Denne hjemmeside benytter cookies
Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden går vi ud fra, at du accepterer brugen af cookies.
x

Alenehed fucker hjernen op...

onsdag 4. april 2018
alenehed

Jeg har trukket stikket ud. Jeg er stukket af. Alene. Bare mig.

I skrivende stund sidder jeg på mit hotelværelse i København. Bare mig, uden min familie. Det er en tur som er planlagt længe, og jeg har glædet mig helt vildt meget. Det er skønt. Det er også vildt, som hjernen konstant kværner. Når der ikke er andres behov end mine egne, og der ikke er nogen som stjæler taletiden, så er det ret vildt, hvordan tankerne bare kommer styrtende som køer, der skal på græs efter en lang vinter. Mere om det lidt længere nede i dette blogpost.

Turen herover er en blanding af forretning, fordybelse og fornøjelse.

Forretning fordi...

at jeg blandt andet skal interviewes til Birgitte Sølvsteins podcast . Det glæder jeg bare helt vildt meget til. Birgitte har virkelig inspireret mig helt utroligt meget i forhold til at lave en sådan podcast. Det vil jeg jo vildt gerne selv lave, så blev meget beæret over, at hun havde lyst til at interviewe mig. Hun kommer her om en halv times tid. 

Fordybelse fordi....

Min Mindfulness for Børn - Mentoruddannelse starter om godt 14 dage. Derfor er der nu brug for, at fordybelsesprocessen i materialet skal igang igen. Jeg skal sidde med snuden i det hele igen. Og det glæder jeg mig til. Jeg elsker jo mit materiale (hvilket jo er ret så heldigt).  Det skal videre til grafikeren, inden jeg vender snuden hjem igen har jeg besluttet, derfor kræver det lidt fokus. For mig er det rart at have nogle deadlines for disse ting, for så kommer det ud af verden. 

Piiiist - der er fortsat 2 ledige pladser. Skal én af dem være din? Det er en UNIK mulighed for at komme ind og lære Mindfulness at kende, sådan helt fundamentalt.

Fornøjelse fordi...

Jeg er så heldig, at jeg har min kære bror i København, så i går aftes gik med snak og god vin - helt fantastisk. Det er så skønt, når tingene kan forenes på den måde.

Når tankerne kværner.

Når hverdagen kører hjemme med børn, daglige gøremål, arbejde og familieliv, så er det for mit vedkommende nogengange udfordrende at få prioriteret "stille-tid". Så når jeg så kommer herover og er HELT alene, så kommer tankerne væltende. Følelserne kommer også i spil, fordi det ligesom vil op til overfladen. Ikke noget sådan vildt og voldsomt, men der er lige ting, som skal rundes og tænkes igennem, og mærkes efter.

Det er fristende at fjerne ‘stilheden’ med musik, underholdning og sociale medier, men jeg skal også minde mig selv om, at jeg er her fordi, det er er sundt for mig at være i mit eget selskab (jeg er meget priviligeret over at kunne tage denne slags ture - I know), og det behøver ikke blive dulmet med alt muligt, når rastløsheden melder sin ankomst. Så det er en kæmpe gave at læse, at skrive og om lidt så vandrer jeg ud i byen og finder et frokoststed. Det er sgu da fedt.

At mærke rastløsheden og kedsomheden er en del af livet som mange af os slet ikke når at mærke, fordi så hapser vi lige telefonen eller tænder for TV´et. Eller vi tager et glas vin mere. 

Indimellem så er det sundt at slukke. At være alene. At trække vejret HELT ned i maven. 

Hvornår har du sidst givet dig selv den gave at være alene? I dit eget selskab? Uden TV og uden de sociale medier? Skete der noget særligt eller blev du skræmt?

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kærlig hilsen

Camilla.

 

 

Psykolog Camilla

Kontakt

Tlf. 50 46 14 95
Send besked