Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

En afslutning og en ny begyndelse...

fredag 23. september 2016
champagne

Åh..! Det er så svært at beskrive den følelse, som jeg får, når jeg bare ved, at dét jeg har gang i, er i nærheden af perfekt...

I onsdags var sidste gang, jeg mødtes med holdet. Holdet, som jeg har fulgt siden april. Holdet, som har været et helt fantastisk hold. Der er simpelthen sket så meget på disse måneder. WAUW... Siger jeg bare. 

Dét at skabe en uddannelse er i sig selv en stor opgave. En opgave, som tager tid og koster en masse kræfter og penge. Dét at skabe noget, som bare ER så rigtigt giver også en masse sommerfugle i maven.

Tænk! Jeg har gjort det. Jeg står ofte og kniber mig selv i armen, og tænker: "Kan det virkelig passe, det her?" Men det passer, og det er virkeligt. Det er lige her. Der er mange, som gerne vil lære af mig - fordi, dét jeg kan er helt unikt og særligt. Ikke mange, med min psykologiske baggrund, laver mindfulness med børn - og slet, jeg har ihvertfald ikke set det endnu, lærer det fra sig til andet fagpersonale. 

SKØN SERVICE...

I onsdag havde vi helt almindelig undervisning hele dagen. Kl. 18.00 mødtes vi til bobler, taler og certificeringsfest. Norsminde Kro skabte de helt perfekte rammer med deres lækre mad, gode vine og et skønt team forkælede os hele aftenen. Det var så skønt at læne mig tilbage, og bare NYDE alt det hele. 

Jeg blev da også noget overrasket. Holdet havde købt skønne gaver til mig, og de havde skrevet et fint lille kort til mig. Jeg blev helt rørt og ikke mindst vildt glad.

At undervise andre i at lave mindfulness med børn er SÅ meningsfuldt.

Når du bliver undervist af mig, så lærer du på mange forskellige niveauer. Du lærer, hvad mindfulness gør ved din egen krop. Du lærer en masse om, hvad mindfulness betyder for børnene og så lærer du, at formidle det videre til omverdenen - hvilket er afgørende i forhold til at få ringene til at brede sig i vandet. Det er dét, som der gør dette så unikt. 

De seneste dage/uger har jeg fået en del henvendelser fra folk som vil på uddannelsen. Det betyder, at jeg allerede nu lukker OP for tilmeldingerne. MEN den smukke invitation er "in the making", så den får du i næste uge. Men du kan allerede nu læse lidt mere her, hvor jeg løfter en del af sløret. Blandt andet datoer, pris m.m.:

Uddannelsesstart, 2017

Nu vil jeg læne mig tilbage i min sofa, drikke kaffe og bare være her. Lige nu, i dette øjeblik. Vi har dybest set kun øjeblikke, i dette liv. 

Et STORT og varmt tak til alle jer på hold 2. I ved, hvem I er. Jeg har sådan nydt at lære jer at kende. Jeres processer har været for vildt. Jeg er stolt over, at I nu vandrer ud i verden, og smider om jer med jeres viden.

God weekend.

Kærligst,

Camilla.

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked