Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

At være på udkig efter det uanede…

tirsdag 29. august 2017
usa

Sikke en sætning at få slynget i hovedet. BANG! Den sad lige i smasken.

Egentlig skulle jeg sove. Jeg skulle gå tidligt i seng ovenpå en god første skoledag. Det er første skoledag for mig i dag, fordi at jeg har tilmeldt mig en 2-årig efteruddannelse. Jeg skulle gerne om 2 år være Metalog. Hvad er det så?, tænker du måske? Dét at gå på metaniveau, og se tingene ovenfra er en kæmpe gave når man, som jeg, arbejder som psykolog. Det skal jeg trænes i.

I Danmark er der et behov for faglig opkvalificering af os, som arbejder med børn i det psykiatriske og kliniske spektrum.

Der er brug for viden omkring, hvordan vi på både et teoretisk og praktisk niveau skaber gode udviklingsprocessor for mennesker. Jeg skal lære at tage en mere central rolle, når det kommer til dén opkvalificering. Det er en uddannelse, som tager udgangspunkt i, at vi mennesker er et produkt af den verden, som præsenteres for os. Både den biologiske, den psykologiske og den sociale verden. Det handler både om hjernens plasticitet og om, hvor vigtige vores relationelle forhold er i forhold til udviklingen af gode, sunde relationer i vores liv.

Børn i dag begår sig på så mange forskellige arenaer. De har brug for at blive støttet i den kontekst hvori de befinder sig. De bevæger sig også konstant. Det gør vi alle sammen. Alt er i bevægelse.

Det er også en personlig udviklingsrejse.

Det at være sammen i en gruppe med 24 andre, og helt nye mennesker, er en gave, men også en trætheds-belastning. Jeg skal virkelig trække på min ekstroverte side, og samtidig også ære min introverte side sådan to dage. Så jeg går nogle ture, går tidligt i seng og fordyber mig i min bog. Men hovedet snurrer helt rundt, og ideerne popper op, som popcorn. Det er mega fedt.

Så det er det, jeg laver i disse dage - og i perioder over de næste 2 år. Jeg går sjældent i stå, og vil gerne blive ved med at være god til det, jeg laver. Jeg elsker dét og mit arbejde.

Det ville jeg bare lige fortælle dig. Jeg er helt opslugt af det, og jeg tænker at det giver enormt god mening i forhold til dét arbejde, jeg har i klinikken. Både i forhold til børn og voksne.

Hvad laver du i disse dage? 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked