Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Dare to dream?

fredag 9. december 2016
palmer

Så sidder jeg her i Thailand...

Vi er på en rejse, som skal vare i 2,5 måneder. Det er en drøm, som går i opfyldelse. Tænk sig!

Hvis nogen for bare 5 år siden havde sagt til mig, at jeg/vi på så kort tid skulle have to længere rejser, så havde jeg bare grinet af dem. Det ville jeg bestemt ikke have troet på. Næ... nej, rejsedrømmene var for dem, som havde masser af penge, tid og overskud. Troede jeg.

Men jeg ELSKER jo at rejse, så jeg begyndte at tænke på, hvad der skulle til for at det kunne blive muligt. Jeg begyndte at forestille mig, hvor vi skulle tage hen. Jeg begyndte at sige højt, hvad jeg drømte om. Både sagde jeg det højt til mig selv, men også til min kæreste mand. Han var klar på at se mulighederne. 

Stille og roligt begyndte brikkerne at falde på plads. Vi lavede blandt andet en opsparingskonto. Hver gang, vi kunne, så smed vi penge over på den - stort, som småt. Alt talte i regnskabet. 

Lige pludselig for 2,5 år siden, så var vi klar. Både mentalt, tidsmæssigt og økonomisk. 

December 2014 gik vi ombord på en flyver, som skulle tage os på et 2 måneder langt eventyr. Vi havde ingen planer, ingen agendaer - vi havde derimod en masse mod på at prøve noget nyt, og en masse lyst til at være sammen 24 timer i døgnet.

Nu - 2 år senere....

Er vi her igen. Lige nu i Hua Hin. På eventyr, midt i solen og midt i Smilets Land. Vi er alle blevet 2 år ældre, og ved lidt mere om, hvad det vil sige at rejse på denne måde. Men gud, hvor er det dejligt.

Tid, tid og tid. Den kan ikke købes for penge. Den der kære tid. Drengene vokser simpelthen så hurtigt, og jeg er så taknemmelig for, at vi lige nu er sammen. Hele tiden. Vi taler sammen. Vi spiller sammen. Vi bader sammen. Vi kan også blive irriteret på hinanden. Men vi er sammen.

Rejsen her  startede som endnu en drøm. Vi gjorde som sidst - mange bække små, og lige pludselig kunne vi tage afsted igen.

Hvad vil jeg med dette?....

Jeg vil spørge dig om noget:

"Do you dare to dream?"

Tør du drømme, og når du gør - tør du så sige drømmene højt? Nu er vi midt i vores drøm, som er en stor og lang rejse. Men du kan jo sidde med nogle helt andre drømme, som fx.:

  • Jobskifte.
  • En ny uddannelse.
  • En personlig træner.
  • Et nyt hjem.
  • En ny sofa.
  • En yogarejse
  • Mere nærvær med familien.

... Drømmene kan være mange, og de kan have mange forskellige ansigter. Dét, jeg gerne vil udfordre dig på er: Prøv at mærk din drøm. Prøv at sig den højt. Prøv at skriv den ned. Prøv at del den med én, du holder af... 

Og så se, hvad der sker....

En kvinde skrev til mig den anden dag. Hun havde længe gået rundt omkring den varme grød. Hun drømte simpelthen sådan om, at tage min Mindfulness for Børn - Mentoruddannelse. Men hun havde ikke turde sige det højt til nogen, fordi den koster en del penge. Men da hun en aften havde delt drømmen med hendes mand, havde han begejstret sagt til hende, at dét skulle hun. Pengene skulle de nok finde. Bum! Der havde hun gået i så lang tid, helt alene med sin egen drøm. Og pludselig.... Nu bliver drømmen til virkelighed.

Når vi ikke gør vores drømme til virkelighed, så handler det tit om, at vi ikke føler os værdige til at leve drømmen ud. Vi føler ikke, at vi kan tillade os det, eller også så har ikke fortjent det. Prøv at forestil dig, at du har fortjent ALLE dine drømme. Hvad ville du så gøre?

Kærlig hilsen

Camilla.

Ps. DEL endelig, hvad du drømmer om her nedenfor - jeg vil elske at læse om DIN drøm.

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked