Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

”Din uddannelse forandrede mit liv, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv…”

tirsdag 14. august 2018
beviser

Sådan skrev en tidligere deltager til mig den anden dag. ”Ahhh, pjat”, tænkte jeg. Det har hun jo selv gjort. Jeg har jo bare lige undervist hende lidt, og så har hun taget nogle af tingene til sig.

Så sagde jeg det højt til min mand, som sagde, at jeg kunne være stolt af mig selv. En veninde skrev i går til mig: ”Du er så hamrende dygtig til det, du laver.” Igen tænkte jeg ”ahhh pjat med dig”, og gik straks i gang med at ordne noget på min ”to do liste”.

Videre, videre, videre….

Sådan får jeg mange små hints om, at jeg har gang i noget godt.

Jeg kan se, at MBM-uddannelsen virkelig sætter gang i en masse fantastiske ting hos de deltagere, som er med. Vi er på sådan en livsforandrende, magisk og fin rejse sammen. Jeg glemmer bare ofte, at jeg er katalysator for væksten. At jeg faktisk er årsagen til forandringerne.

Uddannelsen startede som en drøm.

En drøm om forandring i det danske samfund. Jeg vil have, at der kommer mere RO og NÆRVÆR i barnelivet. Jeg vil have, at de voksne som tager sig af vores børn, hvor dag, er mere i kontakt med sig selv. Jeg vil have at stressniveauet falder, og at kreativiteten i stedet blomstrer og udfolder sig.

 

Er det for meget at forlange? Er det virkelig?

Næææ….. Det synes jeg faktisk ikke.

 

Jeg føler, at jeg har gang i noget stort her.

Jeg føler faktisk, at jeg er med til at forandre på en større skala end bare lige dét, som sker, når vi mødes på Norsminde Kro, til de forskellige moduler. Jeg kan se, at ringene i vandet spreder sig. Jeg kan se, at vi bliver flere og flere i båden, som har den samme dagsorden som mig. Det føles faktisk slet ikke så ensomt længere at have denne drøm.

 

Jeg skal bare huske at minde mig selv om, at det rent faktisk ER mig, som har skabt denne helt unikke uddannelse. Jeg er alene om det, så der er ikke andre, jeg kan klappe på skulderen.

Måske kender du det med, at det kan være svært at tage andres anerkendelser ind i sit system? Sådan er det for mig. Jeg er så hurtig til at give ansvaret for succes videre til andre. Men jeg har besluttet mig for, at jeg skal være bedre til at sige: TAK. Bare tak for det.

Når man, som mig, har en lille enkeltmandsvirksomhed, så er man meget alene. Alene om det svære og alene om succes. Alene om at skabe. Alene til at tænke på projekter. Alene omkring at udvikle og få ting til at ske.

Derfor er det endnu mere vigtigt, at jeg snart lærer at kigge mig selv i spejlet og sige: ”Camilla, du gør det sgu godt. Det ER faktisk DIN fortjeneste, at din uddannelse skaber forandring i menneskers liv”.

Kunne du tænke dig at komme med på en livsforandrende uddannelse? 

Så skal du slå til nu. Du kan læse om det hele her:

MBM-uddannelsen. Hold 5. Opstart i april 2019.

Skal du bruge noget, som du helt konkret at vise din chef? Så kan du her printe alle informationerne ud:

Printvenlig udgave!

 

 

Der er 15 pladser næste gang. Jeg åbner for lidt flere end jeg plejer. Jeg krydser fingre for fuldt hus.

Hvis uddannelsen kalder på dig, så ville jeg ikke vente 100 år, fordi det er det sidste hold på uddannelsen. 5 hold ender med at blive uddannet af mig - det gør mig glad og stolt.

 

Ses vi?

Kærlig hilsen

Camilla.

 

Ps. HUSK at anerkend dig selv for de skridt, du tager. Så øver vi os sammen. 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked