Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Føler du dig stresset?

lørdag 25. november 2017
stress (4)

Det er ikke så underligt, hvis du gør.

Ca. 45.000 danskere er, hver dag, sygemeldt med stress. Derudover, så er der alle de mennesker, som går på arbejde med ondt i maven - hver dag. Det billede kan jeg genkende, fordi i min klinik er der også en overvægt at mennesker, som lider under lette/moderate/massive stress symptomer.

Nogle er sygemeldt, andre er på nippet og en enden stor gruppe kan bare mærke, at noget er ude af balance.

Mange aner selvsagt ikke deres levende råd. De er fuldstændig ude af kontakt med dem selv, deres behov og tør slet ikke tænke over konsekvenserne, hvis der skulle skrues lidt ned hist og pist. Men det er SÅ hulans svært, når man står midt i suppedasen. Jeg ved det. Jeg ser det hele tiden!

I min optik er der altid brug for hjælp i de her situationer.

Vi kan ikke selv. Du kan ikke se dig selv, og du har brug for en, som ser dig helt objektivt.

Jeg hørte i TV den anden dag, at man forudser at stress bliver den største udgift for vores sundhedssystem i 2025. Det er der altså ikke helt vildt mange år til.

Jeg er stor fan af min kollega Majken Matzau. Hun holder til i København, og hun skriver bøger om emnet. Jeg elsker, at hun er ret ”nede på jorden” i hendes tilgang. Der er ikke så meget pis der!

Da jeg så en artikel, med Majken, i Femina, så måtte jeg lige dele med jer. Jeg ved godt, at det ikke er særlig dybt og uddybende, men pointen er så fin. Giv plads og gør mere af det, der gør dig glad.

Psykologen: Derfor skal du springe over hvor gærdet er lavest.

For mange, som har stress inde på livet, er dét at yde egenomsorg en by i Rusland. Det har de ikke gjort meget længe. Det vil jeg gerne lave om på. Derfor vil jeg virkelig anbefale dig, hvis du oplever nogle stresssymptomer, at tilmelde dig min dag på Norsminde Kro til januar. Det bliver sådan en fin dag. Der er fortsat 10 pladser ledige, og du kan hapse én lige her: JA TAK! 

Hvis du gerne bare vil læse lidt mere om, hvad det er for en dag, så gør du det her:

En selvforkælende dag d. 21. januar.

Dagen er naturligvis også til dig, som bare gerne vil lære noget om nærvær, ro og fordybelse og som vil serviceres i hoved og r..! Jeg har afholdt denne dag mange gange, og det bliver den eneste af sin slags i 2018. 

Vil du gerne lytte til meditationer? Vil du gerne, for en billig penge, eje nogle lydfiler som jeg har indtalt? Så har jeg en del lydfiler til dig, som bøvler med stresssymptomer. Du kan læse om det hele her:

Camillas webshop - dén vil jeg gerne se.

God weekend.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked