Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Give slip... Tør du?

søndag 23. november 2014
psykolog_camilla_om

Så sker der selvfølgelig det, at jeg bliver syg! Her kort tid før afgang til Thailand. Alt er klappet og klart, klienterne har fået de tider, der var og alt skulle lige køre.... Og så BUM! Jeg ligger natten til fredag med mavekramper, og har det vildt skidt. Jeg må aflyse hele min fredag i klinikken. UH! Jeg skulle liiiiiiige overvinde mig selv i at give slip. Lige dér. 

Egentlig kan man sige, at det virker da ret så simpelt. Men ikke for en (tidligere) knokler, som mig.  Før i tiden ville jeg have slæbt mig afsted. For jeg er jo en vigtig brik i folks liv (omend bare for en stund). Så er der jo et ansvar, der følger med. Og det ansvar må jeg ikke svigte. Jeg har altid tænkt det sådan. Nemlig, at jeg svigter folk, når jeg må melde fra. 

Men egentlig er det jo ikke sandt. Verden roterer jo ikke omkring mig. Vel? :) Jeg er jo langt mere autentisk, når jeg også melder pas, er syg og egentlig bare må omrokere i min kalender. Det hele går jo, som regel. Og ganske vist - alt gik! 

Det var en vigtig reminder til mig selv omkring, at lytte - indad. Det er OK, at være syg og melde fra. I min optik skal vi være omsorgsfulde overfor os selv, i den proces og have mere fred med, at verden altså ikke går i stå, fordi planerne ændrer sig. Det sker jo konstant. Livet forandrer sig, der sker nye ting, vi får andre ideer og vil pludselig noget andet, end vi havde tænkt i første omgang. 

Det hele handler om at give slip. Give slip på forestillingerne omkring, hvilke ulykker, der kan ske, hvis planerne ændrer sig. Ofte sker der i virkeligheden ikke så meget. 

Kender du til det med at have svært med at give slip, fordi du selv synes, at du er uerstattelig? 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked