Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

EFTERLYSNING til en serie om hemmeligheder...

fredag 12. januar 2018
Hemmeligheder

Jeg vil gerne dele nogle hemmeligheder med dig..!

Mange af os har nogle hemmeligheder, som vi ikke tør dele med verden. Mange af os tror, at vi er de eneste i verden med den hemmelighed. 

I klinikken møder jeg så mange mennesker, som bærer på noget skamfuldt. Det kan være alt fra: Min far var alkoholiker, jeg hader min mors nye kæreste, jeg har fået en abort, min mor drak i smug, jeg har fået taget kørekortet i spritkørsel, jeg er afhængig af andres anerkendelse, jeg er droppet ud af studiet osv. 

Hemmeligheder gnaver sig ind i din bevidsthed og tærer på energien.

Du kan føle dig så utrolig alene med din hemmelighed. 

Jeg ønsker at skabe mere åbenhed omkring dét at være menneske, som unægteligt indbefatter at hemmelighederne indfinder sig. Hemmelighederne æder en masse af din opmærksomhed. Følelser, som ofte kommer i kølvandet på hemmeligheder er: Skam og skyld. To følelser, som virkelig ikke bidrager til særlig meget godt i vores liv. 

Jeg kunne godt tænke mig at lave en serie på 5 afsnit, hvor jeg interviewer 5 mennesker, som vil dele deres hemmelighed med mig. Det hele bliver anonymt, med mindre du har det helt OK med at være synlig. Det kommer til at foregår sådan, at vi taler sammen over telefonen, eller at du kommer hjem til mig, hvor jeg så interviewer dig. Det tager ca. en time. Herefter kommer interviewet igennem mine hænder og ned på skrift. Du godkender det, inden jeg putter det på bloggen. 

Hvorfor, tænker du måske? Hvad skal det gøre godt for?

Du er ikke alene. Der er mange, som kæmper med samme hemmeligheder som dig, og det er SÅ healende at være en del af fællesskabet. Det er så kraftfuldt at dele det skamfulde. Det er så fritsættende at blive mødt, set og hørt i forhold til det, som gnaver inde i dig. Det er så fantastisk at dele med andre og opleve, at du ikke er den eneste. 

Jeg ønsker, at skabe mere åbenhed omkring forskellige skamfulde hemmeligheder og sætte lys på dem. Jeg ønsker, at du bliver fri. 

Så - er det dig?

Så vil jeg rigtig gerne have, at du tager kontakt til mig via mail: Camilla@psykologcamilla.dk og lige kort skriver til mig, hvad du vil kunne bidrage med, og så tager jeg kontakt til dig. Du skal skrive på mail og ikke via Facebook, da jeg ikke kan holder styr på det derinde.

Jeg håber på at høre fra dig. 

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked