Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

At træffe beslutninger - er det svært for dig?

onsdag 26. februar 2020
autencitet

Jeg er lige nu i Ry, på arbejdslejr.

Jeg har 1000 løse ender, og har samlet sammen til dette døgn, hvor jeg trykker speederen i bund og arbejder igennem. Jeg er her sammen med en kær veninde, og senere dukker en anden veninde også op. Så skal vi hygge os med god vin og snak. I morgen vågner vi op, og så genoptager vi arbejdslejren. 

Dét, at drive en forretning er virkelig en udviklingsproces, og indimellem en kompleks ting, som kan tage mig steder hen, som jeg ikke havde set komme eller kunne regne ud på forhånd. Hvis du er selvstændig, så ved du sikkert, hvad jeg mener.

Der er pt. meget, som der skal samles op på, opringninger som skal foretages, ord skal skrives, tanker som skal tænkes og ikke mindst: Der skal handling bag tankerne. Jeg får en masse fra hånden i disse timer - det føles helt igennem skønt.

Hvad nørder jeg så med?

Noget af det, som jeg nørder med i øjeblikket er mit manuskript til mit Retreat, som igangsættes på søndag. Du kan læse om retreatet her: Mindfulness Retreat på Fyn. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig. Sådan helt ind i knoglerne glæder jeg mig. Jeg synes, at dagene lige så stille former sig, og det står mere og mere klart for mig, hvad vi skal igennem på vores dage sammen. Når det er skrevet, så ved jeg også, af erfaring, at det sjældent går, som jeg forestiller mig. Når gruppen er samlet, så skaber vi energien sammen, og det er lige præcis dét, jeg sådan elsker ved at samle grupper. Jeg aner jo dybest set ikke, hvorfor de 13 kvinder kommer - hvad der har sendt dem på retreat er ikke noget, jeg ved noget om. Jeg har nogle intentioner for vores dage sammen (og et manuskript så langt, så langt), men det kan stikke i alle mulige retninger. Jeg er åben, og det er netop dét, som er så fantastisk ved at arbejde med grupper - alt kan ske.

Jeg elsker at arbejde med grupper og i teams - det er så meningsfuldt.

 

Derudover, så....

Er mit nye onlineforløb skudt i luften. Jeg har længe villet lave noget omkring beslutninger. Det kræver en masse at tage beslutninger, og det kan være noget af det mest vanskelige i livet. Jeg ved det - jeg står selv overfor denne slags beslutninger fra tid til anden. Store som små beslutninger. Der er så mange processer i dét at træffe beslutninger og det er bestemt nyttigt at vide noget om, når du står midt i det. Det kan være stort som småt. Derfor har jeg lavet denne nemme og billigere måde, hvorpå du kan blive klogere på det hele. Kom med - du kan lytte, hvornår du vil. Når først du har downloaded modulerne, så er de dine for evigt.

Læs mere om det her:

Sådan træffer du beslutninger!

 

Indimellem disse to store ting, er der bare løse ender, her hos mig. Der bliver lige så stille slået krølle på dem. Én for én - og det føles bare godt. 

Om ikke så længe, så løfter jeg sløret for, hvad år 2020 skal bringe mig og min familie. 

Det er stort, vildt og grænseoverskridende. Det har været en en spændende beslutningsproces, som jeg glæder mig til at dele med dig. Men tiden er ikke helt inde endnu. Det kommer.... Liiiiiige om lidt. Hvis du melder dig til forløbet, så vil du få endnu flere detaljer omkring vores beslutningsproces. Jeg glæder mig til at dele det med dig.

 

Nå, det var en lille (stor) cliffhanger. 

Jeg håber, at du vil med på forløbet. Det bliver godt og udviklende. Uanset og du står i at skulle træffe valg lige nu og her, eller blot er nysgerrig på, hvad der sker i en sådan proces - som du kan bruge senere i livet.

 

Jeg vil tilbage til de løse ender. 

Jeg snupper lige et par timer mere foran computeren, og så er der vist derefter dømt aftensmad og hygge. 

De kærligste hilsner

Camilla.

 

 

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked