Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Det der juice - noget?

mandag 22. februar 2016
juice

Et lidt anderledes indlæg fra mig til dig.

Vi har, hjemme hos os, længe snakket om det der juice-noget. Enten kan vi kalde det: Juice kur, udrensning, detox eller noget helt fjerde. Det er knap så vigtigt for mig, hvad vi kalder det.

Egentlig startede det i julen, da vi havde spist ALT for meget mad og usunde ting. Vi følte os mega oppustede, sov dårligt og energien var knap så høj. Men I ved - så kom hverdagen igang, og så glemte vi alt om det igen. Dog har det her med at juice ligget og luret i baghovedet. Jeg har læst en del om det, og set det mange steder. Derudover, så elsker jeg juices:) Men alligevel hoppede jeg ikke på, da jeg er SUPER glad for mad, og jeg kan blive helt skrækslagen, hvis ikke der er mad, når jeg er sulten.

Som psykolog er jeg også konstant optaget af velvære og trivsel. For at jeg skal kunne stå inde for noget, jeg anbefaler, så skal jeg have prøvet det selv, på egen krop. Jeg går fx selv til zoneterapi, jeg har fået body-sds behandlinger, deltager på forskellige kurser m.m. Det er vigtigt, at jeg selv har prøvet det, jeg anbefaler, ellers så giver det ingen mening, i min verden.

Nå... Men tilbage til det her juice-noget... Udfaldet kom, da jeg så én, jeg kender, havde købt Juice Cleanse hos Slowjuice Cph. Så tænkte jeg:"Når hun kan, og hun synes at det var fedt, så kan jeg også"

Jeg synes, at det kunne være et fedt mini-projekt, som min mand og jeg havde sammen. Jeg ønsker at se, hvordan det påvirker os individuelt (søvn, overskud, energi m.m.) og derudover, så synes jeg det er fedt at gøre noget sammen, i hverdagen.

Jeg elsker tanken om, at blive "skyllet igennem". Derudover, så er det overskueligt. 3 dage er til at have med at gøre. 

Jeg ved, at mange er nysgerrige på det her juiceri. Det er jeg også selv. Derfor vil jeg også dele mine erfaringer med dig. Så de næste gange, jeg pipper, vil jeg fortælle dig om, hvordan det går. Ikke mindst glæder jeg mig rigtig meget til at dele resultatet med dig.

Så stay tuned, hvis du er nysgerrig:)

Kh. Camilla.

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked