Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Føler du dig stresset?

torsdag 5. marts 2015
stress

Det er ikke så underligt, hvis du gør. Ca. 45.000 danskere er, hver dag, sygemeldt med stress. Derudover, så er der alle de mennesker, som går på arbejde med ondt i maven, hver dag. I min klinik er der også en overvægt at mennesker, som lider under massive stress symptomer. Nogle er sygemeldt, andre på nippet og en enden stor gruppe kan bare mærke, at noget er ude af balance.

Mange aner selvsagt ikke deres levende råd. De er fuldstændig ude af kontakt med dem selv, deres behov og tør slet ikke tænke over konsekvenserne, hvis der skulle skrues lidt ned hist og pist. Men det er SÅ hulans svært, når man står midt i suppedasen. Jeg ved det. Jeg ser det hele tiden!

I min optik er der altid brug for hjælp i de her situationer. Vi kan ikke selv. Du kan ikke se dig selv, og du har brug for en som ser dig helt objektivt.

Jeg hørte i TV den anden dag, at man forudser at stress bliver den største udgift for vores sundhedssystem i 2025. Det er der altså ikke helt vildt mange år til.

Jeg er stor fan af min kollega Majken Matzau. Hun holder til i København og skriver bøger om emnet. Jeg elsker, at hun er ret ”oppe fra og ned” i hendes tilgang. Der er ikke så meget pis der!

Da jeg så en artikel, med Majken, i Femina, så måtte jeg lige dele med jer. Jeg ved godt, at det ikke er særlig dybt og uddybende, men pointen er så fin. Giv plads og gør mere af det, der gør dig glad.

Psykologen: Derfor skal du springe over hvor gærdet er lavest.

Jeg holder selv en workshop omkring om, hvordan du kan styre udenom stress og opnå mere balance i livet. Det bliver i juni måned i Aarhsu. Detaljerne er ikke på plads, men når det kommer - så hører du nærmere. Det bliver her i Aarhus og over en weekend til en pris, hvor alle kan være med!

God weekend.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked