Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Det tager røven på mig hver gang!

onsdag 27. februar 2019
web (8)

Det er ikke altid nemt at sælge en uddannelse.

Den er kostbar, og den kræver nøje overvejelse. Det er jeg klar over. Jeg skal altid selv rundt om samme temaer, som du skal, når jeg skal investere i noget, som koster liiiiidt mere end en kop kaffe.

Jeg tænker altid på følgende:

  • Kan det gøre en forskel i mit liv/arbejde?
  • Er det pengene værd?
  • Trænger jeg til ny viden?
  • Trænger jeg til ny inspiration, ro og selvforkælelse?
  • Hvordan kan jeg bruge den viden i min hverdag?
  • Har jeg tiden til det?

 

Og der er sikkert mange flere spørgsmål, som kan melde sig. Jeg kender selv hele rumlen - trust me!

Jeg står med 2 pladser tilbage på mit kommende hold 5. I stedet for at komme med en kæmpemæssig salgstale, så vil jeg i stedet for lade tidligere deltager tale for sig selv. Prøv at læs videre, hvis du er i overvejelse omkring min uddannelsen. Danmarks eneste, og helt unikke uddannelse, hvis du drømmer om at lave Mindfulness med børn & unge med en psykologiske tyngde og dybde, som du ikke ser andre steder.

OG - så kan jeg afsløre, at du selv vil komme i proces. Du vil ikke stå samme sted i dig selv, når uddannelsen er slut. Du bliver SÅ indsigtsfuld omkring dig selv, dit liv og dine egne drømme & længsler.

Gang på gang får jeg nogle tilbagemeldinger, som bare gør mig sådan helt grundstolt og MEGA glad. 

Som selvstændig psykolog, så er jeg dagligt i intens og nærværende kontakt med mennesker. Vi arbejder i dybden, bliver klogere og der bliver rykket på en masse. Det er et job, hvor jeg er meget alene. Der er ikke lige kollegaer, som jeg kan læne mig op af - jo, når jeg får supervision, men ellers er jobbet som klinisk selvstændig psykolog et meget alene-job. Det passer mig grundlæggende meget godt. Jeg savner ikke som sådan kollegaer, og jeg kan godt finde ud af at være i mit eget selskab.  

Jeg kan godt lide at træde ind i de sårbare rum og tale om det svære. Jeg er vant til at tage fat, der hvor det gør ondt, og jeg er ikke bange for at bringe noget svært i spil. Det er jo ofte det, der skal til, hvis vi skal rykke os som mennesker. Vi skal mærke det svære, det sårbare, det der roder og det som tager energi. 

Den del af mit job kræver en masse energi, og det kræver at jeg passer på mig selv. Så det gør jeg. Jeg forsøger ihvertfald. 

Når jeg underviser, så er sagen en anden...

 MBM-uddannelsen er vi flere. Vi er en gruppe. Vi løfter hinanden. Jeg er selvfølgelig uddannelsesleder, men vi løfter i flok. 

Når jeg får tilbagemeldinger på uddannelsen, så falder jeg altid bagover af stolthed. Jeg sad lige og kiggede nogle af dem igennem, og jeg fremhæver nogle af deres fine ord til mig her - læs med:

"Camilla du har været en super formidler - du har været så autentisk og seriøs. Du har haft en masse på hjerte og du har kælet for os - sørget for os - villet os det bedste. Du har været meget levende i din undervisning og godt at du har været en god rollemodel i at udføre mindfullness - fedt og skønt." 

"Jeg synes helt klart det har været en fantastisk tid med denne uddannelse. Personligt har det sat så meget i gang - en fantastisk rejse er begyndt. Vi har fået så mange fine input, og der har været et meget fint sammenhold/ forståelse for hinanden på holdet." 

"Camilla, du er engageret, rolig, inde i dit stof, en god formidler".

"Camilla er afslappet, praktisk orienteret - god til at gøre tung teori jordnært."

Så bliver jeg sgu bare så glad her på en fredag. Derudover, så vil jeg lige vise jer, hvordan mange har brugt uddannelsen i deres arbejde:

"Jeg bruger den på mig selv. Jeg tager de pauser jeg har brug for i løbet af dagen. Jeg er blevet bedre til, at fokusere mere på nuet. Jeg bruger det begge steder, sådan i små bider – Det tager tid at skabe et helt nyt livsperspektiv med nærvær og indhold, når der har været fuld fart over hele linjen i mange år."

"Jeg bruger mindfulness hver eneste dag også på mit arbejde - meget i mit samvær med børnene hvor jeg rollemodel - hvor jeg er tilstede i nuet, ikke dømmende, ser med nye briller, bruger vejrtrækning, er nysgerrig, undersøgende, er bevidst om spejling. Jeg bruger det også i forhold til mit personale - eksempelvis samtaler, hvor jeg er med det der er og ser hvad bringer det op og fører med sig."

"Det der med at turde at slippe kontrollen og en dagsorden og ikke altid være forberedt på hvad kan der ske - men turde være med det der er - og være med det med alt hvad jeg er."

"Vi har haft mindfulness på til flere personalemøder både teori og praksis og på forældremøde.Jeg har en drøm om at der skal blive mere af det - men også mere vidensdeling til forældre og andre personalegrupper."

Jeg bliver bare så glad.

Det, jeg drømte om, dengang jeg udviklede uddannelsen, er også det, som sker i praksis. Det gør mig sgu stolt. Ja, undskyld jeg bander - men det gør det. 

Jeg håber, at dette har været indsigtsfuldt for dig, hvis du drømmer om at komme med? Hvis du bare kan mærke i maven, at det er en "hell yes!", så kom med. Lad være med at skyde det hele tiden. Noglegange må vi bare handle på det, som vi mærker i maven. Læs meget mere om det hele her:

Mindfulness for børn & Unge - hold, 5.

Skab en god fredag for dig selv. 

Kærlig hilsen

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked