bagefter på burgerbar. Men inden da, så skal der bades i havnebadet og drikkes en kold øl på altanen. Ahhh....

 

Vi tager til Budapest på mandag.

Med tog. I 22 timer. Med natvogn, restaurantvogn og hele svineriet. Det bliver VILDT spændende. Et lille eventyr, som vi alle glæder os til at prøve. Det er særligt drengenes ønske, at vi kører med tog. Jeg er helt sikker på, at det handler om den tæthed og det nærvær, som opstår i den slags situationer. De er guld værd. Vi har booket hotel, og ellers tager vi det hele som det kommer. Lige efter vores hoved.

 

Hjalte og jeg tager en tur til London, bare os to...

Han bliver 12 i år. Når man bliver 12 år hjemme ved os, så må man vælge en storbyferie med én af os forældre. Hjalte har valgt at han og jeg skal til London. Dét glæder vi os vildt meget til. Det er i 3 dage midt på sommeren. Jeg er blevet tippet os et spisested, som er booket ellers så er alt åbent, så hvis du har et godt tip, så skriv endelig.

 

Ellers ligger tiden bare foran os.

Vi har planer om Grøn Koncert og et besøg ved Vesterhavet - ellers så er alt åbnet, og vi skal bare gå med det, som vi lyster. Jeg har købt bøger og har et par opskrifter eller to, som jeg gerne vil prøve af. Det er ferie for mig. Uden et tætpakket program, men bare gå med det, som mærkes godt.

 

I år er særlig, fordi...

Det er sidste sommerferie, hvor vi er samlet. Os fire. Næste skoleår tager Felix afsted på efterskole, og hvem ved, hvor meget vi får ham at se? Og hvem ved, hvad han har lyst til næste sommerferie?Derfor føles denne sommer som særlig, for mig/os. Derfor har jeg også prioriteret masser af TID og RO til være sammen - og samtidig til at være sammen, hver for sig. Vi behøver ikke sidde lårerne af hinanden, men jeg har brug for at stå til rådighed. Vores drenge er nemlig typerne, som gerne vil lave noget med os. De finder på ting, og så er det bare om at koble sig på. Det vil jeg gerne have tid til.

 

Jeg trækker også stikket længere tid, fordi...

Jeg har brug for ro og tid til at tænke nye tanker omkring min næste uddannelse. Den former sig stille og roligt. Det kommer til at være om børn, unge, trivsel, selvværd, angst, forbindelser, systemer og invitationer. Jeg har selve formen og datoerne på plads. Jeg skal blot have indhold på. Alt ligger klart til at gå ombord i, jeg skal bare liiiiiige..... Have tid. Derfor har jeg også afsat tid i uge 29 til at skrive lidt på det. Måske lykkes det - måske ikke. Det må vi se på. Uge 40 er nemlig også afsat til selvsamme projekt, så må vi se, hvad der dukker frem.

 

Pas godt på dig og dine.

Tiden er nu. Det er den knappe ressource, som vi alle har tilfælles. Så vælg med omhu, hvad du brugeer den på. Livet er nu. Det er også på lånt tid, så hvad skal du putte ind i det kære liv?

Jeg glæder mig over, at du læser med. Tak for det. Det betyder en masse for mig - nok mere end du ved. 

 

Kærlig hilsen

Camilla.

 

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked