Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Det ved jeg sgu ikke...

fredag 9. oktober 2015
blog billede (2)

Jeg møder mange mennesker, som helst vil have svar på det hele NU.

"Hvorfor er jeg ikke glad?" "Hvorfor møder jeg ikke manden i mit liv?" "Hvorfor er jeg ikke tynd?" "Hvorfor føler jeg mig forkert?" "Hvorfor er alle andre lykkelige?"

...Og mange andre varianter af samme spørgsmål……

Der er INTET i vejen med spørgsmålene, vil jeg gerne lige slå fast. Det er relevante spørgsmål, som man kan stille sig selv. Der guld at hente i spørgsmålene, og jeg elsker at gå på opdagelse i svarene.

...MEN...

Dér, hvor kæden hopper af er, når den eneste strategi er at: HANDLE. Altså, når du løber rundt med hovedet under armen, i et forsøg på at finde svarene. Du bliver mere og mere forvirret i den proces. Du bliver potentielt også rigtig kede af det undervejs - Fordi, når du handler, så må der da ske noget, ikke sandt? Og hva så, hvis der ikke sker en skid?

... Vi lader den lige stå lidt...

Når du befinder dig et sted, hvor der er flere spørgsmål end svar, og måske har tristheden og frustrationerne meldt sig på banen, så vil den typiske reaktion være nogle af følgende muligheder:

Spise lykkepiller, skifte manden/konen ud, starte på massiv træning, gøre en masse andre mennesker glade, skifte jobbet ud m.m…..

Bagefter finder du så ud af, at det heller ikke var svaret på spørgsmålene. Her forstærkes frustrationerne så bare endnu mere!

Prøv istedet, bare for et øjeblik, at sige til dig selv: “Jeg ved det ikke”… Træk vejret og mærk dig selv! Vær dig selv. Stop med at putte dig selv på sidstepladsen over mennesker, der skal være i fokus. Du er værdifuld. Du har en kraft inde i dig, som ofte rummer en masse svar - det skal mærkes, og ikke handles eller tænkes væk…

Det er ikke nødvendigvis det nemmeste i verden, jeg be´r dig om - jeg ved det! Men måske er det nu tid til at prøve noget andet, hvis ikke du får de resultater, du gerne vil have...

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked