Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Det her med at blive klogere på noget - er det muligt?

tirsdag 4. september 2018
web

Hvad investerer du i at blive klogere på noget?

Her tænker jeg på din faglighed. Dit ståsted. Din position.

Alle os, som er på arbejdsmarkedet, render ind i udfordringer i ny og næ. Det være sig alt fra nogle faglige, men også personlige kompleksiteter, som kan folde sig ud. Disse kompleksiteter kan være vanskelige selv at finde rundt i. Faktisk kan det være en ret så umulig opgave. 

Men...

Får du prioriteret hjælp til at komme videre? Eller tillader du dig selv at sidde fast, og ikke komme videre?

Jeg ser ofte at det ikke prioriteres på arbejdspladser. Man tænker måske, at noget stille og roligt går over igen. Det ved du, og jeg, at det ikke gør. Jo, noget kan stille sig i baggrunden, men det forsvinder ikke. 

Derfor kan supervision være afgørende for befinde sig godt på en arbejdsplads. Og i sig selv.

Jeg har efterhånden en del år på bagen, hvad angår supervision. Det er så givende at se, hvordan noget kan få lov til at udfolde sig i et supervisionsrum. Der bliver sat lys på kompleksiteter, og på personlige kompetencer, som kan hjælpe dig videre fra noget, som kan være svært.

Jeg laver både individuel supervision og supervision i grupper.

Jeg møder psykologer, som skal have supervision i forhold til deres efteruddannelse. Jeg møder også andre fagpersoner, som kommer og får individuel supervision. Derudover, så drager jeg ud i landet og møder grupper, som gerne vil udvikle sig. Det kan være lærere, pædagoger eller andre grupper, hvor der er behov for et stærkere fagligt fællesskab og en opkvalificering af kvaliteten af det arbejde, som bliver udført. 

Det kan have mangeartede overskrifter.

Får du supervision? 

Mangler du supervision?

Får I supervision på arbejdspladsen? 

Kunne I trænge til et fagligt løft?

Prøv at læs med her, måske kunne min tilgang fange dig?

Mine tanker omkring, hvad supervison kan.

 

Jeg ønsker dig en dejlig tirsdag. Jeg er på uddannelse, og i dag skal vi have MASSER af supervision. Jeg glææææder mig!

De bedste hilsner fa

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked